kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

nnnznbxkxhxjxgxgxTSYDYRUTUY7RRETRRTRTYTEEYYEYTUUYFRSSARTUYUYYUYHGAYIYYARYJUIIIRURURIRIRIRIOFOOFOOOFFO
HDUDUDUSIISIISISSISIISDISIUFYFYTQTWUTUTIJFJFJFHFHFHJFJFKFOFOFFOFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
MYW6W6E6WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJHGMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖGHE4T4YTÖÇ.........NJHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÖÖÇ.MZMZMZMZMZKJZKZKZJXJXJXJXJXJJXJXJXHXXMXMXMXMXMXMXXŞŞŞÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJÖÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇDJDD

DDSA
X
ZX
Z

Z
Z

Z
ZKKSLLSXKXXKXKX

CJCKCKCKCLCLCLCCLCLLCKLCXKZAKDZSLXLZLZLDLDLDLDLDJDKDJKJDKDJDLDKDKDDKDDJDLDDDSLDLADSKLSKSKSKKSSJFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFGGGGGGGGGGGGGGGGNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNJFJJFKDKDKDFK9.....................JCJKCKCKKC...........................JCUDUDIDIDDIIDDIDIDOASIZIKHHXXXIXIXI

bacıımm bu ne yaw:roflol::roflol: senin bebiş de bizim topiğe takılıyo galiba..:roflol::roflol: :nazar: öptüm canım benim..a.s.

raebzeh canım saolasın..Daha iyileri sizlerin olsun inşallah..ne yapalım kendiliğinde gelirse bebiş gelsin yok gelmezse ancak 3sene sonra deneyebiliriz herhalde tüp bebeği..amannn gün doğmadan neler doğuyor..evide öyle 10 senelik krediyle almıştık ama 4 senede bitirdik çok şükürki..belki buda öyle olur..nasip herşey nasip..

cerotcum canım benim inşallah bu sefer aşılaman tutar ..bak göreceksin yumoşların büyüyecekler inşallah..evet çalışanlar için bu tedavi zamanları çok zor olmalı hakikaten..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim..kuruda olsun yaşıda farketmez şu adetim bi gelsin tedaviye başlıyayım çorum da incir bırakmıycam ayoooll:roflol::roflol: valla bıktım şu adetin nazlanmasından oooffffkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook..bende seni çok çok öpüyorum ceroşuumm..Şeniz

canım maalesef büyümeyecekler bu ay inatlaştı benim yumoşlar..dün gittim yerinde sayıyorlardı valla:((dr cuma öğleden sonra bir daha bakacak ama bu ay aşılama olmaz dedi..ümitli dğeil yani:( bende incir düşünmüyor değilim valla, hatta sopan suyunu da canım..nolacaksa olsun artık...
canım o adet nazlanması bende de var sorma...yani ümitlenmeyeyim desen de insanın aklına geliyor gebelik mi diye..sonra yine yıkım yani:((

raebzeh canım saolasın..Daha iyileri sizlerin olsun inşallah..ne yapalım kendiliğinde gelirse bebiş gelsin yok gelmezse ancak 3sene sonra deneyebiliriz herhalde tüp bebeği..amannn gün doğmadan neler doğuyor..evide öyle 10 senelik krediyle almıştık ama 4 senede bitirdik çok şükürki..belki buda öyle olur..nasip herşey nasip..

gülücük canım sahiden de gün doğmadan neler doğacağını kimse bilemiyor canım..inşallah senin ev işine döner de erkenden çığlığı basarız buradan hamileyiz diyee:))

zelişim sen bir iki laf atmadan kaçmazdın bana..görmedin sanırım yazdığımı...umarım kırmızıların gelmez de bebişin gelir canım bu ay..çok öptüm seni dee..

tuğbacım ne demek istediğini pek anlayamdım değişik bir dilde yamışsın...kız sakın bize virüs yollamayasın
canım yaaa ben size tam yazacakken telefon çaldı ben telefonu alamaya gittim geldimki bizim oglan size benden önce yazmış hemen edit ettim degiştirdim ama size yakalanmışım ayy çok güldüm delikafadulden yaaa ne virusu arkadaşım ama dur benim oglumun virüsü kaydirigubbakcemile3siz yakalanmışınız ne olacak sırnaşık şey

bacıımm bu ne yaw:roflol::roflol: senin bebiş de bizim topiğe takılıyo galiba..:roflol::roflol: :nazar: öptüm canım benim..a.s.
evet canım aynen öyle benim oğlanda takıldı bugun canım ya zeynep ve sen beni çook güldürdün :dance:rabbimde sizi güldürsün :Saruboceq:emi hepinizi çook öptüm

nasılsınız arkadaşlar ben ne zamandır giremiyorum kardeşimi sözledik koşuşturmadaydım hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inş. yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz zeynepcim zelişcim raebzeh gülücük ve aklıma adları gelmeyen arkadaşlar sizleri özlemişim hepinize sevgilerr

buda degiştirdigim hali kusura bakmayın yaa canım arkadaşlarım

cerotcum hayırlısı olsun canım..bide incirle soğan suyunu dene ama önce inciri dene çünkü yumoşları büyüten incir,soğan kistleri yok ediyo sakın şimdi soğanı deneme o adetten önce yapılacak..tmm mı canım benim..öptüm cerotum..Şeniz

hatice ablacım hoşgeldin.nassın sende durumlar nasıl?öptüm canım.Şeniz

tuğbacım beni güldürdün valla..baak hemende yakaladık..dedektif olduk valla..:roflol::roflol:öptüm canım..Şeniz

güleliiiimm eğleneliiiimmm.:roflol::roflol:.aslında bakmayın moralim adetten dolayı bozuk ..ayoooll gelmek bilmiyo ne nazlım şeymişlaelaelaelaelae..bebek nazlım ,adet nazlım, ben nazlım şaştım vallaaaa.kafamçokkarıştı.neyse hadi herşeye rağmen gülmeye devam canlarııımm..:roflol::roflol::roflol:

güleliiiimm eğleneliiiimmm.:roflol::roflol:.aslında bakmayın moralim adetten dolayı bozuk ..ayoooll gelmek bilmiyo ne nazlım şeymişlaelaelaelaelae..bebek nazlım ,adet nazlım, ben nazlım şaştım vallaaaa.kafamçokkarıştı.neyse hadi herşeye rağmen gülmeye devam canlarııımm..:roflol::roflol::roflol:

Ya sayfaları açar açmaz gülmeye başladım çok yaşayınn ufak bir virüsümüz var tatlı tatlısırnaşık şey..Bak bakk Nazlı senin olunca kızmıı gelecek bakalım Nazlı Nazlıkaydirigubbakcemile3naniknaniknaniknanik

gülücük canım kızlar hepinize teşekkür ederim sizlerle bu sayfalar çok cici yaaa:nazar::nazar::nazar:

günaydın canlarım .....umarım hepimiz için iyi bir gün olur...zelişçim inşallah senin kırmızılarda gelmez bugün yerine bebiş gelir...
zeynepcim valla liste başıyım amma körmüşüm canım benim hiç ümidim yok ne adet ağrısı var nede hamilelik belirtileri geçen ayda öyle olmuştum 13 gün geçmiştim günümü ama fos çıkmıştı inşallah bu ay öyle olmaz hamile değilsemde zamanında gelsin kırmızılar ama ben kendimden hiç ümitli değilim açıkcası
canım maalesef büyümeyecekler bu ay inatlaştı benim yumoşlar..dün gittim yerinde sayıyorlardı valla:((dr cuma öğleden sonra bir daha bakacak ama bu ay aşılama olmaz dedi..ümitli dğeil yani:( bende incir düşünmüyor değilim valla, hatta sopan suyunu da canım..nolacaksa olsun artık...
canım o adet nazlanması bende de var sorma...yani ümitlenmeyeyim desen de insanın aklına geliyor gebelik mi diye..sonra yine yıkım yani:((

gülücük canım sahiden de gün doğmadan neler doğacağını kimse bilemiyor canım..inşallah senin ev işine döner de erkenden çığlığı basarız buradan hamileyiz diyee:))

zelişim sen bir iki laf atmadan kaçmazdın bana..görmedin sanırım yazdığımı...umarım kırmızıların gelmez de bebişin gelir canım bu ay..çok öptüm seni dee..

cerotcum canım yazdığını görmedim kusuruma bakma öncedende demiştim sana bu aralar çok yoğunum yetiştirmem gereken elişlerim var onlarla haşır neşirim yoksa benim aklım hep sizlerde canım seni sefeyom....

kızlar bugün birazda üzgünüm hani şehit olan polis akrabam vardı ya onlarında 5 yaşında oğluşları vardı uzun zamandır ikinci bebişi istiyolardı olmuyodu dün öğrendim karısı cenaze zamanı şüpheleniyodu gününü geçiyodu hamileymiş şu adaletsiz dünyaya bak bir çocuğu olacağını öğrenemeden göçüp gitti rabbime birkez daha yalvarıyorum herşeyin hayırlısını versin uzun ömürler versin geriside olur inşallah...

cerotcum hayırlısı olsun canım..bide incirle soğan suyunu dene ama önce inciri dene çünkü yumoşları büyüten incir,soğan kistleri yok ediyo sakın şimdi soğanı deneme o adetten önce yapılacak..tmm mı canım benim..öptüm cerotum..Şeniz

hatice ablacım hoşgeldin.nassın sende durumlar nasıl?öptüm canım.Şeniz

tuğbacım beni güldürdün valla..baak hemende yakaladık..dedektif olduk valla..:roflol::roflol:öptüm canım..Şeniz

canım sağol iyiyim çok şükür nasıl olsun...Fırsat buldukça okuyorum sizleri takip ediyorum:)) Bende durumlar aynı bi değişiklik yok ben geçen ay incir suyu ve soğan suyu denemiştim belki hatırlamayabilirsin çok umutluydum ama bişey olmadı bakalım bu ay devam ediyorum incir suyuna bi umut .... Ama şu bir gerçek olumlu yada olumsuz sizlerle paylaşmak çok zevkli...seni çok öptüm.... Diğer arkadaşlarada selam ve sevgiler....a.s.

saolun kızlar inşallah cerotumunda dediği gibi basarız burdan çığlığımızı..maranki var kızlar tv.de ona bakıyorum öptüm hepinizi..

Ya sayfaları açar açmaz gülmeye başladım çok yaşayınn ufak bir virüsümüz var tatlı tatlısırnaşık şey..Bak bakk Nazlı senin olunca kızmıı gelecek bakalım Nazlı Nazlıkaydirigubbakcemile3naniknaniknaniknanik

gülücük canım kızlar hepinize teşekkür ederim sizlerle bu sayfalar çok cici yaaa:nazar::nazar::nazar:

ayy sorma valla nazlıcım..nazlı bi kızım daha olacak galiba:roflol:nazlı diyom ki acaba sende mi böyle anneni çok uğraştırdında adını nazlı koymuşlar:uhm:sırnaşık şey..öptüm canım.Şeniz

hatice ablacım bende seni çok öpüyorum Şeniz..

zelişcim canım yaa...ne zor olmuştur şehitin eşine...Allah yar ve yardımcısı olsun..gerçekten çok zor gelir ona ya..canım benim..Rabbşm dayanma gücü versin..amiinn..:Saruboceq:

hepinizi öpüyorum canlarııımm..Şeniz bide şu diyet bölümüne bakayım geri dönerim buraya.biliyosunuz diyetteyim yaaa..kaydirigubbakcemile2:dance:hihoyyyt..tabi hiç veremedim :roflol::roflol:

regl oldum kızlar. zaten bekliyordum. bu ayın yarısında başlamıştık çalışmalara. ovulasyondan 4 gün sora. kısmet bir dahaki aya diyorum. hayırlısı

regl oldum kızlar. zaten bekliyordum. bu ayın yarısında başlamıştık çalışmalara. ovulasyondan 4 gün sora. kısmet bir dahaki aya diyorum. hayırlısı

hakkında hayırlısı olsun canım..moralini bozma inşallah önümüzdeki aya müjdeli haberlerini alırız..amiinn..adetinde darısı başıma tedaviye başlıyca adet olmayı bekliyorum..kızlaarr dualarınıza ihtiyacım var.adet olayım da dr a gideyim.:Saruboceq:.öptüm canlarıımmŞeniz...

yaa Zelişim oldumu oluyor gerçekten AllahtaN Hayırlısı canım..Hepsine sabır diliyorum..

Raebzeh canım:))))) ya ben hatta geç dünyaya gelmişim annem diyor hala yerini beğendin çıkmak istemedin diye 10 aya dönmüşte dünyaya gelmişim dombini birşey birde :) Annem az çekmemiş yaa kıyamam ona ben ama öyle diyor kocamanda öpüyor iyiki geldin diye çok şanslıyım ben yaa şükürler olsun:)

kızlar merabalar.sonunda kesin karar aldık ikinci bebişimiz için haftaya başlıyoruz çalışmalarabenneyaptımkiilk defa korunmuycam inşallah hayırlısıysa hemen olur ilk bebişim yani oğlum hemen gelmişti beni bekletmeden inşallah ikincide öle olur.inşallah hepinize hayırlı sağlıklı sıhatli güzel evlatlar verir rabbim başkasının duası kabul olurmuş:utangac:canı gönülden birde kız evladım olmasını istiyorum hayırlısı..

ayy ilk çocuk hemen olsada ikinci hemen olmaya biliyo demekki okuduğum yazılara göre hatta burada bi ablam aynı benim gibi ilk bebişe ilk gece hamile kalmış kaç yıldır eşi korunduğu halde ikinciye uğraşıyodu.bende böle olursam diye korkuyorum... başka böle olan varmı canım arkadaşlarım..

evet arkadaşlar benim oglan virüstü bu sabah ben ve hepinizi güldürdü hala gülüyorum yaa:roflol:

Back
X