kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

tabi canım,Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin:Saruboceq:..amaaa accıık heyecanlandırak dedim gııı:1closedeyes:..ne yapim..hemide ne o öyle uykulu uykulu accık canlan garii delikafaduldengııız öğlen oldu..öptüm canım beniiimm..:1hug:

cerotcum bencede ikiz olması tüp ihtimalini kuvvetlendiriyor söylemezler tabi
yoksa gülben ergenin yaşı 37 , yada 38 vardır herhalde o yaştan sonra hemen hamile kal bide ikiz olsun demiş kendiside eşimin ailesinde ve benim ailemde akrabalarda ikiz yokmuş onun için tüp bebek yaptırmıştır diye düşünüyorum bir kerede tutmasıda onlar en iyi doktorlara gidiyorlar belkide yut dışında yaptırmıştır bilemeyiz belkide hiçbiri normal yoldan hamile kalmıştır bilemiyoruzki ama benim tahminim tüp bebektir

canım tek yumurta ikiiz diye bangır bangır açıklama yapıyorlar karı koca, yani demek istiyor ki her normal kadın gibi bir yumurtam oluştu ve ikiz de onun içinde gelişmiş.biliyorsun çok yumurta oluşması tedaviye bağlı..bizler gibi :1no2:

ikiz genetiğimde yok derken de çelişkiye düşüyor aslında kendiyle dimi..
amann kendimi ayşe arman gibi hissettim:))

raebzeh canım demek 1 ay oldu ve beklemedesin..be de sopalığım valla ama sen benden azıcık fazla hakediyorsun oklavayı:):oklava:
ben hala regl olmadım ama dün hafif pembe akıntım oldu..geliyor sanırım kırmızılarr:( ben size dedim yok diyeee..:( offf seni anlıyorum canım aslında benn..negatifi görmektense o ümitle yaşarım diyosun dimi:(

canım tek yumurta ikiiz diye bangır bangır açıklama yapıyorlar karı koca, yani demek istiyor ki her normal kadın gibi bir yumurtam oluştu ve ikiz de onun içinde gelişmiş.biliyorsun çok yumurta oluşması tedaviye bağlı..bizler gibi :1no2:

ikiz genetiğimde yok derken de çelişkiye düşüyor aslında kendiyle dimi..
amann kendimi ayşe arman gibi hissettim:))

raebzeh canım demek 1 ay oldu ve beklemedesin..be de sopalığım valla ama sen benden azıcık fazla hakediyorsun oklavayı:):oklava:
ben hala regl olmadım ama dün hafif pembe akıntım oldu..geliyor sanırım kırmızılarr:( ben size dedim yok diyeee..:( offf seni anlıyorum canım aslında benn..negatifi görmektense o ümitle yaşarım diyosun dimi:(

kız boşver televole gibi olduk neyse ne zaten bize göre ne ise ne kadarda kıskandığımız ortada bizler çok fenayız çok

mirmirmirmir2 aydır yumurtlama takibi oldu tutmadı.Bu ay 3.ayımız cuma akşamı ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum şimdi canımmirmirmirmir

hııııı anladım canım inşallah sende en kısa zamandas birinci bebeğini kucağına alırsın
kız bakarsın seninde ikizin olmuş aşılamada büyük ihtimalle ikiz oluyormuş demi benmi yanlış biliyorum
inşallah brinci bebek gelir sonra ikinci sonra üçüncü ide bakmışsın dördüncü b ellimi olur

Selam arkadaslar,

ben subatta bir ara yazmistim ama sonra bir kac gün arka arkaya baktim kimse yazmayinca dedim pek yazilmiyor herhalde burada. Bugün yine girdim allahh bayagi yazanlar varmis yaaa. Ilgiyle okudum bütün yazilarinizi ve inaninki sevinenler ile sevindim heycananlar lada heycanlandim :-)
Benide ekleyin ne olur topiginize. Ben subatta buraya yazdigimda beklemedeydim ama maalesef bu ayin 1 de geldi. Simdi yine 28.03. tarihim.
ya iyice bunaliyorum artik ya. Etrafimda o kadar cok kisi hamile kaliyorki. Hatta dogurdular bile bazilari. Benimde yasim geciyor...(35 olucam agustos da)... Aslinda bende hamile kalmak sorun degil. asil sonrasi beni korkutuyor. Insallah yine düsük olmaz eger hamile kalirsam...

Selam arkadaslar,

ben subatta bir ara yazmistim ama sonra bir kac gün arka arkaya baktim kimse yazmayinca dedim pek yazilmiyor herhalde burada. Bugün yine girdim allahh bayagi yazanlar varmis yaaa. Ilgiyle okudum bütün yazilarinizi ve inaninki sevinenler ile sevindim heycananlar lada heycanlandim :-)
Benide ekleyin ne olur topiginize. Ben subatta buraya yazdigimda beklemedeydim ama maalesef bu ayin 1 de geldi. Simdi yine 28.03. tarihim.
ya iyice bunaliyorum artik ya. Etrafimda o kadar cok kisi hamile kaliyorki. Hatta dogurdular bile bazilari. Benimde yasim geciyor...(35 olucam agustos da)... Aslinda bende hamile kalmak sorun degil. asil sonrasi beni korkutuyor. Insallah yine düsük olmaz eger hamile kalirsam...

canım hoşgeldin bende yeni sayılırım bend burayı çok sevdim çok sıcak kanlı arkadaşlar
benimde etrafımda çok hamile kalan var benden sonra evlenenler ikinciyi doğuruyor bizde hala bişy yok ama herşey nasip kısmet allahım ne yapacağını blir inşallah sende hamiş kalırsın canım

kızlar benim lekelenmem bitti sol kasığımda sanki bir şişlik var, ara ara sancı geliyor, karnımda şişti, yumurtalığımda acaba bir sorun mu varkı ya da ovulasyon dönemim her halde,

dilara1 bunalma canım bak hepimiz bekliyoruz, kendini başka şeylerle avut düşünme, elbette herkesinki bir gün gelecek, geleceği günü bekliyor,

kızlar ben şimdi çıkıyorum evimi yerleştirmem lazım ev gitti gidiyor yani ortaalığı pislik getiriyor canlarım hepinizi öptüm

dilara1 aramıza hoşgeldin canım..tabiki seni aramıza alırız..bizim topiğimiz çok neşeli çok aktif...hep beraber üzülenle üzülüyoruz,sevinenle seviniyoruz..yüzlerimizi görmesekte,o masum yüreklerin sıcaklığını hissediyoruz..bir uğurda hep beraber çalışıyoruz..memnun kalacağına eminim canım..tekrar hoşgeldina.s.

cerotcumcanım benim valla doğru söylüyosun..inan kendimi hamile gibi hissediyorum..sanki hiç belirti olmadan bana süpriz yapacakmış bebişim diye hissediyorum..test yapmayı düşünüyorum ama bu hayallerimin yıkılacağından korkuyorum..sende üzülme canım..hayırlısıyla hepimiz Allahın izniyle ikinci kez anneliği tadacağız..öptüm canlarııımm..

ebrucum canım beklemen hata güzelim sen hamileysen o eczanade satılan testlerde mutlaka çıkar çünkü az bir zaman değil 1 aydır geçiyosun gününü bence hiç bekleme hemen bir test yap şayet hamile değilsende çaresine bakarsın hem boşuna zaman kaybı oluyo senin içinde..........

benide katın aranıza resim falan beceremem ama
seconder infertildim hemde 1. denemede tuttu . allah hepimize saglıklı gebelik yaşatsın.

insallah canim dualarin icin tesekkürler.
Rabbim hepimize nasip eder insallah :Saruboceq:
inşallah canım inşallah rabbim yüzümüze gülsün canım
krispi görüşürüz,
ben bitirdim işimi görüşürüz tatlım kendine iyi bak olurmu
seconder infertildim hemde 1. denemede tuttu . allah hepimize saglıklı gebelik yaşatsın.
aramıza hoşgeldın canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah

Arkadaslar

Bos gebelik yasamıs ve deneyimlerini benimle paylasabilecek arkadasımız varmı acaba??

pirpiray canım hoşgeldin aramıza..resim problem diil..biz yaparız sana resim.:))
canım seconder infertil nedir? kısaca söyleyebilir misin? 1. denemede tutan nedir aşılama falan mı..ya da tüp bebek mi anlamadım..

Arkadaslar

Bos gebelik yasamıs ve deneyimlerini benimle paylasabilecek arkadasımız varmı acaba??

canım googleye boş gebelik yaz açılan sayfanın üçüncü sıradaki boş gebelik kadınlar kulübü diye bir başlık var orayı tıkla karşına kadınlar kulübündeki boş gebelik paylaşımları çıkacak

pirpiray canım hoşgeldin aramıza..resim problem diil..biz yaparız sana resim.:))
canım seconder infertil nedir? kısaca söyleyebilir misin? 1. denemede tutan nedir aşılama falan mı..ya da tüp bebek mi anlamadım..

cerotcum yani hepimiz gibi ilk çocuğu normal olup.iknci için tırmalayanlarkaydirigubbakcemile3

kızlar biraz önce kasıklarım ağrıdı ahaa dedim geliyo benimkii ..ama nerdee..eşim testi getirecek biraz sonra..sonuç negatif içime doğuyo ama yinede azcık umutluyum bu yüzden sonuç (-) sıkarsa nasıl toparlanırım bilemiyorum...o kadar psikolojim bozuldu ki inanın şu anda başım ağrıyo..neyse öptüm canlarıımm..

Back
X