ya kızlar alakasız bişey ama paylaşmak istedim sadece,benim bugün evlilik yıl dönümüm,ve eşim herseneki gibi unuttu,aslında benimle ilgili herşeyi unutur,doğum günümüde unuttu,ama ben hiç unutmam onunla ilgili her özel günde ona hediyesini alırım birde mum ışığında bir yemek hazırlarım evde,bu gün hazırlamadım ilk defa,hatta unutmuş gibi davrandım yinede o beni hatırlar belki diye hediyesini aldım dolapta duruyor,ama hatırlamazsa ona hediyesini vermicem,6 senedir bir kez hatırlamadı,artık şey düşünmeye başladım,hani böyle özel günleri hatırlamak karşındaki insana verdiğin değeride gösterirya biraz,karşındaki insana değerli olduğunu hissettirirsin yaa,hediyesinde değil olay hatırlamasında bana bir telefon açsa ''canım doğum günün kutlu olsun dese,yada evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun falan dese yetecek en azından hatırlandığımı değer verildiğimi bilicem,ama o unuttukca ben önemsenmediğimi düşünmeye başladım.fazlamı abartıyorum bu durumu,geçen sene çep telefonuna kaydetmiştim ajandaya unutmaması için,alarmınıda ayarlamıştım buna ragmen unuttu,bir insan neden unutur böyle şeyleri,önemsemediği içinmi?Odun olduğu içinmi?