• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhabe kızlar zelişçim benimde çok feci kaşıntım olmuştu ve hiç kanamam olmamaıştı sen en sonki hamileliğindede böyle olmuştun çok iyi hatırlıyorum inşallah bu sefer her şey çok güzel olur tatlım...

selki canım inşallah kistlerin giderde bir an önce meleğine kavuşursun...

aliyecim gözün aydın canım hislerini çok iyi anlıyorum...

veee gelelim bana bugün dr a gittim 3 lü testimiz vardı dr amcamız cinsiyetinide söyledi...% 100 kız dedi çok mutluyum..yanılamamıştır dimi kızlar...ama en önemlisi eli ayağı düzgün olsun erkekte olsa üzülmezdim çünkü meleğimi çok bekledim...

:nazar::nazar:Zeyneoom delümm gözünaydınn oğluşuna paşana kız kardeş geliyorr harikaaa yaaaaa allaha emanett ol .rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıpp etsnn:Saruboceq::Saruboceq:

merhabe kızlar zelişçim benimde çok feci kaşıntım olmuştu ve hiç kanamam olmamaıştı sen en sonki hamileliğindede böyle olmuştun çok iyi hatırlıyorum inşallah bu sefer her şey çok güzel olur tatlım...

veee gelelim bana bugün dr a gittim 3 lü testimiz vardı dr amcamız cinsiyetinide söyledi...% 100 kız dedi çok mutluyum..yanılamamıştır dimi kızlar...ama en önemlisi eli ayağı düzgün olsun erkekte olsa üzülmezdim çünkü meleğimi çok bekledim...

inşallah canım çok sıkıldı bu kiste,ama geçeçek ,çünkü basit bir kistmiş,yumurtanın çatlamamasından kaynaklanan bişey!

ve bir prensesimiz olacağı için çoooooooook sevindim.a.s.

Son düzenleme:
:nazar::nazar:Zeyneoom delümm gözünaydınn oğluşuna paşana kız kardeş geliyorr harikaaa yaaaaa allaha emanett ol .rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıpp etsnn:Saruboceq::Saruboceq:

saol canım benim darısı başına inşallah...
inşallah canım çok sıkıldı bu kiste,ama geçeçek ,çünkü basit bir kistmiş,yumurtanın çatlamasından kaynaklanan bişey!

ve bir prensesimiz olacağı için çoooooooook sevindim.a.s.

hiç sıkma canını hayatım belkide adetle atarsın onu böyle kistleri vücut çabuk dışarı atıyor çünkü....

haaa,anladım şimdi,hadi inşallah önümüzdeki ay güzel haber alırız senden,bende adet görmedim

arkadaşlar sizinle sabah sıkıntımı paylaştım,bana destek oldunuz,şimdide mutluluğumu paylaşayım, 2tane güzel haberim var

1:si;ablamla konuştum 1 saat önce almanyada başlarının çaresine bakmaya karar aldı,çünkü kızın vizeişlemleri falan zaman alıcak dedim,sen dedim getirene kadar bebek büyür zamanı geçer dedim,ve buraya getirmekten vaz geçtihihoyyyt
2:cisi,ben 2 hafta önce çengel köy maxi de bir form doldurmuştum çekiliş yapılacak,kazanana bodrum dedeman hotel de 3 gece 4 gün 4 kişilik tatil hediye edilecekti,ve bugün bana telefon geldi,kazanmışım hediyeyi ,hayatımda ilk defa başıma böyle bişey geliyor,pazar günü kokteyl varmış oraya gidip ödülümü teslim alıcam.çok mutluyumhihoyyyt

günüm kötü başladı ama iyi devam etti,hihoyyyt

kızlar üzüntüüde mutluluğumuda sizinle paylaşıyorum iyiki varsınız!a.s.

ohhh, sefan olsun. güle güle git, bol bol eğlen.

arkadaşlar bu akşam garip bişey geldi başıma ben namaz kıldığım için pamuk koyuyom pamuğu çıkarttım bide ne görüyüm çok açık kahvemsi akıntı pamukta allah allah dedim bu ne sonra paçatayi sürdüm çok az açık kırmızı bir akıntı gibi bişey süründü peçeteye inanın ben bu yaşadıklarımın aynısını noktası virgülüne kadar 4 ay önce yaşadım o ay hamileydim ama o zaman o pembe akıntı daha fazlaydı şaşırmış durumdayım acaba diyorum ama kendimi ümitlendirmekde istemiyorum ya ben bu ay hiçmi hiç ümitli değilim kendimden zaten mantarda çıktı benden napıcamı şaşırmış haldeyim ama inşallah hamileyimdir rabbim hakkımda hayırlısını versin......

canım, inşallah hayırlı haber yoldadır. benimde adetimden 4 gün önce hafif kahverengi lekelenmem olmuştu, sonra devamı gelmedi. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

merhaba kızlar bugun doktora gıttım bebişim oluşmuş kalbi atıyor :ecrin_bebek:allahıma sükür hersey yolunda gıdıyor kaydirigubbakcemile5 6hafta 2gunluk cok şükür rabbime tır tır tıtredım heyecandan oluyordum cok korktum boş gebelik olur dıye mıgde bulantılarım başladı cok mutluyum bugun:CüvCüv:

canım, gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah.

zeynepcim, gözün aydın. sana yoldaş geliyor ne güzel. sağlıcakla gelsinlerde gerisi boş.:nazar:

benimde salı günü ikili testim var. Rabbim yüzümüzü güldürür, sağlık haberleri almayı nasip eder inşallah. elim ayağım titriyor düşündükçe. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

zeynepcim canım ağzın bal yesin inşallah benim kaşıntıda hamişlik belirtisidir canım seninde gözün aydın kız geliyo rabbim gönlüne göre verdi inşallah kucağına aldığın günleride görürsün....

canım, inşallah hayırlı haber yoldadır. benimde adetimden 4 gün önce hafif kahverengi lekelenmem olmuştu, sonra devamı gelmedi. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

wanna canım iyi dileklerin için çok sağol bekleyip görücez inşallah hamişimdir canım seninde ikili testin inşallah güzel çıkar allah yardımcın olsun inşallah...

zeynepcim, gözün aydın. sana yoldaş geliyor ne güzel. sağlıcakla gelsinlerde gerisi boş.:nazar:

benimde salı günü ikili testim var. Rabbim yüzümüzü güldürür, sağlık haberleri almayı nasip eder inşallah. elim ayağım titriyor düşündükçe. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

sagol,canım,bol bol güneşlenip gelicem...kaydirigubbakcemile5

canım bizim içinde gez eğlen oh ne güzel güle güle git güle güle gel inşallah...

:teytey::dance::dance:Zelişimmm bak benım zıyetrrcıı sayfasınaa yazınn sonuçlarınızız kim hamileyseee.arkadaş haber vericekk bana sayfamam gırıppdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım sen hiç merak etme eğer hamileysem ben yazıcam ziyaretci sayfana gözün arkada kalmasın balııımm

merhaba bayanlar
ya size bir sorum var şimdi benim reglime 3 gün kaldı ama 1 haftadır benim göğüslerim berbat bir şekilde şişti ve ağrıyor damarlar belirdi sizce regl belirtisi olabilirmi

merhaba bayanlar
ya size bir sorum var şimdi benim reglime 3 gün kaldı ama 1 haftadır benim göğüslerim berbat bir şekilde şişti ve ağrıyor damarlar belirdi sizce regl belirtisi olabilirmi

canım büyük bi ihtimalle hamilesin dir çünkü benim bi arkadaşım hiç böyle olmazdım dedi adetine 2gün kala idrardan test yaptı ve hamile inşallah sendede vardır

saol canım benim darısı başına inşallah...

hiç sıkma canını hayatım belkide adetle atarsın onu böyle kistleri vücut çabuk dışarı atıyor çünkü....
canım gözün aydın kızın geliyormuş maşallah sende bir kız bi oğlanı tutturdun bizim gibi kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkishadi hayırlısı ALLAH KUCAĞIMIZADA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq::emir_bebek::ecrin_bebek:

WANNA salı günü güzel haberle gel canım :lepi:

merhaba kizlar ikinci kere hamile kalabilmek icin neler yaptiniz ben kendi yaptiklarimdan bahsedeyim hepsinide bu siteden ögrendim esime üc ay boyunca keciboynuzu icirdim devaminda her aksam havuc suyunu icirdim kendimde adetimle beraber günde iki kere adacayini ictim ve ovulasyon testi aldim sadece 17.günde iki cizgiyi yakaladim malum ogünŞeniz simdide günümü bekliyorum 1mayisi

iyi akşamlar kızlar dogum kontrol hapı kullanıym dediştim ya alamadım daha dogrusu eczaneye gittim ama almaya gönlüm el vermedi bugün akşama kadar hstneydim kızım 2gündür kendine gelemiodu ateşler içinde yandı şimdi ilaçlarını içtide baygın bişekililde yatıyo evlat hasta olunca dabi zor oluyo bütün hastalara rabbim tez zamanda şifalar versin nazar degdi galiba 23 nisanda şiirini çok güzel okumuştu ya benim nazarımda degiyor belki benden oldu belkide çevreden yarına bişeyi kalmaz inşallah

saol canım benim darısı başına inşallah...sende heycan yapma bak görürsün herşey çok güzel çıkacak içini ferah tut canım...

sagol,canım,bol bol güneşlenip gelicem...kaydirigubbakcemile5

ohhh yap bakalım tatilini biz burda donalım...neyse belkide bebiş haberiyle dönersin canım...

zeynepcim canım ağzın bal yesin inşallah benim kaşıntıda hamişlik belirtisidir canım seninde gözün aydın kız geliyo rabbim gönlüne göre verdi inşallah kucağına aldığın günleride görürsün....

saol canım...ben çok umutlandım senin adına gerçi çok kaptırma kendini ama yinede dikkatli ol...zelişçim progestan alıp içsene bebişte varsa onu korusun düşükten...

merhaba bayanlar

canım hamilelikte olabilir olmayabilirde ben hamile kaldığım ay hiç belirtim yoktu...umarım sendeki bebekten kaynaklanıyordur...

canım gözün aydın kızın geliyormuş maşallah sende bir kız bi oğlanı tutturdun bizim gibi kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkishadi hayırlısı ALLAH KUCAĞIMIZADA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq::emir_bebek::ecrin_bebek:

inşallah öyledir canım ben hala inanamıyom kız olucağına ancak doğunca inanıcam galiba ...

merhaba kizlar ikinci kere hamile kalabilmek icin neler yaptiniz ben kendi yaptiklarimdan bahsedeyim hepsinide bu siteden ögrendim esime üc ay boyunca keciboynuzu icirdim devaminda her aksam havuc suyunu icirdim kendimde adetimle beraber günde iki kere adacayini ictim ve ovulasyon testi aldim sadece 17.günde iki cizgiyi yakaladim malum ogünŞeniz simdide günümü bekliyorum 1mayisi

bende hepsini denedim bunların canım..umarım 1 mayısta iyi haberlerin gelir...

iyi akşamlar kızlar dogum kontrol hapı kullanıym dediştim ya alamadım daha dogrusu eczaneye gittim ama almaya gönlüm el vermedi bugün akşama kadar hstneydim kızım 2gündür kendine gelemiodu ateşler içinde yandı şimdi ilaçlarını içtide baygın bişekililde yatıyo evlat hasta olunca dabi zor oluyo bütün hastalara rabbim tez zamanda şifalar versin nazar degdi galiba 23 nisanda şiirini çok güzel okumuştu ya benim nazarımda degiyor belki benden oldu belkide çevreden yarına bişeyi kalmaz inşallah

çok iyi yapmışsın hap almamakla canım...canım ya kızına çok üzüldüm yavrucaklar hasta olunca perişan oluyolar..allahım acil şifalar versin...

.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

canım bizim içinde gez eğlen oh ne güzel güle güle git güle güle gel inşallah...

kızlar gidince tabiki sizin içinde eğlenicem bol bol:dance:,ama hemen gitmiyorum,2009 sonuna kadar istediğim bir zamanda kullanabilicem.ne zaman gideceğimi bilmiyorum.uzun süre daha burdayım anlıcanız,gerçi sizin aranızdan pek ayrılmaya niyetim yok,ben memnunum halimden.:lepi:sırnaşık şey,gittiğim yerde internet bulur yine girerim ben buraya...tatile gitsem bile sizinle olurum mutlaka,yerimseniben

Son düzenleme:
Back
X