kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

raebzeh pozitif düşün, testte çift çizgi görüyormuşsun gibi düşün, gözlerini kapa testin çift çizgi olduğunu hayal et, tek çizgi çıkarsa boşver, nasip değilmişde bir dahaki ay olacak gibi düşün, bunun sonunda ölüm yokya,

cerotcum yani hepimiz gibi ilk çocuğu normal olup.iknci için tırmalayanlarkaydirigubbakcemile3

anladım canım second dan geliyor:))) ben tıbbi bi terim gibi düşündüm sanırım:)
sağol BTRKLC...sevgiler canım..

kızlar biraz önce kasıklarım ağrıdı ahaa dedim geliyo benimkii ..ama nerdee..eşim testi getirecek biraz sonra..sonuç negatif içime doğuyo ama yinede azcık umutluyum bu yüzden sonuç (-) sıkarsa nasıl toparlanırım bilemiyorum...o kadar psikolojim bozuldu ki inanın şu anda başım ağrıyo..neyse öptüm canlarıımm..

canım lütfen rahat ol, sonuçta birgün o pozitifi göreceğiz yani, negatif bi yere kadar emin ol..bize de yaz hemen ok..çatlatma bizi sakın meraktan..

diyene bak dimi:)))))

canım lütfen rahat ol, sonuçta birgün o pozitifi göreceğiz yani, negatif bi yere kadar emin ol..bize de yaz hemen ok..çatlatma bizi sakın meraktan..

diyene bak dimi:)))))[/QUOTE]

canım çok saol,nazancım sende çok saol canım..valla eşimi bekliyorum.aslında pek takmıyorum ama.yinede etkiliyo iştee..tabiki haberi veririm canım cerotcum..öptüm canlarıımm..

kızlar biraz önce kasıklarım ağrıdı ahaa dedim geliyo benimkii ..ama nerdee..eşim testi getirecek biraz sonra..sonuç negatif içime doğuyo ama yinede azcık umutluyum bu yüzden sonuç (-) sıkarsa nasıl toparlanırım bilemiyorum...o kadar psikolojim bozuldu ki inanın şu anda başım ağrıyo..neyse öptüm canlarıımm..

canım rahat ol okadar heyecanlandırma kendini mutlaka sonucu bildir haaa
inşallah pozitiftir canım

canım hakında hayırlısı neyse mevlam onu nasip etsin kendini strese sokma inş. gönlünün muradı olur canım olmasada inş. bir gün olur hayırlısına dua edelim canım sonuc ne olursa olsun bildirmeni bekliyoruz

pelin003.....................................9 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
DİLARA1..................................28 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik

HAMİŞLER

beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

kızlar sormayın eşim testi unutmuş..ben de iki saat idrarı tuttum gelecek diye..çok kızgınım çok kırgınım..ben ikinci bebek fikrinden vazgeçiyorum..adam ne dr götürüyo,ne test alıyo ne de heycan var..en iyisi vazgeçmek..berbat durumdayım kızlar..adam rahat şimdi de mışıl mışıl uyuyo..tmm ben gider alırım falan dedi ben de kızdım..şimdi kırgınım fazla konuşmuyorum küsüm anlıycanız..ooooofffff ooooofffffffffffffffff...........

valla kızlar kistte varsa ne varsa var..canım çok sıkkın..artık ona hiçbirzaman bbek lafı etmiycem..ben tek başıma savaşıyormuşum da haberim yokmuş...kızlar hepinizden özür dilerim..sizleri beklettim hakkınızı helal edin nolur..hepinizi öpüyorum..

valla kızlar kistte varsa ne varsa var..canım çok sıkkın..artık ona hiçbirzaman bbek lafı etmiycem..ben tek başıma savaşıyormuşum da haberim yokmuş...kızlar hepinizden özür dilerim..sizleri beklettim hakkınızı helal edin nolur..hepinizi öpüyorum..

ebrucum canım üzülme bitanem ama eşinin yaptığıda olmuyoyasakkelime bu sağlık yani hiç hafife alınmaz hiç minnet etme canım yarın gidip kendin al bir test yap hem böyle belirsizlik nereye kadar sürücek

ebrucum üzülme canım malesef bu erkekler bizim kadar umursamıyorlar bu işi ....hepsi aynı rahatlıkta sanırım...benimkide öyleydi ben ağlardım olmuyo diye o tv seyrederdi yada yatar uyurdu...yani bunların çoğu aynı...o yüzden biz erken yaşlanacaz onlar aynı kalacak...sen yarın kendin alır yaparsın canım...dr da imkanın varsa kendin git bir dahada ona bu konuyu açma belki hatasını anlar...

kızlar iyiakşamlar ben bugun doktora gittim kan testinde hiç bır sorun yok yumurta yumurtalarda sorun yok cok sukur yumurta guclendırıcı hap verdı serophone isimli adetımın 5gunu kullancm sonr yumurta takıbı ypcak gerekırse yumurta catlatmak ıcın ıgne vurulcam sonrası içinde progestan verdı eger hamıle kalırsm düşük olmsın adetım gelmesın dıye hayırlısı artık doktorumudn cok memnunum sogolsuna.s.

kızlar iyiakşamlar ben bugun doktora gittim kan testinde hiç bır sorun yok yumurta yumurtalarda sorun yok cok sukur yumurta guclendırıcı hap verdı serophone isimli adetımın 5gunu kullancm sonr yumurta takıbı ypcak gerekırse yumurta catlatmak ıcın ıgne vurulcam sonrası içinde progestan verdı eger hamıle kalırsm düşük olmsın adetım gelmesın dıye hayırlısı artık doktorumudn cok memnunum sogolsuna.s.

aliyecim ne güzel işte gözün aydın hiç bir sorun yokmuş inşallah bu ay meleğin sürpriz yapıp gelir annecine...........:CüvCüv:

hadi canım gözün aydın sorun yokmuş işte ne güzel...inşallah gelir bu ay meleğin...

aliyecim hadi gözün aydın canım..3-4 ay önc bende serophene kullandım o ay adet oldum..dr tekrar gel demişti gidememiştim..canım inşallah bu hap vesile olur..bebişin gelir bu ay..amiinn..

Back
X