kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

filizciiimmm canım gözün aydın bak hiç bir sorun yok herşey olması gerktiği
benim adetim 6 haftalığı gösteriyo şu an bakalım yarın bende doktora gidiyorum benimki kaç haftalıkmış allah bilir aynılar yada benimki seninkinden büyük bile olabilir eğer ultrason 6 haftalık gösterirse
canım tekrar gözün aydın vajinal muayenemi yoksa karnından mı muayene oldun canım

sağol canımmmmmmmm. karından

günaydınnn ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar 2. bebek için bekleyenlerdenim, ilk kızım da da 6 aya yakın beklemiştim, şimdi 10 ayımdayım dün kahverengi lekem geldi sanıırım bu ay da yok, neyse rabbimin gücüne gider hayırlı evlatlar versin inşallah sağlıklı , ben bu ay klomen ve ovitrelle kullandım sonrasında da estraderm bant baya umtluydum, hala daha da tam adetim gelmediğinden acaba mı diyorum, 29. günüm de yani dün kahverengi lekem geldi, 27 . günümdede akıntıyla gelmişti. bugün 30. günüm sizce umut var mı ,[/QUOTE Aramıza Hoşgeldin.Umudumuz herzaman var umudumuzu kaybedersek olmaz.İnşallah hamilesindir,bunun hami,lelik belirtisi olmasını canı gönülden dilerim.En yakın zamanda seninde güzel haberlerini alma dileğiyle

herkese günaydın, çok kötü soğuk algınlığına yakalandım, iş yerinden her zaman giremiyorum, benim adet tarihim geçen şubat 22 sindeydi, bu ayda bakalım ne zaman olacağım, birkaç ay düzensizdi, belim çok ağrıyor bu gün yarın olurum,

Çok geçmiş olsun.Kendine iyi bak sağlık haberlerini alalım olur mu?

kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.

Amin Allahım dualarını kabul etsin inşallah.Sağlıcakla bebeğinide gösterir kucağına almayııda nasip eder yüce mevlam inşallah.bizi habersiz bırakma heee:oklava:

slm,
inşallah hamilesindir. benimde ikinci bebeğim regl tarihime bir hafta varken bulantılar başladı kan testi yaptırdım pozitif çıktı. inşallah seninde öyle olur.

Kızlar bu sabah bende doktora gittim yumurtalar çatladımı çatlamadımı diye bakılması için.Doktor 3 yumurtanında çatladığını söyledi.:nazar::lepi:Söyledi ama nasip bakalım döllendimi döllenmedimi.CADIARZU13 nisana kadar adetin gelmezse gel ,gelirse adetinin 3. günü gel dedi:jeyyar:.İnşallah Allahım bu ay kısmet etmiştir lütfen benim içinde dua edin dualarınızda beni unutmayın olurmu ?:Saruboceq:offffff ben 13 nisana kadar nasıl bekleyeceğim şimdi:1no2:

sakaleynmaster eeee
amniyosentez sonucunda cinsiyet de yazılı oluyo sen hala öğrenemedinmi bebişinin cinsiyetini.....................
efe de biz öğrenmiştik erkek olduğunu zatende amniyo sonucunda da erkek diye gelmişti. erkek değilde yy mi yazıyıodu kromozomların yanında öle bişidi.

canım benim öğrendim cinsiyetini amniyo öncesinden biliyorudm burya yazdığımı sanıyorum ama benimde erkek .seninde gözün aydın olsun canımikinci erkekin geliyormuş maşallah.

wanna zeliş nasılsınız geriye fazla bakamadım inşallah iyisinizdri kızlar.
BURYA YAZDIMMI İNAN HATIRLAYAMIYORUM AMA AMNİYO SONUCUM TEMİZ ÇIKTI .
AMA ŞİMDİDE YENİ BİR SORUN ÇIKTI KIZLAR AMNİYOTİK SIVIDA ŞERİT HALİNDE BİR ÇİZGİ VAR İKİ HAFTA SONRA TEKRAR AYRINTILI USGYE GİRİCEM TEKRAR BAKILACAK

kızlar bu sabah bende doktora gittim yumurtalar çatladımı çatlamadımı diye bakılması için.doktor 3 yumurtanında çatladığını söyledi.:nazar::lepi:söyledi ama nasip bakalım döllendimi döllenmedimi.cadıarzu13 nisana kadar adetin gelmezse gel ,gelirse adetinin 3. Günü gel dedi:jeyyar:.inşallah allahım bu ay kısmet etmiştir lütfen benim içinde dua edin dualarınızda beni unutmayın olurmu ?:saruboceq:offffff ben 13 nisana kadar nasıl bekleyeceğim şimdi:1no2:

canım inşallah tutunmuştur meleklerin allahım gönlüne göre versin....

Burya yazdımmı inan hatırlayamıyorum ama amniyo sonucum temiz çıktı .
Ama şimdide yeni bir sorun çıktı kızlar amniyotik sıvıda şerit halinde bir çizgi var iki hafta sonra tekrar ayrıntılı usgye giricem tekrar bakılacak

canım sonucunun temiz çıktığına sevindim inşallah o çizgide önemli bişey deildir...

Selam kızlaarrr:)) bi kaç haftadır gelemiyorum hiç okul için yarışmaya bir proje hazırlıyordum ancak tamamlayabildim. Umarım iyisinizdir hepiniz, aramıza yeni katılanlar da olmuş hepiniz hoş geldiniz:)))
Benim adet günüm yarın, iki gündür feci şekilde baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum, allahım inşallah bu sefer de psikolojik değildir bu belirtiler. Rabbim bu ay ikinci meleğimi verir inşallah. Öpüyorum hepinizi kızlar ii akşamlar

kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.

gözün aydın canım. bir dahakine bebişinide kalp atışınıda görürsün inşallah.

Kızlar bu sabah bende doktora gittim yumurtalar çatladımı çatlamadımı diye bakılması için.Doktor 3 yumurtanında çatladığını söyledi.:nazar::lepi:Söyledi ama nasip bakalım döllendimi döllenmedimi.CADIARZU13 nisana kadar adetin gelmezse gel ,gelirse adetinin 3. günü gel dedi:jeyyar:.İnşallah Allahım bu ay kısmet etmiştir lütfen benim içinde dua edin dualarınızda beni unutmayın olurmu ?:Saruboceq:offffff ben 13 nisana kadar nasıl bekleyeceğim şimdi:1no2:

canım, inşallah hepsi döllenmiştir. boy boy gelirler.

BURYA YAZDIMMI İNAN HATIRLAYAMIYORUM AMA AMNİYO SONUCUM TEMİZ ÇIKTI .
AMA ŞİMDİDE YENİ BİR SORUN ÇIKTI KIZLAR AMNİYOTİK SIVIDA ŞERİT HALİNDE BİR ÇİZGİ VAR İKİ HAFTA SONRA TEKRAR AYRINTILI USGYE GİRİCEM TEKRAR BAKILACAK

canım, hamile kalmakla bitmiyor di mi? İnşallah ciddi birşey değildir iki hafta sonra yeniden güzel haberlerini verirsin.

Selam kızlaarrr:)) bi kaç haftadır gelemiyorum hiç okul için yarışmaya bir proje hazırlıyordum ancak tamamlayabildim. Umarım iyisinizdir hepiniz, aramıza yeni katılanlar da olmuş hepiniz hoş geldiniz:)))
Benim adet günüm yarın, iki gündür feci şekilde baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum, allahım inşallah bu sefer de psikolojik değildir bu belirtiler. Rabbim bu ay ikinci meleğimi verir inşallah. Öpüyorum hepinizi kızlar ii akşamlar

canım, inşallah gelmiştir ikinci meleğin.

Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun bizde kalp atışları gördük bugün. doktor kalp atışları başlamış deyince birden ağlamaya başladım. ağlamaktan ben doğru dürüst göremedim.

3 senedir o masaya yatıp hüsranla kalkmak çok acıydı.senağlamasenağlama

ama bugünde yine göbek atarak çıkamadım doktorun yanından. rahimde kasılma, birde kan öbeği var tehlikeli olabilir dedi. hemen 10 günlük rapor yazdı. sonra yeniden yazarım dedi. 20 gün evdeyim. tuvalet hariç kalkmıycaksın dedi. annemle babam gelicekler herhalde bana bakmak için.

oğlumada söyledim bugün. aslında biraz daha beklemek istiyordum ama sonuçta 20 gün neden yattığımı anlaması daha kolay olur diye düşündüm. inanamadı yavrum, ağlamaya başladı. karşılıklı ağlaştık oğluşumla. ultrason resimlerini gösterdim öpüp durdu.

Rabbim günahsızımın dualarını kabul eder, kardeşini oğluma bağışlar inşallah. lütfen benim için bol bol dua edin.senağlama

ipekcim allah analı babalı etsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza iyi dinlen fazla yorulma bu ğün nete giremedim misafirlervardı ama hep ğözüm netteidi:

Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun bizde kalp atışları gördük bugün. doktor kalp atışları başlamış deyince birden ağlamaya başladım. ağlamaktan ben doğru dürüst göremedim.

ama bugünde yine göbek atarak çıkamadım doktorun yanından. rahimde kasılma, birde kan öbeği var tehlikeli olabilir dedi. hemen 10 günlük rapor yazdı. sonra yeniden yazarım dedi. 20 gün evdeyim. tuvalet hariç kalkmıycaksın dedi. annemle babam gelicekler herhalde bana bakmak için.

oğlumada söyledim bugün. aslında biraz daha beklemek istiyordum ama sonuçta 20 gün neden yattığımı anlaması daha kolay olur diye düşündüm. inanamadı yavrum, ağlamaya başladı. karşılıklı ağlaştık oğluşumla. ultrason resimlerini gösterdim öpüp durdu.

Rabbim günahsızımın dualarını kabul eder, kardeşini oğluma bağışlar inşallah. lütfen benim için bol bol dua edin.senağlama
wannacım yavrurunu sanabagşlasın allah duam hep seninle karamsar olma bebeğe de etki eder allah sağlık versin kan öbeği nasıl bişey zehirleme ğibimi

canım sonucunun temiz çıktığına sevindim inşallah o çizgide önemli bişey deildir...
sağol canım bant için yakın takip de olacağız teyzesi :emir_bebek:
gözün aydın canım. bir dahakine bebişinide kalp atışınıda

canım, hamile kalmakla bitmiyor di mi? İnşallah ciddi birşey değildir iki hafta sonra yeniden güzel haberlerini verirsin.

.
evet ama olsun kolay değil içinde ikincibir can taşıyorsun kucağımıza alınca hepsini unuturuz.rahat olmaya çalışıyorum ama doktorlar rahat büyük bir sorun değil gibi ama bakalım.haber veririm canım.

oh oh gözümüz aydın olsun :nazar::nazar:maşallah kuzuna annesi çok şükür allah kucağında almayı nasip etsin.:teytey::dance:

WANNA cım çok sevindim kalp atışlarını duymana.Yazdıklarını okurken ağladım üzme bizi böyle ya....Gör bak herşey nasıl yoluna girecek.istirat et hiçbişeycik olmayacak bak gör.Tüm kalbimle senin için dua edeceğim.Allahım meleğini kucağına almayı sağlık içindede büyütmeyi nasip etsin inşallah.Oğlunda dünya nın en yakışıklı ve mutlu abeyi olur.Sen buna gönülden inan ben senin 20 gün sonra herşeyin düzeldiğini problemin kalmadığını yazacağını biliyorum.Lütfen buna sende inan.Rabbim yar ve yardımcın olsun.iyiye yor annnesi bak bebişin senin dinlenmeni istiyor.Wanna yat anam ya ya bak ikinci bebişinde gelince bırak yatmaya lavaboya gitmeye zamanın kalmayacak gör bak demiştin drsin.

Back
X