- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #5.721
arkadaşlar bu akşam garip bişey geldi başıma ben namaz kıldığım için pamuk koyuyom pamuğu çıkarttım bide ne görüyüm çok açık kahvemsi akıntı pamukta allah allah dedim bu ne sonra paçatayi sürdüm çok az açık kırmızı bir akıntı gibi bişey süründü peçeteye inanın ben bu yaşadıklarımın aynısını noktası virgülüne kadar 4 ay önce yaşadım o ay hamileydim ama o zaman o pembe akıntı daha fazlaydı şaşırmış durumdayım acaba diyorum ama kendimi ümitlendirmekde istemiyorum ya ben bu ay hiçmi hiç ümitli değilim kendimden zaten mantarda çıktı benden napıcamı şaşırmış haldeyim ama inşallah hamileyimdir rabbim hakkımda hayırlısını versin......
zelişiiimm canım o zaman yine hamişsin..inşallah canım benim..dualarımız seninle..belkide süpriz yapacak bebiş..:teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba kızlar bugun doktora gıttım bebişim oluşmuş kalbi atıyor :ecrin_bebek:allahıma sükür hersey yolunda gıdıyor kaydirigubbakcemile5 6hafta 2gunluk cok şükür rabbime tır tır tıtredım heyecandan oluyordum cok korktum boş gebelik olur dıye mıgde bulantılarım başladı cok mutluyum bugun:CüvCüv:
amanda amaaaannn güzel hamiş gelmiiiişş..kaydirigubbakcemile3canım aliyeemm çok sevindim..korkacak bişey yokmuş baakk..Rabbim inşallah hayırlısıyla doğum yaptığın günlerin mutlu yazılarınıda bizlere okumayı nasip eder..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benim ...Şenizdua et bizler için emiiikaydirigubbakcemile3Şeniz
benide listeye eklerseniz tarihim 1 mayis:CüvCüv:
canım benim aramıza hoşgeldin..a.s.inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir:Saruboceq:bende 1 mayısta adet olucam,ama inşallah olmayız da bebişler yola çıkmış olurlarsositososito..öptüm canım..Şeniz.