canım arkadaşım inan tepki değil ya beni bilen bliyor sor bu sitede beni tanıyanlara inan öyle demek istemedim zaten yazımdaki smillere bakarsanız anlarsınız ne niyetle yazdığımı hiç böyle şey denirmi sen bir doğurdun bir daha doğurma diye daha bu gün bi arkadaşımız topik açmış yaşım geçti 4 çocuğum var diye destek olanların başında ben vardım asla kimseyi üzmek istemem bu benim yapıma ters sadece hepimiz muzdaribiz 1 yada 2 çocuğun biri ikisi olmaz anne olmadığım hald bbunu bende çok iyi biliyorum beni yanlış anladınız ben buna üzüldüm bi şirinlik yapayım dedim yanlış anlaşıldı lütfen yazımı daha farklı gözle okursanız ne demek istediğimi anlıyacaksınız hem iyi dileklerde bulundum yazımın sonunda gerçekten çok üzüldüm anlış anlaşıldığıma hepimiz bir bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz bir yada ikinci yada üçüncü yada beşinci 20 yaş 25 yaş 35 yaş kadın için ne farkeder umarım anlatabilmişimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın ilk defa böyle bir eleştiri aldım bunun haksız olduğunu düşünüyorum yargısız infaz yapmayın ikinci çocuk isteyen bir sürü arkadaşım var en çok ben destek oldum şimdi bu şekilde yanlış anlaşılmak beni üzdü neyse topiğinizi daha fazla başka konularla meşgul etmiyeyim a.s.