• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ebrucum züleyhacım kızlar hadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi alırız..züleyhacım test yaparsan haber ver emii bizi merakta bırakma..öptüm canlarııımm.ŞenizŞeniz.

selam kızlar bu gün mevlit kandiliymiş rabbim bu büyük günde açtığınız elleri boş çevirmesin inşallah ben de çok şükür bu büyük günde keselerimi gördüm çok şükür kızlar ikiz bebişlerim olucak allahın izni ile darısı isteyen herkesin başına

kızlar test yaptım negatif çıktı normal testlerden yaptım erken dönem gebelik testide vardı onu almadım pişman oldum. ama bekliyordum çok üzülmedim bi 23 nisanda gelsinde bakalım. gerçi umudum kalmadı kızımda 5 gün kala idrarda görmüştüm

selam kızlar bu gün mevlit kandiliymiş rabbim bu büyük günde açtığınız elleri boş çevirmesin inşallah ben de çok şükür bu büyük günde keselerimi gördüm çok şükür kızlar ikiz bebişlerim olucak allahın izni ile darısı isteyen herkesin başına

:1shok::1shok:hejacıımm maşallah canım beniiimmdelikafaduldendelikafaduldenne güzel demek bebişler ikizmiş...hihoyyytcanım tekrar gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn:Saruboceq::Saruboceq:peki önceden niye belli olmadı acaba..o zamanda iki kese mi vardı nasıl oldu canım..sonradan mı anlaşıldı..yumoşun kaç taneydi?merak ettim kusura bakma canım benim..:utangac::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey:

Hejam canım burdanda tekrar kutluyorrum.Gözünaydın olsunn harika bir haberr bu yaa..Hep umutsuzdun bak.Allahım büyükk.Allaha emanet ol canım :Saruboceq:Şeniz

merhaba benimde 5 yaşında bir kızım var ve bu ay hapı bıraktım bakalım ne zaman hamile kalacağım 16 nisanda adetoldum inşallah çok beklemem

:1shok::1shok:hejacıımm maşallah canım beniiimmdelikafaduldendelikafaduldenne güzel demek bebişler ikizmiş...hihoyyytcanım tekrar gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn:Saruboceq::Saruboceq:peki önceden niye belli olmadı acaba..o zamanda iki kese mi vardı nasıl oldu canım..sonradan mı anlaşıldı..yumoşun kaç taneydi?merak ettim kusura bakma canım benim..:utangac::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey:

canım benim zaten tüp bebek dört embriyo transfer ettiler ilk defa ultrasona girdim önce kan testinde hamiş olduğumu öğrendim bu günde keseleri gördüm çok şükür darısı başına canım

Hejam canım burdanda tekrar kutluyorrum.Gözünaydın olsunn harika bir haberr bu yaa..Hep umutsuzdun bak.Allahım büyükk.Allaha emanet ol canım :Saruboceq:Şeniz

balım canım arkadaşım benim allahım senin de gönlüne göre versin sen şahitsin demi canım nasıl umutsuzdum ama gerçekten rabbimden umut kesilmiyor bu büyük gecede hepiniz için dua edicem

slm ebrucum bende bugün bi test yapacam üzüleceğimi biliyorum ama merakımı yenemedim. sende yaptır bakalım

gittim test yaptırdım,kan testi!ve çok üzgünüm hiç bişey yok sonuç 0.100,ümitlerim boşa gitti,akşama bunu söyleyince eşim doğum kontrol ilaçına başla dicek,senağlamasenağlamasenağlama kaldı bakalım başka zamana!

inşallah sende çıkar züleyhacığım.

gittim test yaptırdım,kan testi!ve çok üzgünüm hiç bişey yok sonuç 0.100,ümitlerim boşa gitti,akşama bunu söyleyince eşim doğum kontrol ilaçına başla dicek,senağlamasenağlamasenağlama kaldı bakalım başka zamana!

senağlamaCanım çok üzüldümm.Bütün belirtilerimiz yalanmış ne yapalımm .İçmeee doğum kontorll filann:a015:

ben de de negatif çıktı cnm ama ben normal idrar testi yaptım hayırlısı bakalım. kısmetleri ne zamansa o zaman gelecekler demekki kaydirigubbakcemile4

canım üzülme inşallah önümüzdeki ayda güzel haberler alırsın sakın hap içmeyede başlama bi şekilde eşini ikna et....:1hug:

Canım mayıs adetimi bursada olucam..O yüzden vermedimm..1 ay ara vericez dedi doktor vücüdun dinlenmesi için..Tatile gidiyorum ailemin yanına 1 ay yokum..Dönüşte devam edicem klomene 5.ayın açılışını yapıcam..O nedenle haziranı verdim :1hug:

balım diğer topikte gördüm canım neden haziran dediğini..bol bol dinlen ve yumurta depolan canım arkadaşım benim..

sahi kızlar kandil bugünmü gerçekten nasıl fareketmem, çok kızdım kendime..yani 3 gün öncesinden bilirdim şu gün kandilmiş diyee...
herkesin kandili mübarek olsun..Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etesin İnşallah...

merhaba benimde 5 yaşında bir kızım var ve bu ay hapı bıraktım bakalım ne zaman hamile kalacağım 16 nisanda adetoldum inşallah çok beklemem

hapı bırakınca bile en az iki adet geçirmen gerektiğini biliyorum canım yani eşin korunmalı hapın etkisini vucüt anca atıyormuş istersen bi doktora danış daha doğru bilgi verecektir sana

kızlarrrrrrrrrrrr ya kafam karıştı testte 2. çizgiyi gördüm az önce ya yanılma payı varmıdır bekleyince çıktı çok hafif belli ama uzaktanda baksan belli oluyo

senağlamaCanım çok üzüldümm.Bütün belirtilerimiz yalanmış ne yapalımm .İçmeee doğum kontorll filann:a015:

ben de de negatif çıktı cnm ama ben normal idrar testi yaptım hayırlısı bakalım. kısmetleri ne zamansa o zaman gelecekler demekki kaydirigubbakcemile4

canım üzülme inşallah önümüzdeki ayda güzel haberler alırsın sakın hap içmeyede başlama bi şekilde eşini ikna et....:1hug:

kızlarrrrrrrrrrrr ya kafam karıştı testte 2. çizgiyi gördüm az önce ya yanılma payı varmıdır bekleyince çıktı çok hafif belli ama uzaktanda baksan belli oluyo

kızlar teşekürederim,ilk öğrendiğimde kötü olmuştum ama şimdi iyiyim,böylesi daha hayırlımış demekki,ne yapalım,olmadı işte,önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler veririz inşallah,
eşime gelince hap içmem konusunda çok ısrarlı davranırsa ona içiyorum dicem ama içmicem,beni buna zorlamaz inşallah,hiç yalan söylemeyi insanları kandırmayı sevmem ama beni buna mecbur bırakıyor,Çok üzgünüm çoook
züleyhacım sen birde kan tahlili yaptırsan onda daha kesin çıkıyor,idrar tahlili yanılabiliyor,kan tahlilinde pozitif çıkar belki,o idrar tahlillerinde 20 dakikadan fazla bekleyince sonuç geçersiz oluyor,umarım test yanılmamıştır da en azından senden müjdeli haber alsaydık.

canım benim bebişler ikiz demek,maşallah maşallah,çok sevindim.

:nazar::nazar:

kızlar bugün kandil bol bol dua edelim,şu güzel günde RABBıM ellerimizi boş çevirmez eminim,

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza,benimde bu ay ilk denememdi,bende hap kullanıyordum, ne yazıkki olmadı,haptan sonra hemen olmuyormuş,ben yinede çok heveslenmiştim,ama bugün denemelerin sonuçsuz kaldığını öğrendim,

inşallah çok beklemezsin.

ebrucum kan tahlili yaptırmam sanırım çünkü iğneden şırıngadan çok korkuyorum kaydirigubbakcemile3
belki yarın sabah ilk idrarla tekrarlarım

Back
X