- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.221
raezbeh çok geçmis olsun ya yagıslı havada araba kullanmak buyuk dikkat gerektiriyor aman dikkat.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
raebzeh canım allah korumuş çok geçmiş olsun...
bende oğlumu sabah okula bıraktım geldim....
inşallah bugün çok güzel bir gün olur..
kızlar bugün iyi haberler almak istiyorum.. inşallah en az bir hamişimiz çıkar...
cerot ve funda ilk haberleri sizlerden bekliyoruz...
kızlar umarım ikinizdende müjdeli haberler gelir...
raebzeh canım allah korumuş çok geçmiş olsun...
bende oğlumu sabah okula bıraktım geldim....
inşallah bugün çok güzel bir gün olur..
kızlar bugün iyi haberler almak istiyorum.. inşallah en az bir hamişimiz çıkar...
cerot ve funda ilk haberleri sizlerden bekliyoruz...
günaydın kızlaaarr..herkese hayırlı günler..öğretmen arkadaşlarımıza ve çocukları okula giden arkadaşlarımıza yeni dönem hayırlı uğurlu olsun..rabbim öğrencilerimize zihin açıklığı versin..amiiinnn..
test yaptıracak arkadaşlarımız,inşallah hayırlı haberlerinizi alırız..bol hamişli bi hafta olur inşallah...amiiinn..
kızlar bu arada dün ankaraya gittik düğün için..ve kaza atlattık..yağış vardı yollar kaygandı..elma dağın en yüksek yerinde arabamız kaydı ters istikamete döndü..kenardaki korkuluğun önünde kıl payı durdu araba..uçuruma uçuyorduk..valla hala etkisindeyim..hani ölümle hayat arasındaki ince çizgi derler ya dün onu yaşadım resmen..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiinn
öptüm canlarııımm..
canım beni listeden çıkar olmadı bu ayda.olmayacakda galiba moralim çok bozuk şuan.senağlama neyse gene yazarım girince.öptüüm hepinizi. a.s.
günaydın kızlaaarr..herkese hayırlı günler..öğretmen arkadaşlarımıza ve çocukları okula giden arkadaşlarımıza yeni dönem hayırlı uğurlu olsun..rabbim öğrencilerimize zihin açıklığı versin..amiiinnn..
test yaptıracak arkadaşlarımız,inşallah hayırlı haberlerinizi alırız..bol hamişli bi hafta olur inşallah...amiiinn..
kızlar bu arada dün ankaraya gittik düğün için..ve kaza atlattık..yağış vardı yollar kaygandı..elma dağın en yüksek yerinde arabamız kaydı ters istikamete döndü..kenardaki korkuluğun önünde kıl payı durdu araba..uçuruma uçuyorduk..valla hala etkisindeyim..hani ölümle hayat arasındaki ince çizgi derler ya dün onu yaşadım resmen..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiinn
öptüm canlarııımm..
canım beni listeden çıkar olmadı bu ayda.olmayacakda galiba moralim çok bozuk şuan.senağlama neyse gene yazarım girince.öptüüm hepinizi. a.s.
vazgecmeyı dusunen arkadas herhangı bır sorun varmı bılemem ama benım sansım %5o %30 oldugunu soledıgı halde dr umudumu kaybetmedım sende kaybetme sabır bıraz canım sabrın sonu selamet insallah