kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydınnn ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar 2. bebek için bekleyenlerdenim, ilk kızım da da 6 aya yakın beklemiştim, şimdi 10 ayımdayım dün kahverengi lekem geldi sanıırım bu ay da yok, neyse rabbimin gücüne gider hayırlı evlatlar versin inşallah sağlıklı , ben bu ay klomen ve ovitrelle kullandım sonrasında da estraderm bant baya umtluydum, hala daha da tam adetim gelmediğinden acaba mı diyorum, 29. günüm de yani dün kahverengi lekem geldi, 27 . günümdede akıntıyla gelmişti. bugün 30. günüm sizce umut var mı ,

canim hosgeldin aramiza insallah seninde güzel haberlerini aliriz

kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.

canim gözün aydin insallah zeynepin bebegi gibi sende bebeginle bakisirsiniz
ve sana el sallar :))
hakkimizda hayirlisi

Selam kızlaarrr:)) bi kaç haftadır gelemiyorum hiç okul için yarışmaya bir proje hazırlıyordum ancak tamamlayabildim. Umarım iyisinizdir hepiniz, aramıza yeni katılanlar da olmuş hepiniz hoş geldiniz:)))
Benim adet günüm yarın, iki gündür feci şekilde baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum, allahım inşallah bu sefer de psikolojik değildir bu belirtiler. Rabbim bu ay ikinci meleğimi verir inşallah. Öpüyorum hepinizi kızlar ii akşamlar

insallah hamilesindir güztel haberelerini bekliyoruz

Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun bizde kalp atışları gördük bugün. doktor kalp atışları başlamış deyince birden ağlamaya başladım. ağlamaktan ben doğru dürüst göremedim.

3 senedir o masaya yatıp hüsranla kalkmak çok acıydı.senağlamasenağlama

ama bugünde yine göbek atarak çıkamadım doktorun yanından. rahimde kasılma, birde kan öbeği var tehlikeli olabilir dedi. hemen 10 günlük rapor yazdı. sonra yeniden yazarım dedi. 20 gün evdeyim. tuvalet hariç kalkmıycaksın dedi. annemle babam gelicekler herhalde bana bakmak için.

oğlumada söyledim bugün. aslında biraz daha beklemek istiyordum ama sonuçta 20 gün neden yattığımı anlaması daha kolay olur diye düşündüm. inanamadı yavrum, ağlamaya başladı. karşılıklı ağlaştık oğluşumla. ultrason resimlerini gösterdim öpüp durdu.

Rabbim günahsızımın dualarını kabul eder, kardeşini oğluma bağışlar inşallah. lütfen benim için bol bol dua edin.senağlama

canim gözün aydin seninde
doktor ne diyorsa onu yap canimn yat diyorsa yatacaksin tabi
bak gör allahin izniyle 20 gün sonra hersey normale dönecek
öpüyorum seni

ohohh masallah hamişlerimiz allah nazarlardan saklasın :nazar:bende bugun doktora gıttımcuma gunu catlama ignesi vurulmuştum ıkıtane catlamış yumurtam var progestan verdı 3nısanda kan tahlılı olcam neolur dua edın kızlar:Saruboceq:

oh oh insallah tutmustur ve hamissindir canim
dualarimiz seninle

günaydın kızlarr..oğlum cuma gününden beri çok hasta..bademcikleri iltihaplanmış çok ateş yapıyor burnu tıkalı öksürüyor kusuyor cumadan beri çok yorgunum hemde çok üzülüyorum..acile götürdük.. az öncede normal dr. götürdüm off ya yavrum 5 günde eridi gözümün önünde..hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın..

cok cok gesmis olsun canim allah acil sifalar versin insallah

arkadaslar annanem bugun amelıyatını oldu bekledıgımızden durumu gayet daha ıyı, zaten sadece gogsundekı kıstı almıslar tamamını almamıslar cok sevındık cok sukur Allahıma , kımseyı hastalıkla ımtıhan etmesın rabbım cok zor ıyı dıleklerını ıleten arkadaslar hepınıze tesekkur ederım cok sagolun

gözün aydin canim
allahim tekrarindan korusun insallah

geldim geldiimmm dün den beri yoktum evet çünkü fenalardayım midem çok fene canım habire yattım valla bugünde aynı akşama doğru gittim doktora randevum 4:30 daydı
ayyy kızlar çok mutluyum çoookkkkk:sm_cool::sm_cool:
bebişimin kalp atışlarını gördüm pıt pıt pıt diye atıyordu aslında ben bugün kalp atışlarını beklemiyodum doktor kalp atışlarına bakalım dedi bende şaşırdım oluşmuşmudur dedim oluşmuştur dedi vajinal muayeneyle baktı bide baktım kuzucumun kalp atışlarını ekrandan izledim doktor çok güzel dedi kalbi atıyor okadar sevindimki anlatamam kızlar darısı tüm isteyen arkadaşlarımın abşına rabbim o anları herkese yaşatsın :Saruboceq::Saruboceq:
benim tsh yüksek çımıştı demiştim yüksek çıktığı için başka bir tahlil yaptı doktor onun sonuçlarını yarın öğrenecem inşallah onlarda temiz çıkar eğer yüksek çıkarsa dahiliyeye gönderecem dedi bakalım ama şu an çok mutluyum kızlar çokkk:teytey: :teytey:

gözün aydin canim

İlk yazdığım konu burası en sonda sizlere taşınıyorum diye yazmıştım o gün bugün şaka bir yana tam 1 ay 2 hafta geçmiş çok özlemişim sizlerisenağlama:1hug:a.s.
Evet yeni evimize geçtik çok şükür bütün evi temizle yerleştir derken onca yorgunluk ama olacak olduktan sonra herşey olabiliyormuş çok fazla uzatmadan güzel bir haber vermek istiyorum

"Yeni Eve Yeni Bebek" dedik vee eve yerleştik baktım hastalanmıyorum test yaptım kırmızı iki çizgi hadi canım dedim nasıl olur onca eşyayı taşıdım yapılmayacak bütün işleri yaptım ve dedim doktora gideyim gittim canlarım kalp atışlarına kadar dinledim Rabbim hepinize nasip etsin şuan 8 hafta 1 günlük oldu inşallah sağlıkla bitirebiliriz bu süreci:Saruboceq::Saruboceq:
Ya inanmayan taş olsun onca iş güç bebişimizde o arada sıkıca tutunmuş Rabbim ayırmasın:nazar: işte böyle netimde modemimi bozmuşlardı sağolsun eşim getirdi bugün ve haber vermek istedim sizlere çok ama çok öpüyorum hepinizi ve tüm dualarım sizlerle:1hug:a.s.a.s.:nazar::nazar:

ay aay cok güzel haber bu sana arkadaslar dememismiydi yeni eve yeni bebek diye
bak demek icine dogmus arkadaslar :)))
allah kucagina almayi nasip etsin insallah

kızlar yarın 6,iğnemi vurulmadan dr gitcem.ona göre vajinal usgde bakıp karar vercek geçen 8 iğne vurulup aşılama olmuştum.bakalım herşey olumlu gider ve hamiş kalrım.:Saruboceq:

hakkinda hayirlisi insallah hersey olumlu sonuclanir

zelisim gecmis olsun canim senin oglunada
acil sifalar insallah cabucak atlatir

hepinizi öpüyorum kizlar

.Çok tatlısınız sizler yaa nasıl dua etmem ki sizler için hepinizden Allah bin kez razı olsun a.s. a.s. Allahım buraya yazan tüm arkadaşlarıma nasip etsin..BTRKLC Canım benimm melek arkadaşım dualarımız seninle biliyorsun değilmi?sabırla bekleyeceğiz yine ve en sonunda güzel haberleri alacağız sırayla..Sağlıkla mutlulukla inşallah sizlerle bu günleri paylaşmak çok onur verici iyiki varsınız iyiki bu konuya yazmışım a.s. a.s.

kızlar yarın 6,iğnemi vurulmadan dr gitcem.ona göre vajinal usgde bakıp karar vercek geçen 8 iğne vurulup aşılama olmuştum.bakalım herşey olumlu gider ve hamiş kalrım.:Saruboceq:

btr canım benim inşallah yumoşların istenilen büyüklüğe gelmiştir inşallah sende çok yakın bir zamanda güzel haberler vericeksin bizlere...

.Çok tatlısınız sizler yaa nasıl dua etmem ki sizler için hepinizden Allah bin kez razı olsun a.s. a.s. Allahım buraya yazan tüm arkadaşlarıma nasip etsin..BTRKLC Canım benimm melek arkadaşım dualarımız seninle biliyorsun değilmi?sabırla bekleyeceğiz yine ve en sonunda güzel haberleri alacağız sırayla..Sağlıkla mutlulukla inşallah sizlerle bu günleri paylaşmak çok onur verici iyiki varsınız iyiki bu konuya yazmışım a.s. a.s.

hayatım senı tebrık ederım Insallah sorunsuz bır hamılelık gecırırsın Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın bızlere dua et bakalım sengözlerimebaksanab

çok teşekkür ederim canım sağol allahım sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah canım merak etme inan herşeyin bir zamanı var allahın izniyle seninde güzel haberlerini alacaz kuşum sen gönlünü ferah tut ve hiçbir zaman umudunu yitirme

ayyy canım çok teşekkr ederim anlayışlı arkadaşım benim çok sağol
bak hamile hamile dua edeyim sana
rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat vermeyi nasip etsin canım :Saruboceq::Saruboceq:
bana ve tüm hamişlerimize hayırlı doğumlar nasip etsin yüce rabbim
isteyen tüm arkadaşlarıma enkısa zamanda birer evlet nasip :Saruboceq:etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

kırspı kızz agzından bal damlıyo arkadasım yaa ne guzel soylemıssın benımkı hayırlısı olsunda kız olsun yaaa oyle dua et napalım dunya bu elması olan armut ıstıyo benımde oglum var bıde kız ıstıyorum hemde fena halde ıstıyorum Allah tan verırse kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :Saruboceq: :asigim:

canım benim moralini bozma..bak benim tam iki ay olacak adetim geçeli.seni çok iyi anlıyorum bende bu ay yıkıldım..ama saolsun buradaki dostlarım beni teklrar ayağa kaldırdılar ve durmak yok yola devam sloganımızla bana moral verdiler..bence sen biraz daha bekle eğer olmazsa adetin kanda gebelik baktır daha da olmazsa dr git canım..ama inşallah geç döllemedir de bebişin sana burdayım der canım ..:1hug:a.s.

canım çok teşekkür ederim yaaa inşallah dediğin gibi olur bakalım çok heyecanlıyım hayırlısı artık öpüyorum kendine iyi bak güzelimsenağlama

sagolasın merve bu arada aramızada hosgeldın malum ben bu aralar pek gıremıyorum goremedım senı canım kusura bakma artık ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım bıde benım adıda merve a.s
mavili canım evet buara ğiremiyorum misafirler geliyorlar kayın validemle evimiz çok yakın oraya gidiyorum ebirde tek gelin olunca tamam ama kalbim hep sizinle canım çok sevindim isminin aynı olması annen nasıl oldu canım inşallah dahaiyiolur

canım inşallah hayırlısıyla herşey olumlu gider,aşılama sana uğur getirir inşallah..Rabbim yardımcın olsun canım benim..amiinn..:Saruboceq:

krispi, canım seninde gözün aydın. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.
ahhh canım benim sağol arkadaşım seninde gözünaydın yaa diyorum biridaha gidecekti doktora kalp atışları için kim kim diye düşündüm durdum meğer sendin yaaa unutmuşum kusura bakma talım inan bu aklım başıma değil canım tekrar gözün aydın

wanna cıımm canım yeni okuyabildim yazdıklarını ve çoook sevindim allah bebişini hem sana hem oğluna bağışlasın inşallah dualarımız seninleyerimseniben

krispi ve nazlı canlarım sizin adınıza da çoookkk sevindim inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız, rabbim sizi de onları da korusun. öpüyorum sizikaydirigubbakcemile5

Benim de ayın 24 ü adet günümdü, hala görünürde bişi yok tam o gün test yaptım yine NEGATİF yine NEGATİF senağlamasenağlama Acaba testler göstermemiş olabilir mi? Biliyorum kan testi kesin sonuç ama her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan da sıkıldım, korkuyorum gitmeye o yüzden. Testi negatif çıkıp sonradan öğrenen oldu mi hiç aranızda????
Oğluma da bahsetmiştik zamanında kardeşten, şimdi çocuk her gün soruyo annecim ne zaman gelicek kardeşim ben onunla oynamak istiyorum diye:emir_bebek: Neyse canlarım herkese çok selamlar:enbuyukkk:

sağol tatlım çok teşekküe ederim

kırspı kızz agzından bal damlıyo arkadasım yaa ne guzel soylemıssın benımkı hayırlısı olsunda kız olsun yaaa oyle dua et napalım dunya bu elması olan armut ıstıyo benımde oglum var bıde kız ıstıyorum hemde fena halde ıstıyorum Allah tan verırse kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :Saruboceq: :asigim:

kızzz bende sağlıklı sıhhatli olsunda başka bişey istemem tabi gönül isterki kızı olan erkek ister oğlu olan kız ister rabbim hayırlısını versin canım

zeliş82 ......................................26 Mart
ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
güleser1983.............................3 Mayıs

diorisimo
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
Balsurat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

günaydın canlarım .....umarım hepimiz için iyi bir gün olur...zelişçim inşallah senin kırmızılarda gelmez bugün yerine bebiş gelir...

günaydın kızlar..nazlıı canım çok sevindim gözün aydın..
kızlar arabayı değiştirdik ötv indirdiler olan bize oldu..bir sürü borç yaptık aldık..daha gemiden bile inmeyen arabayı aldık..3 sene kredi ödeyecegiz anlayacagınız benim tüp bebek işide böylece gitmiş oldu..hayırlısı buymuş demekki..oğlanı bugün daha okula yeni götürdüm..sizler nasılsınız..

günaydın kızlar..nazlıı canım çok sevindim gözün aydın..
kızlar arabayı değiştirdik ötv indirdiler olan bize oldu..bir sürü borç yaptık aldık..daha gemiden bile inmeyen arabayı aldık..3 sene kredi ödeyecegiz anlayacagınız benim tüp bebek işide böylece gitmiş oldu..hayırlısı buymuş demekki..oğlanı bugün daha okula yeni götürdüm..sizler nasılsınız..

günaydıınn canlarıımm..gülücüğüm hoşgeldin bacıımm..delikanlının iyileşmesine sevindim..arabanızda hayırlı olsun canım..Rabbim kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah kendiliğinden hamile kalırsın süpriz olur..öptüm canım..a.s.

yaa kızlar ben hala adet olmadım..şiştim vallalaelaelaelaelae nolcak benim halim..farlutal içiyom tablet yarım oldu ne gelen var ne giden...:uhm:

nasılsınız arkadaşlar ben ne zamandır giremiyorum kardeşimi sözledik koşuşturmadaydım hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inş. yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz zeynepcim zelişcim raebzeh gülücük ve aklıma adları gelmeyen arkadaşlar sizleri özlemişim hepinize sevgilerr

Son düzenleme:
Back
X