kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Zeliş 82......................17 Mayıs
Beren35......................19 Mayıs
Mira...........................29 Mayıs
funda72.......................3 Haziran
Dermanz.....................8 Haziran
Armağanım..................9 Haziran
zynp.ZEYNEP.............15 Haziran

allah allah iyi ya bir daha yazmam sadece iyi niyetle latife yapayım dedim tamam arkadaşım yazımı tam okumadınız yada öyle anlamak istiyorsunuz ben size bebek sahibi olmayın demedim arkadaşım sadece latife yaptım benim haddimemi siz ikinciyi yapmayın demek aman tamam hay yazmasaydım ne bileyin engin hoşgörünüze sığınayım dedim ne kadar alıngansıınız bende üzüldüm şimdi açıklama yaptığım halde hala ısrarla anlamak istemiyorsunuz peki özür dilerim bi daha yazmam oldumu

tamam canım yanlış anladık birbirimizi ama gebe kalamadığımız için hepimiz çok üzülüyoruz ve bizde en az sizin kadar hassasız bu konuda...malesef biz 2. bebeklerimizi isteyen bayanlara bu tür tepkiler çok geliyo...bizde artık üzülüyoruz....ama sen kötü niyetim yok diyosun özür diliyosun konuda burda kapanmış demektir....istediğin zaman gelip yazabilirsin burası herkese açık...

ah canım sen bendende çok uğraşmışsın...allahım inşallah tez zamanda bebişin gönderiri...çabalarının karşılığını alırsın inşallah canım

teşekkür ederim zeynep. habire dibe vurup vurup tekrar çıkıyorum. bazen iyice tükendiğimi düşünüyorum, sonrada 15-20 sene bekleyip kucaklarına bir tane bile alamayan insanları düşünüp şükrediyorum. İnşallah hepimiz karşılığını alırız.

hakkatende sende baya şeyler yaşamıısın canım. çok geçmiş olsun. ümidini yitirme.. bende 33 e girecem.bende 4 ay önce dış gebelik yaşadım..bende aynı sen gibi diyorum.. zaman aleyhime diye.. ne yapalım..olunca oluyor.. inş Rabbim en kısa zamanda hepimize gönderir melkelerimiz daha fazla bekletmez..

sanada teşekkür ederim armağanım. ayrıca sana da çok geçmiş olsun. zaten bu aralar başıma gelmeyen bi dış gebelik kaldı, oda olursa beni artık kimse toparlayamaz diye düşünüyorum.

senin yavrun kaç yaşında?

bu arada en acısı ve beni daha da kahreden ne biliyormusunuz? oğlumu büyütürken hep yalnızdım. çok zorluk çektim. böyle zorlu günlerimden birinde "Allah'ım bana ikinciyi verme" dedim. ne kadar salağım. insan ağzından çıkan her söze çok dikkat etmeli. işte şimdide tam 3 senedir ölüp ölüp diriliyorum bir kez daha anne olabilmek için. Ama işte Rabbim vermiyo, yada verip elimden alıyo. çok günah ama bazen cezalandırıldığımı düşünüyorum. her gece ağlayarak af diliyorum. İnşallah bağışlayan ve esirgeyen Rabbim beni affeder ve dualarımı duyup bana bir kez daha anne olmayı bahşeder.

sadece bana değil, hepimize inşallah.

slm zeynepcim benimde 6 yaşında bi oğlum var:1hug: hergece yawrum allaha dua ediyo kardeşim olsun diye:emir_bebek: bizde 14 aydır istiyoruz ama nafile inşallah allah oğluşumun ve sizlerin dualarını kabul eder bu arada benide listeye eklermisin haziran 1a.s.

tamam canım yanlış anladık birbirimizi ama gebe kalamadığımız için hepimiz çok üzülüyoruz ve bizde en az sizin kadar hassasız bu konuda...malesef biz 2. bebeklerimizi isteyen bayanlara bu tür tepkiler çok geliyo...bizde artık üzülüyoruz....ama sen kötü niyetim yok diyosun özür diliyosun konuda burda kapanmış demektir....istediğin zaman gelip yazabilirsin burası herkese açık...
canım arkadaşım inan tepki değil ya beni bilen bliyor sor bu sitede beni tanıyanlara inan öyle demek istemedim zaten yazımdaki smillere bakarsanız anlarsınız ne niyetle yazdığımı hiç böyle şey denirmi sen bir doğurdun bir daha doğurma diye daha bu gün bi arkadaşımız topik açmış yaşım geçti 4 çocuğum var diye destek olanların başında ben vardım asla kimseyi üzmek istemem bu benim yapıma ters sadece hepimiz muzdaribiz 1 yada 2 çocuğun biri ikisi olmaz anne olmadığım hald bbunu bende çok iyi biliyorum beni yanlış anladınız ben buna üzüldüm bi şirinlik yapayım dedim yanlış anlaşıldı lütfen yazımı daha farklı gözle okursanız ne demek istediğimi anlıyacaksınız hem iyi dileklerde bulundum yazımın sonunda gerçekten çok üzüldüm anlış anlaşıldığıma hepimiz bir bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz bir yada ikinci yada üçüncü yada beşinci 20 yaş 25 yaş 35 yaş kadın için ne farkeder umarım anlatabilmişimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın ilk defa böyle bir eleştiri aldım bunun haksız olduğunu düşünüyorum yargısız infaz yapmayın ikinci çocuk isteyen bir sürü arkadaşım var en çok ben destek oldum şimdi bu şekilde yanlış anlaşılmak beni üzdü neyse topiğinizi daha fazla başka konularla meşgul etmiyeyim a.s.

canım arkadaşım inan tepki değil ya beni bilen bliyor sor bu sitede beni tanıyanlara inan öyle demek istemedim zaten yazımdaki smillere bakarsanız anlarsınız ne niyetle yazdığımı hiç böyle şey denirmi sen bir doğurdun bir daha doğurma diye daha bu gün bi arkadaşımız topik açmış yaşım geçti 4 çocuğum var diye destek olanların başında ben vardım asla kimseyi üzmek istemem bu benim yapıma ters sadece hepimiz muzdaribiz 1 yada 2 çocuğun biri ikisi olmaz anne olmadığım hald bbunu bende çok iyi biliyorum beni yanlış anladınız ben buna üzüldüm bi şirinlik yapayım dedim yanlış anlaşıldı lütfen yazımı daha farklı gözle okursanız ne demek istediğimi anlıyacaksınız hem iyi dileklerde bulundum yazımın sonunda gerçekten çok üzüldüm anlış anlaşıldığıma hepimiz bir bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz bir yada ikinci yada üçüncü yada beşinci 20 yaş 25 yaş 35 yaş kadın için ne farkeder umarım anlatabilmişimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın ilk defa böyle bir eleştiri aldım bunun haksız olduğunu düşünüyorum yargısız infaz yapmayın ikinci çocuk isteyen bir sürü arkadaşım var en çok ben destek oldum şimdi bu şekilde yanlış anlaşılmak beni üzdü neyse topiğinizi daha fazla başka konularla meşgul etmiyeyim a.s.

tamam canım ben anladım seni üzülme...istediğin zaman buraya gelebilirsin...bende kimsenin kalbini kırmak hiç istemema.s.

--------------------------------------------------------------------------------

Gülen yüz....................1 Haziran

bende varımmm 1 hazıran

Esrako.........................1 Haziran

merhabalar benide aranıza alın lütfen 2003 doğumlu kızım var tam dört senedir ikinci için uğraşıyoruz 7 haziran

Esrako.........................1 Haziran
heja............................7 Haziran

Back
X