• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşlar bu akşam garip bişey geldi başıma ben namaz kıldığım için pamuk koyuyom pamuğu çıkarttım bide ne görüyüm çok açık kahvemsi akıntı pamukta allah allah dedim bu ne sonra paçatayi sürdüm çok az açık kırmızı bir akıntı gibi bişey süründü peçeteye inanın ben bu yaşadıklarımın aynısını noktası virgülüne kadar 4 ay önce yaşadım o ay hamileydim ama o zaman o pembe akıntı daha fazlaydı şaşırmış durumdayım acaba diyorum ama kendimi ümitlendirmekde istemiyorum ya ben bu ay hiçmi hiç ümitli değilim kendimden zaten mantarda çıktı benden napıcamı şaşırmış haldeyim ama inşallah hamileyimdir rabbim hakkımda hayırlısını versin......

zelişiiimm canım o zaman yine hamişsin..inşallah canım benim..dualarımız seninle..belkide süpriz yapacak bebiş..:teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar:öptüm canım beniiimm..Şeniz

merhaba kızlar bugun doktora gıttım bebişim oluşmuş kalbi atıyor :ecrin_bebek:allahıma sükür hersey yolunda gıdıyor kaydirigubbakcemile5 6hafta 2gunluk cok şükür rabbime tır tır tıtredım heyecandan oluyordum cok korktum boş gebelik olur dıye mıgde bulantılarım başladı cok mutluyum bugun:CüvCüv:

amanda amaaaannn güzel hamiş gelmiiiişş..kaydirigubbakcemile3canım aliyeemm çok sevindim..korkacak bişey yokmuş baakk..Rabbim inşallah hayırlısıyla doğum yaptığın günlerin mutlu yazılarınıda bizlere okumayı nasip eder..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benim ...Şenizdua et bizler için emiiikaydirigubbakcemile3Şeniz

benide listeye eklerseniz tarihim 1 mayis:CüvCüv:

canım benim aramıza hoşgeldin..a.s.inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir:Saruboceq:bende 1 mayısta adet olucam,ama inşallah olmayız da bebişler yola çıkmış olurlarsositososito..öptüm canım..Şeniz.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:Zelişimm yaaaaaa bu mutluu haberrii alıcagım zaman burda olamıycamm .Ben şimdideenn halaylarıı çeeyimm.Oleyyyy yuppiiiiiii bence hamilesinn canım yerleşme lekesi gelmiş 1 hafta öncedne baksana:teytey::teytey:

zelişiiimm canım o zaman yine hamişsin..inşallah canım benim..dualarımız seninle..belkide süpriz yapacak bebiş..:teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar:öptüm canım beniiimm..Şeniz

amanda amaaaannn güzel hamiş gelmiiiişş..kaydirigubbakcemile3canım aliyeemm çok sevindim..korkacak bişey yokmuş baakk..Rabbim inşallah hayırlısıyla doğum yaptığın günlerin mutlu yazılarınıda bizlere okumayı nasip eder..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benim ...Şenizdua et bizler için emiiikaydirigubbakcemile3Şeniz

canım benim aramıza hoşgeldin..a.s.inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir:Saruboceq:bende 1 mayısta adet olucam,ama inşallah olmayız da bebişler yola çıkmış olurlarsositososito..öptüm canım..Şeniz.

günaydın kızlar çok sağolun ama ben hiç ümitli değilim yani eğer hamileysem inanın mucize gibi birşey olur ben kendimi kaptırmak istemiyorum ama aynı düşük yaptığım bebekde hamile kalmadan önceki şeyi yaşadım belki mantardan dolayı gelen lekede olabilir bekleyeceğim ve göreceğim inşallah güzel haberler verebilirim.....

günaydın kızlar çok sağolun ama ben hiç ümitli değilim yani eğer hamileysem inanın mucize gibi birşey olur ben kendimi kaptırmak istemiyorum ama aynı düşük yaptığım bebekde hamile kalmadan önceki şeyi yaşadım belki mantardan dolayı gelen lekede olabilir bekleyeceğim ve göreceğim inşallah güzel haberler verebilirim.....

işallah canımm bir mucize olur senin için aişallah da hamilesindir allah gönllüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım çok sağol...ben herzaman söylerim rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah....Şeniz

amin canım amin hepimiz içinnn hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq: eşimde der hep bana üzülme bu kadar hayırlısı neyse o olsun der . bakalım bizde bu aydan sonra doktora gitmeyi düşünüyoruzz sorun nedirra.s

arkadaşlar bu akşam garip bişey geldi başıma ben namaz kıldığım için pamuk koyuyom pamuğu çıkarttım bide ne görüyüm çok açık kahvemsi akıntı pamukta allah allah dedim bu ne sonra paçatayi sürdüm çok az açık kırmızı bir akıntı gibi bişey süründü peçeteye inanın ben bu yaşadıklarımın aynısını noktası virgülüne kadar 4 ay önce yaşadım o ay hamileydim ama o zaman o pembe akıntı daha fazlaydı şaşırmış durumdayım acaba diyorum ama kendimi ümitlendirmekde istemiyorum ya ben bu ay hiçmi hiç ümitli değilim kendimden zaten mantarda çıktı benden napıcamı şaşırmış haldeyim ama inşallah hamileyimdir rabbim hakkımda hayırlısını versin......

canım inşallah hamilesindir,:Saruboceq:

merhaba kızlar bugun doktora gıttım bebişim oluşmuş kalbi atıyor :ecrin_bebek:allahıma sükür hersey yolunda gıdıyor kaydirigubbakcemile5 6hafta 2gunluk cok şükür rabbime tır tır tıtredım heyecandan oluyordum cok korktum boş gebelik olur dıye mıgde bulantılarım başladı cok mutluyum bugun:CüvCüv:

hayırlı olsun canım,senn adına çok sevindim.kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bugün doktora gittim,sol yumurtalığımda kist vardı,1,5 senedir onun için tedavi görüyordum,sonunda bu ay çatlamış,bütün kasık ağrılarım falan ondan kaynaklanıyormuş,ve bu ay ki yumurtam çatlamamış sağ yumurtalığımda kistleşmiş,o nedenle adet görememişim,doktorum bana progestan verdi,onu çatlatmak için ,3-4 ay fazla umutlu olma,hamile kalamaya bilirsin dedi,yumurtalarım tembelleşmiş,eğer 3-4 ay sonra hamile kalamazsam tedavi görmem gerekecekmiş,:1no2::çok üzgünüm:

selkie çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir kavuşursun bebeğine:teselli:

selkie çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir kavuşursun bebeğine:teselli:

amin canım ,inşallah yaa,5 senedir ilaç kullanıyordum,şimdi bırakıverince bu durum ortaya çıktı,doktor vücüdümün doğum kontrol ilaçına alıştığını o nedenle bu şekil de tepki verdiğini söyledi 3-4 ayda ancak normale döner dedi,

Aliyecim Canım gözün aydın tatlı annecik Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim a.s. a.s.
Yine netim bozuktu bakamadım 1 haftadır hiç belki daha fazladır.Zelişim hayırlı haberler ver birtanesi sabırsızlıkla bekliyorum gidip gelip bakıyorum bu sayfalara halay çekicez yaaa:) :teytey:

Hepinizi çok çok öpüyorum a.s. a.s. a.s.

bende 2.yı ıstıyorum ama daha 2,5 ay sonra....
folıkplus kullanmaya yenı basladım...3 ay kullancam...

canım inşallah hamilesindir,:Saruboceq:

Aliyecim Canım gözün aydın tatlı annecik Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim a.s. a.s.
Yine netim bozuktu bakamadım 1 haftadır hiç belki daha fazladır.Zelişim hayırlı haberler ver birtanesi sabırsızlıkla bekliyorum gidip gelip bakıyorum bu sayfalara halay çekicez yaaa:) :teytey:

Hepinizi çok çok öpüyorum a.s. a.s. a.s.

kızlar sağolun inşallah hamileyimdir burdan güzel haberler vermek rabbim hepimize nasip eder inşallah....

:teytey::dance::dance:Zelişimmm bak benım zıyetrrcıı sayfasınaa yazınn sonuçlarınızız kim hamileyseee.arkadaş haber vericekk bana sayfamam gırıppdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhabe kızlar zelişçim benimde çok feci kaşıntım olmuştu ve hiç kanamam olmamaıştı sen en sonki hamileliğindede böyle olmuştun çok iyi hatırlıyorum inşallah bu sefer her şey çok güzel olur tatlım...

selki canım inşallah kistlerin giderde bir an önce meleğine kavuşursun...

aliyecim gözün aydın canım hislerini çok iyi anlıyorum...

veee gelelim bana bugün dr a gittim 3 lü testimiz vardı dr amcamız cinsiyetinide söyledi...% 100 kız dedi çok mutluyum..yanılamamıştır dimi kızlar...ama en önemlisi eli ayağı düzgün olsun erkekte olsa üzülmezdim çünkü meleğimi çok bekledim...

Back
X