kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım bak bu söylediklerine gerçekten üzüldüm...evladın ilki nasılsa ikincisinide öyle istersin...inşllah tez zamanda bebek sahibi olursunda ne demek istediğimi anlarsın...bizde sizler gibi her ay oturup ağlıyoruz yıkılıyoruz.....eğer sorun listeyse bak sayfada bir sürü liste var onlardan birine yazılabilrisin...ben sadece burda birbirimiz gibi olanlar biraraya toplanalım diye liste yapıyorum...yoksa listeye giremesende topiğe gelip muhabbet edebilirsin ...burası herkese açık.....lütfen bir daha kimse sizin çocuğunuz var derdiniz ne gibisinden yorumlar yapmasın....bizde biçok şey yaşıyoruz....

evet canım arkadaşım sana katılıyorum..bir tane olunca ikinci şart oluyor.. kıyamıyorsun yavruna.. dünyada tek başına kalmasına razı olmuyorsun.. bence ikinci evladı bekleyenlerin işi dahada zor.. çünki kardeş isitiyorlar.. her ay genme yok demek ne acı veriyor bana:(bir kardeş bile veremiyorum yavruma..
belkide hiç olmıcakk..senağlamasenağlama

merhaba. benimde 2000 doğumlu bir oğlum var. 3 senedir bir yavrumuz daha olsun istiyoruz ama maalesef hala bir sonuç alamadık. gerçi bu süre içinde bir düşük ve bir de boş gebelik yaşadım. bunlar psikolojimi olmamasından daha çok bozdu. sonra kist sorunu yaşadım. şimdi de en son dr. endo gibi görünüyo dedi. önümüzdeki ay bir çok test artı rahim filmi çektiricem. tüplerimde sorun yoksa bol bol Allah'ıma dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. bu arada yaşım 34 yani zaman sürekli aleyhime işliyor. İnşallah rabbim en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürür.

ah canım sen bendende çok uğraşmışsın...allahım inşallah tez zamanda bebişin gönderiri...çabalarının karşılığını alırsın inşallah canım

merhaba. benimde 2000 doğumlu bir oğlum var. 3 senedir bir yavrumuz daha olsun istiyoruz ama maalesef hala bir sonuç alamadık. gerçi bu süre içinde bir düşük ve bir de boş gebelik yaşadım. bunlar psikolojimi olmamasından daha çok bozdu. sonra kist sorunu yaşadım. şimdi de en son dr. endo gibi görünüyo dedi. önümüzdeki ay bir çok test artı rahim filmi çektiricem. tüplerimde sorun yoksa bol bol Allah'ıma dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. bu arada yaşım 34 yani zaman sürekli aleyhime işliyor. İnşallah rabbim en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürür.

hakkatende sende baya şeyler yaşamıısın canım. çok geçmiş olsun. ümidini yitirme.. bende 33 e girecem.bende 4 ay önce dış gebelik yaşadım..bende aynı sen gibi diyorum.. zaman aleyhime diye.. ne yapalım..olunca oluyor.. inş Rabbim en kısa zamanda hepimize gönderir melkelerimiz daha fazla bekletmez..

ay kızlar yapmayın nolur ne kardeşler var yüzyyüze bakmıyor birbirinin kuyusunu kazıyor... bence 1 tane doğurup ona en güzel hayatı sunmak kolejlerde okutmak iyi bir üniversite arabasını evini hazırlamak 2 tane bu devirde çok zor.. ortamın ahlakıda değişiyor bebişler için çok korkuyorum bildiğiniz gibi değil.. kötü insan dolu benim masumum bunlarla nasıl başedecek iki tane olursa canım ikiye bölüncek iki yerde atacak ona noldu ona noldu kafayı yerim o yüzden tek canı korumak benim için daha kolay gibi gözüküyor ama Allahım hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımıza upuzun çok hayırlı kaderler versin..iyilerle karşılaştırsınn ne diyim şimdi kanatlarımın altında ya uçmaya başladığında offf offff

canım bak bende senin gibi düşündüm yıllarcaaa.. onun için zaten bu kadar nbekledim.. ama sen çocuğuna iyi bir aile terbiyesi veririsen o yolda gider. hem ahlaki hem dini herşeyi öğretirsen çocuk öyle yetişir.. Rabbim onu korur..tek çocuk zor.. yarın birgün bizler ana babası bir varız bir yokuz..teek çocuk çok zorr.. kardeş bir dayanaktır.. benimde iki kardeşim var.. ben onları kendime dayanak olarak görüyorum.. dediğin gibi yüzyüze bakmaynalrda var.. ama herşey terbiyeyle oluyor..nasıl yetiştirirsen öyle büyür..

Son düzenleme:
kızlar daha çok çok gençsiniz ama moral çok önemli biliyorsunuz stres hamiş kalmanızı engeller çok mutlu olun ki minik kuşunuz karnınıza konsun inşallah..:emir_bebek:

canım bak bende senin gibi düşündüm yıllarcaaa.. onun için zaten bu kadar nbekledim.. ama sen çocuğuna iyi bir aile terbiyesi veririsen o yolda gider. hem ahlaki hem dini herşeyi öğretirsen çocuk öyle yetişir.. Rabbim onu korur..tek çocuk zor.. yarın birgün bizler ana babası bir varız bir yokuz..teek çocuk çok zorr.. kardeş bir dayanaktır.. benimde iki kardeşim var.. ben onları kendime dayanak olarak görüyorum.. dediğin gibi yüzyüze bakmaynalrda var.. ama herşey terbiyeyle oluyor..nasıl yetiştirirsen öyle büyür..

............................

Son düzenleme:
ay kızlar yapmayın nolur ne kardeşler var yüzyyüze bakmıyor birbirinin kuyusunu kazıyor... bence 1 tane doğurup ona en güzel hayatı sunmak kolejlerde okutmak iyi bir üniversite arabasını evini hazırlamak 2 tane bu devirde çok zor.. ortamın ahlakıda değişiyor bebişler için çok korkuyorum bildiğiniz gibi değil.. kötü insan dolu benim masumum bunlarla nasıl başedecek iki tane olursa canım ikiye bölüncek iki yerde atacak ona noldu ona noldu kafayı yerim o yüzden tek canı korumak benim için daha kolay gibi gözüküyor ama Allahım hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımıza upuzun çok hayırlı kaderler versin..iyilerle karşılaştırsınn ne diyim şimdi kanatlarımın altında ya uçmaya başladığında offf offff

canım kötü örneklerin yanında iyilerde var...benim 3 kardeşim var çok şükür iyi anlaşıyoruz iyikide varlar....bu dünyada evladımın bizden başka bir desteğide olsun istiyorum..benim eşim tek çocuk annesi yaşlı babası yok...ve anneye çok düşkün çünkü tek dayanağı o ...eşime bazen çok üzülüyorum o yüzden allah NASİP EDERSE BİR ÇOCUĞUM DAHA OLSUN İSTİYORUM...

inşallah Allahım kucaklarınızı sapasağlam bebeklerle doldursun en kısa zamanda canlarım benim..

zeynepcim bende ikinci için uğraşıyom bugün adet günüm bakalım ne olacak canım adet sancılarıda vuruyo bana ama sen ynede 17 mayıs yaz adet olursam ıkıncı tarıhı verırım inşallah ellerin uğurlu gelir canım

[
çok üzüldüm canım.. ama hep aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok.. öyle düşünme.. zaman herşeyin ilacı. bak zamanla bu fikirlerin değişcektir. ben buna inanıyorum..yavrun büyüdükçe sende göreceksin.. onu tek bırkamaya gönlün razı olmayacak..

Son düzenleme:
Zeliş 82......................17 Mayıs
Mira...........................29 Mayıs
Armağanım..................9 Haziran
zynp.ZEYNEP.............15 Haziran

zelişçim inşallah olmazsın canım

kızımı kucağıma aldığım zaman bütün dünyam o oluverdii..allahım başka çocuk yapmam başka bir çocuğu kızım kadar sevemem diyordum..sevgimi kızımdan başka bi çocuğa daha paylaştıramam diyordumm..ikinciye hamiş olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım planlamamıştım çok korktumm...fakat muaynehanede kalp atışlarını duyduğum an eve gelene kadar ağladım..seviliyormuşş meğer daha doğmadan karnımdayken bile onu ablası kadar seviyorum işte annelik rabbime binlerce şükürler olsun oğlumu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.bence çoçuğu özel kulda okutmak ona bilmem kaçtane ev bırakmak onu mutlu etmez annem öldüğünde 13 yaşındaydım ve kardeşlerim olmasa asla hayata tutunamazdımm...kıslar en yakın zamanda rabbim kucağınıza bebeklerinizi versin inşallahh sizi öyle iyi anlıyorumkii.bütün duaları ilk yada ikinci farketmez bebiş isteyen arkadaşlarlaa..Şeniz

canım bak bu söylediklerine gerçekten üzüldüm...evladın ilki nasılsa ikincisinide öyle istersin...inşllah tez zamanda bebek sahibi olursunda ne demek istediğimi anlarsın...bizde sizler gibi her ay oturup ağlıyoruz yıkılıyoruz.....eğer sorun listeyse bak sayfada bir sürü liste var onlardan birine yazılabilrisin...ben sadece burda birbirimiz gibi olanlar biraraya toplanalım diye liste yapıyorum...yoksa listeye giremesende topiğe gelip muhabbet edebilirsin ...burası herkese açık.....lütfen bir daha kimse sizin çocuğunuz var derdiniz ne gibisinden yorumlar yapmasın....bizde biçok şey yaşıyoruz....
arkadaşım asla sizleri rencide etmeyi düşünmedim aslında bu topikle ilgim olmadığım halde sizlere destek için yazayım dedim ayrıca sizin bir çocuğunuz var bir dahasına ne gerek gibi bir düşüncem olmadı olamazda fazla alıngan davrandığınızı düşünüyorum ben biraz latife olsun istemiştim eğer bizden başakası yazmasın bize destek olmasın diyorsanız bir daha bu topiğe uğramam ayrıca tamamen iyi niyetle yazmıştım özür dilerim

Zeliş 82......................17 Mayıs
Mira...........................29 Mayıs
funda72.......................3 Haziran
Dermanz.....................8 Haziran
Armağanım..................9 Haziran
zynp.ZEYNEP.............15 Haziran

şunlara bak ya bir tane yapmışlarda ikinci için liste yapıyorlarlülülülülülü noluyor yaaaa benim bi tane bile yoksenağlamaşükredin bir tane var allah ömürlerini versin inşallah onlarada kardeş gelir :sm_cool:ama listeye almıyonuz bari bizede dua edinsırnaşık şey
allah gönlünüze göre versin amina.s.

arkadaşım bak bende üzüldüm bu yorumuna.. ilknini dünyaya getir sonra bizim neler hissettiğimizi anlıcaksın.. sen ilkini kendin için istiyosun ama bizler ikincilerini ilk çocuklarımız için istiyoruz. bunu anlaman için bi tane doğurman gerekir..... aklına bizi getirirsin o zaman ok..

Zeynecim selam vermeden atladım sinirlendim kusurabakma.. kızlar kusurabakmayın.. benide yazın bakim. 19 mayıs

arkadaşım bak bende üzüldüm bu yorumuna.. ilknini dünyaya getir sonra bizim neler hissettiğimizi anlıcaksın.. sen ilkini kendin için istiyosun ama bizler ikincilerini ilk çocuklarımız için istiyoruz. bunu anlaman için bi tane doğurman gerekir..... aklına bizi getirirsin o zaman ok..
allah allah iyi ya bir daha yazmam sadece iyi niyetle latife yapayım dedim tamam arkadaşım yazımı tam okumadınız yada öyle anlamak istiyorsunuz ben size bebek sahibi olmayın demedim arkadaşım sadece latife yaptım benim haddimemi siz ikinciyi yapmayın demek aman tamam hay yazmasaydım ne bileyin engin hoşgörünüze sığınayım dedim ne kadar alıngansıınız bende üzüldüm şimdi açıklama yaptığım halde hala ısrarla anlamak istemiyorsunuz peki özür dilerim bi daha yazmam oldumu

Back
X