- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.821
günaydınnn ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar 2. bebek için bekleyenlerdenim, ilk kızım da da 6 aya yakın beklemiştim, şimdi 10 ayımdayım dün kahverengi lekem geldi sanıırım bu ay da yok, neyse rabbimin gücüne gider hayırlı evlatlar versin inşallah sağlıklı , ben bu ay klomen ve ovitrelle kullandım sonrasında da estraderm bant baya umtluydum, hala daha da tam adetim gelmediğinden acaba mı diyorum, 29. günüm de yani dün kahverengi lekem geldi, 27 . günümdede akıntıyla gelmişti. bugün 30. günüm sizce umut var mı ,
canim hosgeldin aramiza insallah seninde güzel haberlerini aliriz
kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.
canim gözün aydin insallah zeynepin bebegi gibi sende bebeginle bakisirsiniz
ve sana el sallar :))
hakkimizda hayirlisi
Selam kızlaarrr:)) bi kaç haftadır gelemiyorum hiç okul için yarışmaya bir proje hazırlıyordum ancak tamamlayabildim. Umarım iyisinizdir hepiniz, aramıza yeni katılanlar da olmuş hepiniz hoş geldiniz:)))
Benim adet günüm yarın, iki gündür feci şekilde baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum, allahım inşallah bu sefer de psikolojik değildir bu belirtiler. Rabbim bu ay ikinci meleğimi verir inşallah. Öpüyorum hepinizi kızlar ii akşamlar
insallah hamilesindir güztel haberelerini bekliyoruz
Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun bizde kalp atışları gördük bugün. doktor kalp atışları başlamış deyince birden ağlamaya başladım. ağlamaktan ben doğru dürüst göremedim.
3 senedir o masaya yatıp hüsranla kalkmak çok acıydı.senağlamasenağlama
ama bugünde yine göbek atarak çıkamadım doktorun yanından. rahimde kasılma, birde kan öbeği var tehlikeli olabilir dedi. hemen 10 günlük rapor yazdı. sonra yeniden yazarım dedi. 20 gün evdeyim. tuvalet hariç kalkmıycaksın dedi. annemle babam gelicekler herhalde bana bakmak için.
oğlumada söyledim bugün. aslında biraz daha beklemek istiyordum ama sonuçta 20 gün neden yattığımı anlaması daha kolay olur diye düşündüm. inanamadı yavrum, ağlamaya başladı. karşılıklı ağlaştık oğluşumla. ultrason resimlerini gösterdim öpüp durdu.
Rabbim günahsızımın dualarını kabul eder, kardeşini oğluma bağışlar inşallah. lütfen benim için bol bol dua edin.senağlama
canim gözün aydin seninde
doktor ne diyorsa onu yap canimn yat diyorsa yatacaksin tabi
bak gör allahin izniyle 20 gün sonra hersey normale dönecek
öpüyorum seni
ohohh masallah hamişlerimiz allah nazarlardan saklasınbende bugun doktora gıttımcuma gunu catlama ignesi vurulmuştum ıkıtane catlamış yumurtam var progestan verdı 3nısanda kan tahlılı olcam neolur dua edın kızlar:Saruboceq:
oh oh insallah tutmustur ve hamissindir canim
dualarimiz seninle
günaydın kızlarr..oğlum cuma gününden beri çok hasta..bademcikleri iltihaplanmış çok ateş yapıyor burnu tıkalı öksürüyor kusuyor cumadan beri çok yorgunum hemde çok üzülüyorum..acile götürdük.. az öncede normal dr. götürdüm off ya yavrum 5 günde eridi gözümün önünde..hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın..
cok cok gesmis olsun canim allah acil sifalar versin insallah
arkadaslar annanem bugun amelıyatını oldu bekledıgımızden durumu gayet daha ıyı, zaten sadece gogsundekı kıstı almıslar tamamını almamıslar cok sevındık cok sukur Allahıma , kımseyı hastalıkla ımtıhan etmesın rabbım cok zor ıyı dıleklerını ıleten arkadaslar hepınıze tesekkur ederım cok sagolun
gözün aydin canim
allahim tekrarindan korusun insallah
geldim geldiimmm dün den beri yoktum evet çünkü fenalardayım midem çok fene canım habire yattım valla bugünde aynı akşama doğru gittim doktora randevum 4:30 daydı
ayyy kızlar çok mutluyum çoookkkkk:sm_cool::sm_cool:
bebişimin kalp atışlarını gördüm pıt pıt pıt diye atıyordu aslında ben bugün kalp atışlarını beklemiyodum doktor kalp atışlarına bakalım dedi bende şaşırdım oluşmuşmudur dedim oluşmuştur dedi vajinal muayeneyle baktı bide baktım kuzucumun kalp atışlarını ekrandan izledim doktor çok güzel dedi kalbi atıyor okadar sevindimki anlatamam kızlar darısı tüm isteyen arkadaşlarımın abşına rabbim o anları herkese yaşatsın :Saruboceq::Saruboceq:
benim tsh yüksek çımıştı demiştim yüksek çıktığı için başka bir tahlil yaptı doktor onun sonuçlarını yarın öğrenecem inşallah onlarda temiz çıkar eğer yüksek çıkarsa dahiliyeye gönderecem dedi bakalım ama şu an çok mutluyum kızlar çokkk:teytey: :teytey:
gözün aydin canim
İlk yazdığım konu burası en sonda sizlere taşınıyorum diye yazmıştım o gün bugün şaka bir yana tam 1 ay 2 hafta geçmiş çok özlemişim sizlerisenağlama:1hug:a.s.
Evet yeni evimize geçtik çok şükür bütün evi temizle yerleştir derken onca yorgunluk ama olacak olduktan sonra herşey olabiliyormuş çok fazla uzatmadan güzel bir haber vermek istiyorum
"Yeni Eve Yeni Bebek" dedik vee eve yerleştik baktım hastalanmıyorum test yaptım kırmızı iki çizgi hadi canım dedim nasıl olur onca eşyayı taşıdım yapılmayacak bütün işleri yaptım ve dedim doktora gideyim gittim canlarım kalp atışlarına kadar dinledim Rabbim hepinize nasip etsin şuan 8 hafta 1 günlük oldu inşallah sağlıkla bitirebiliriz bu süreci:Saruboceq::Saruboceq:
Ya inanmayan taş olsun onca iş güç bebişimizde o arada sıkıca tutunmuş Rabbim ayırmasınişte böyle netimde modemimi bozmuşlardı sağolsun eşim getirdi bugün ve haber vermek istedim sizlere çok ama çok öpüyorum hepinizi ve tüm dualarım sizlerle:1hug:a.s.a.s.
![]()
ay aay cok güzel haber bu sana arkadaslar dememismiydi yeni eve yeni bebek diye
bak demek icine dogmus arkadaslar :)))
allah kucagina almayi nasip etsin insallah
kızlar yarın 6,iğnemi vurulmadan dr gitcem.ona göre vajinal usgde bakıp karar vercek geçen 8 iğne vurulup aşılama olmuştum.bakalım herşey olumlu gider ve hamiş kalrım.:Saruboceq:
hakkinda hayirlisi insallah hersey olumlu sonuclanir
zelisim gecmis olsun canim senin oglunada
acil sifalar insallah cabucak atlatir
hepinizi öpüyorum kizlar