kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde 2.çocuk istiyoruz ben aşılama ile hamile kaldım fakat 1,5 yaşında kaybettim şimdi tekrar istiyoruz dr ğittik hsg filmi çekti tüpler tıkalı dedi şimdi tüp bebek önerdi nisan ğibi ğidecegiz listeye benide ekleyin allah herkese versin bizlerede versin amin .
Hoşgeldin aramıza.Rabbim peygamber sabrı versin size inşallah.Allahım hiç kimseye yaşatmasın bu acıyı.sizlerede birdaha göstermesin inşallah.

merhaba kızlar ben cuma gunu pregnyl catlama ignesini vuruldum doktor istedıgımden fazla yumurtan var dedı 19olmuş boyları sol tarafta sagda bırtane benım ıstedıgım bu dedı aklımı karıstırdı 30saat sonra ılıskıye gır dedı kaydirigubbakcemile3 gecenden buyana kasıklarımda agrı var insalah tutmuşdur pazartesı tekrar bakcak altımı acmaktan fenalık geldı-tatlicadiarzu- bu kadınlık nekadar zorrr

Çok haklısın bende pazartesi gideceğim doktora doktorun dediklerini aynen uyguladık yarın çatlamışmı çatlamamışmı diye bakacak heralde.BUay kısmet olurda bizde güzel haberler alırız inşallah.ben klomen kullandım .çarşambada çatlatma vuruldu ama yumurtalar ne kadardı bilmiiyorum.biri 17 idi sanırım.yarın neler olduğunu yazalım.Bu ay bizde mutlu oluruz inşallah.Zaten bu ayda olmazsa benim işim çok zor.....En yakın zamanda güzel haberlerini alma dileğiyle.......

iyiz çok şükür..ama sorma o uyku halini bıraksalar hep uyuyacağım nedir bu ... aslında benim bi şikayetim yok ama eşim yüzünü göremiyoruz hep uyuyorsun diyor kaydirigubbakcemile3bulantım felan yokk tek derdim tatlı daha çok puding krizim tutmaya başladı son 2 gündür.......
yarın sabah doktor kontrolüm var biliyosun fazla heyecanlıyım... nasıl uyuyacağım bakalım...

Aman uyu ayol boşver dinlen .üzme bebişide kendinide .Ben bi hamile kalayım bak sengözlerimebaksanabdemei demeyin ikigün uyuyacam.lülülülülülü

Kızlar biliyorum çok yazdım ama 2 gün nete giremeyince.oğlum başından kalkmıyor ki hafta sonu.bende merak ediyorum sizleri zorla okuyorum o lavaboya gittiğinde .hepinizede yazmak istedim.Sizler iyi bir dostsunuz.Allah güzel gönlünüze göre versin herşeyin en güzelini kısmet etsin inşallah.

hade bakalım hayırlısı inşallah.hAYIRLISI İLE SENDENDE GÜZEL HABERLERİ ALACAĞIZ allahın izniyle Yeterki rabbim ol desin.

hihoyyythihoyyyt günaydın gııızlaaaaaaaaaaaaarrr..:dance: nassınız bakeeeemmm..iyisinizdir gariiii..:sm_cool: saol nasipcim canım benim..inşallah hayırlısıyla hepimizin ikinci melekleri tez zamanda hayırlısıyla gelirler..

öptüm canlarııımm..a.s.

günaydınnn ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar 2. bebek için bekleyenlerdenim, ilk kızım da da 6 aya yakın beklemiştim, şimdi 10 ayımdayım dün kahverengi lekem geldi sanıırım bu ay da yok, neyse rabbimin gücüne gider hayırlı evlatlar versin inşallah sağlıklı , ben bu ay klomen ve ovitrelle kullandım sonrasında da estraderm bant baya umtluydum, hala daha da tam adetim gelmediğinden acaba mı diyorum, 29. günüm de yani dün kahverengi lekem geldi, 27 . günümdede akıntıyla gelmişti. bugün 30. günüm sizce umut var mı ,

herkese günaydın, çok kötü soğuk algınlığına yakalandım, iş yerinden her zaman giremiyorum, benim adet tarihim geçen şubat 22 sindeydi, bu ayda bakalım ne zaman olacağım, birkaç ay düzensizdi, belim çok ağrıyor bu gün yarın olurum,

deniz 39 aramıza hoşgeldin canım..a.s.test yapsana belkide hamilesindir canım..normalde adetinin başlaması lazımdı o zaman..lekelenmeyle başladıysa test yap için rahatlar..inşallah hamilesindir canım benim..

nazo canım geçmiş olsun..bilirim adet düzensizliğini..ooooff oooff..inşallah bu ay gecikirse o da hamilelik yüzünden olur canım..moralini bozma emiii bacııımm...öptüm canım benim..a.s.

çikolatam dadlum canım hakkında hayırlısı olsun..inşallah psikolojik değildir.hamilelik belirtisidir..öptüm canım..

kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.

kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.

nasıl yani geç döllenme felanmı var canım.

evet canı aynen öyle. benim ilk hamilelğimde öle idi kızımda. o da 2 hafta geriden geliyor görünüyordu. ama çok şükür sağlıklı idi hala da öyle .. kişiden kişiye değişiyor işte herşey..

niye sordum bi bilsen fisfisfis çünkü benimde adetime 11 gün kala ilk defa bıraktık korunmayı. normalde yumurtlama günü geçtiğinden olmuyormuş ama bazen geç döllenme olabiliyormuş bendede bir umut varmı acaba diye sordum :) demekki geç döllenme olabiliyor. bu forumda bir konuda gördüm adetine 2 gün kala hamile kalan bile olmuş

arkadaşım çok sevindim. Allah inşallah sağlıklı gelişmesini sağlar. Hayırlısı ile kucağına almayıda görürsün inş. darısı tüm isteyenlerin başına
:nazar:

evet canı aynen öyle. benim ilk hamilelğimde öle idi kızımda. o da 2 hafta geriden geliyor görünüyordu. ama çok şükür sağlıklı idi hala da öyle .. kişiden kişiye değişiyor işte herşey..

canım tebrikler allah tamamına erdirsin .:lepi:

filizciiimmm canım gözün aydın bak hiç bir sorun yok herşey olması gerktiği
benim adetim 6 haftalığı gösteriyo şu an bakalım yarın bende doktora gidiyorum benimki kaç haftalıkmış allah bilir aynılar yada benimki seninkinden büyük bile olabilir eğer ultrason 6 haftalık gösterirse
canım tekrar gözün aydın vajinal muayenemi yoksa karnından mı muayene oldun canım

tebrikler canım inşallah bebişinide göreceksin ne mutlusundur dimi şimdi...

ŞEKERPEMBE............................21 Mart
xnazox........................................22 Mart
diorisimo....................................24 Mart
yağmur20...................................24 Mart
zeliş82 ......................................26 Mart
ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
güleser1983.............................3 Mayıs

Merve6868
Balsurat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Back
X