kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

saol esrakocum,allahtan eşim kullanmıyordu..yani uzun yolda pek kullanmamıştı..abim kullanıyordu arabayı..çok soğukkanlı davrandı abim..acemi olsa yada panik yapıp gaza bassaydı allah korusun çok kötü olurdu..rabbim cümlemizi korusun..

raebzeh canım Allah korumuş sizleri valla verilmiş sadakanız varmış ..evet dün bütün gün ve hatta hala yagmur yagıyor ankarada oğlumu okuldan aldım geldim sırılsıklam olduk..kaygan yolda araba kullanmak çok risklidir ay amann Allah korusun canım ya...

test yapacak kızlar ne alemdesiniz hadi gelin artıkkkk

reabzah canım ya çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış allah korusun en korktugum şey kaza neysecanım çocuk sevindirbol bol ...

raebzeh canım allah korumuş çok geçmiş olsun...

bende oğlumu sabah okula bıraktım geldim....

inşallah bugün çok güzel bir gün olur..

kızlar bugün iyi haberler almak istiyorum.. inşallah en az bir hamişimiz çıkar...

cerot ve funda ilk haberleri sizlerden bekliyoruz...

canım beni listeden çıkar olmadı bu ayda.olmayacakda galiba moralim çok bozuk şuan.senağlama neyse gene yazarım girince.öptüüm hepinizi. a.s.

gülücük,güleser teşekkür ederim canlarıımm..gerçekten verilmiş sadakamız varmış..

fundacım canım üzülme lütfen..biliyorum kızman üzülmen normal,ama yılmak yok canım..yine aramızda ilk çocukları kendiliğinden hamile kalanlar var..ilk gece bile hamile kalanlar var..ben pko luyum..tedavi görürsem hamile kalabiliyorum..tedaviyi gözüm kesmiyo..evlendikten sonra sık sık ağlardım..hem adetlerim düzensizdi hemde günüm geçtiğinde yaptığım testlerde tek çizgiyi görünce kendimi tutamazdım..eşim teselli ederdi ama nafile kim duyuyordu ki..neyse fundacııım canım benim aramızdan ayrılmana izin vermiyoruz..birbirimizi yarıyolda bırakıp gitmek yok..şükür edelim rabbimize..şükürler olsun rabbim ,bizlere birer evlat verdin sağlıklı sıhhatli.senden bir melek daha diliyoruz.sağlıklı sıhhatli..hayırlısıyla hayırlı zamanda ver yaa rabbimiz...amiiiiiinnn:Saruboceq:

raebzeh çok geçmiş olsun canım.elmadağı bilirim çok tehlikelidir o yol ALLAH KORUMUŞ ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.bekleyen arkadaşalr inşallah kırmızılar gelmezde hayırlı haberlerle bol bol seviniriz.zeynepcim sen nasılsın nasıl gidiyor.

fundacım şimdi çok üzgünsün o yüzden bunları yazdın değil mi canım kesin bu yüzdendir yoksa bizi bırakmazsın sen..bak bizlerde aynı durumdayız hele ben heleeee düşün ama hala yılmıyorum heray bir umut ne yapalım canım üzülme ne olursun çok öptüm seni..

kızlar umarım ikinizdende müjdeli haberler gelir...

raebzeh canım allah korumuş çok geçmiş olsun...

bende oğlumu sabah okula bıraktım geldim....

inşallah bugün çok güzel bir gün olur..

kızlar bugün iyi haberler almak istiyorum.. inşallah en az bir hamişimiz çıkar...

cerot ve funda ilk haberleri sizlerden bekliyoruz...

zeynep canım bu sabah dr daydım beta hcg bakıldı kanda..negatif yani gebelik yok..olsa bile bu renkte bir kanama olunca düşükten şüphelendi dr um ama değilmiş çok şükür..ilaçlar zamanla reglinde bu şekilde değişiklik yapabiliyormuş.çok afadersin 5. günü arttı reglim!!! klomenin etkisi dedi dr um..bu ay kendi haline bıraktı canım..olmazsa gelecek ay 2. aşılamayı yapacak..
hayırlısı bakalım.

günaydın kızlaaarr..herkese hayırlı günler..öğretmen arkadaşlarımıza ve çocukları okula giden arkadaşlarımıza yeni dönem hayırlı uğurlu olsun..rabbim öğrencilerimize zihin açıklığı versin..amiiinnn..

test yaptıracak arkadaşlarımız,inşallah hayırlı haberlerinizi alırız..bol hamişli bi hafta olur inşallah...amiiinn..

kızlar bu arada dün ankaraya gittik düğün için..ve kaza atlattık..yağış vardı yollar kaygandı..elma dağın en yüksek yerinde arabamız kaydı ters istikamete döndü..kenardaki korkuluğun önünde kıl payı durdu araba..uçuruma uçuyorduk..valla hala etkisindeyim..hani ölümle hayat arasındaki ince çizgi derler ya dün onu yaşadım resmen..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiinn

öptüm canlarııımm..

canım biliirm Kırıkkale yolunu, çok engebeli ve bir tarafı uçurumdur hep..Allah korumuş canım valla bi kan akıtın olmazsa..çok geçmiş olsun canım benim..

sakaleycim cerotcum teşekkür ederim canlarııımm.hepinize çok teşekkür ederim canlarım benim..allah razı olsun..rabbim bu güzel yüreklerini dileklerinizi kabul ederek sevindirsin..dualarınızı kabul eylesin..bol hamişli bir ay olsun inşallah..amiiiinnn.

canım beni listeden çıkar olmadı bu ayda.olmayacakda galiba moralim çok bozuk şuan.senağlama neyse gene yazarım girince.öptüüm hepinizi. a.s.

fundacım canım üzülme bitanem inşallah önümüzdeki ayda olur hem ümitsizliğe düşme derler ya çıkmadık candan ümit kesilmez.........

cerot canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ikinci aşılaman tutar rabbim yardımcın olsun.........

raebzeh canım geçmiş olsunnnnn allah korumuş....
cerot funda valla yılmayın bakınız zeynepve bendeniz birimiz 16. ayında diğerimiz 22. ayında azimle .....
ama birkaç ay en azından bebek için çalışmayarak hem beyninizi hemde kendinizi dinlendirin sonra tekrar start verin beyine tatil ii geli yor.

vazgecmeyı dusunen arkadas herhangı bır sorun varmı bılemem ama benım sansım %5o %30 oldugunu soledıgı halde dr umudumu kaybetmedım sende kaybetme sabır bıraz canım sabrın sonu selamet insallah

günaydın kızlaaarr..herkese hayırlı günler..öğretmen arkadaşlarımıza ve çocukları okula giden arkadaşlarımıza yeni dönem hayırlı uğurlu olsun..rabbim öğrencilerimize zihin açıklığı versin..amiiinnn..

test yaptıracak arkadaşlarımız,inşallah hayırlı haberlerinizi alırız..bol hamişli bi hafta olur inşallah...amiiinn..

kızlar bu arada dün ankaraya gittik düğün için..ve kaza atlattık..yağış vardı yollar kaygandı..elma dağın en yüksek yerinde arabamız kaydı ters istikamete döndü..kenardaki korkuluğun önünde kıl payı durdu araba..uçuruma uçuyorduk..valla hala etkisindeyim..hani ölümle hayat arasındaki ince çizgi derler ya dün onu yaşadım resmen..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiinn

öptüm canlarııımm..

canım, çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş. başınızın üstünde tuz, ekmek, şeker falan çevirip bir fakire ver bari. tam uçurum kenarında kalmak ne demek çok iyi bilirim. bir kere de benim başıma geldi. hemde 7 aylık hamileyken!

canım, geçen hafta aynı şeyleri ben yazdım. ama listeden çıkmama izin vermediler. sana da izin yok. oldu oldu, olmadı ölelim mi canım. hayatımızın en güzel yaşlarını kendimize harap ederek geçiriyoruz.

vazgecmeyı dusunen arkadas herhangı bır sorun varmı bılemem ama benım sansım %5o %30 oldugunu soledıgı halde dr umudumu kaybetmedım sende kaybetme sabır bıraz canım sabrın sonu selamet insallah

canım, %30-50 süper bir şans. sen niye umutsuzsun anlamadım.

bu arada dün gece eşimle ilk defa ciddi ciddi tüp bebek olayını konuştuk. çok mutlu oldum çünkü eşim benim bu kadar istekli olmama kızıyor, olucaksa kendiliğinden olsun diyordu. bakalım yaza doğru araştırmalara başlayıp bir tüp bebek merkeziyle görüşücez. ondan sonra da doktorun yönlendirmesine göre hareket ederiz herhalde. maddi olarak hazır değiliz ama bulup buluşturucaz bir yerlerden. zaten o sefer de olmazda bu defteri tamamen kapatıcaz.

merhaba arkadaşlar çok size yazı yazmaıştım beni hatıtlamamaız normal ama benide listeden şimdilik cıkarın cunkü çarşamba akşamı regli oldum ......ayın 4 de ,,,, 2 önce erken oldum birde .....bakalım önünüzde ki ay neler olacak

fundacım üzülme karamsarlıgıda kapılma birinciyi veren rabbim 2. de verecek ama biraz sabır benim kızıma ilk geceden kalmıştım bak buna 3 ay oldu hala birşey yok napalım kaderde varsa olur ya hiç olmayanları düşünelim [ayrılmak yok yola devam birlikte]

Back
X