kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

salı günüde ense ölçümümüz yapıldı. 1mm çıktı. yarında kan sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz. yine yüreğim ağzımda bekliyorum, Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

iyi sonuçlar gelecek inşallah annesi üzmeyecek bebişin seni yemin olsun ogün bugün Allahım diyorum nolursun kimsede kötü çıkmasın yaşadıklarımı yaşatma..İnşallah iyi haberler caNIM..

Buarada iyiki doğdunn iyiki varsın tatlım Allahım sevdiklerinle nice nice uzun yıllar nasip etsin sana :1hug: Şeniz

salı günüde ense ölçümümüz yapıldı. 1mm çıktı. yarında kan sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz. yine yüreğim ağzımda bekliyorum, Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

canım önce doğum günün kutlu olsun ailenle beraber nice nice yıllara diliyorum.a.s...inşallah canım bişey olmuyacak nazlı arkadaşımızında seninde sonuçların gayet iyi çıkıcak inşallah hem sen halen daha hamileliğinin tadını çıkarmıyosun hadi içini ferah tut herşey çok gzel olucak....

kızlar bu arada yarın eşimin doğum günü ve benim adet tarihimde yarın bende yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif çıkar eşime çok büyük bir doğum günü hediyesi olur ama benim ümidim yok adet sancıları vuruyor bana belkide yarına kalmaz heran gelir benim kırmızılar.....

iyi sonuçlar gelecek inşallah annesi üzmeyecek bebişin seni yemin olsun ogün bugün Allahım diyorum nolursun kimsede kötü çıkmasın yaşadıklarımı yaşatma..İnşallah iyi haberler caNIM..

Buarada iyiki doğdunn iyiki varsın tatlım Allahım sevdiklerinle nice nice uzun yıllar nasip etsin sana :1hug: Şeniz

amin canım inşallah hepimiz iyi haberler alıcaz. pazartesi senin haberini alıp sana cevap yazdıktan sonra ne kadar ağladım anlatamam. Rabbim'e her el açtığımda inan herkes için dua ediyorum her zaman. Rabbim kimseyi kaldıramayacağı güçlüklerle sınamasın canım.

İnşallah senden de hayırlı haberler gelicek. gülücez bu günlerimize. biz bu bebekler için çok dua ettik, çok göz yaşı döktük. dualarla geldi hepsi, dualarla da kucağımıza alıcaz inşallah.

doğum günü dileklerin içinde çok teşekkür ederim.a.s.

canım önce doğum günün kutlu olsun ailenle beraber nice nice yıllara diliyorum.a.s...inşallah canım bişey olmuyacak nazlı arkadaşımızında seninde sonuçların gayet iyi çıkıcak inşallah hem sen halen daha hamileliğinin tadını çıkarmıyosun hadi içini ferah tut herşey çok gzel olucak....

canım, ne kadar doğru söylüyorsun. 3 ayı geride bıraktım ama hala tadını çıkarmaya başlayamadım. yarın ki sonuca göre belki artık biraz daha rahatlar, tadını çıkarmaya başlarım.

doğum günü dilekleri için de teşekkür ederim tatlım.a.s.

kızlar bu arada yarın eşimin doğum günü ve benim adet tarihimde yarın bende yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif çıkar eşime çok büyük bir doğum günü hediyesi olur ama benim ümidim yok adet sancıları vuruyor bana belkide yarına kalmaz heran gelir benim kırmızılar.....

canım, inşallah yarın hayırlı haberi verirsin. mübarek cuma günü Rabbim gönlüne göre versin.

bu ara raporluyum, kasıklarım eğilip kalkınca ağrıyor, tehlikem var vs.. diye namazlarımı baya terk etmek zorunda kaldım. ama kendimi iyi hissedip her namaz kıldığımda, her yasin okuduğumda ismen dualarımdasın. burdaki tüm arkadaşlar dualarımda.

hadi inşallah yarın halayı çekeriz canım.:teytey:

canım, inşallah yarın hayırlı haberi verirsin. mübarek cuma günü Rabbim gönlüne göre versin.

bu ara raporluyum, kasıklarım eğilip kalkınca ağrıyor, tehlikem var vs.. diye namazlarımı baya terk etmek zorunda kaldım. ama kendimi iyi hissedip her namaz kıldığımda, her yasin okuduğumda ismen dualarımdasın. burdaki tüm arkadaşlar dualarımda.

hadi inşallah yarın halayı çekeriz canım.:teytey:

allah razı olsun canım sende her zaman dualarımdasın...hem olsun iyi olunca kılamadıklarını kaza edersin rabbime şükürler olsunki bizim için çok kolaylıklar verdi....

kızlar ya, dün eşim doğum günümü unuttu.senağlamasenağlama bütün gün aramayan kalmadı ama eşim doğum günün kutlu olsun bile demedi. akşamda geldiğinde ne oldu, neye kapris yapıyorsun demez mi?senağlama

ama sabah oğlum verdi cevabını. oğluşu uyandırmaya girince oğlum, yazıklar olsun baba, annemin doğum gününü nasıl unutursun dedi. eşimde saçmalama annenin doğum günü bugün unutmadım dedi. adam günleri karıştırmış. hemen yanıma geldi, binlerce kez özür diledi ama geçmiş olsun. ben bugün sanıyordum dedi. özrün kabahatinden büyük, ben senin 2 aylık sevgilin değilim, 12 yıllık karınım dedim.

işe gitmeden koca bir buket çiçek alıp getirmiş. ama vazoya bile koymadım, bugün özel bir gün değil, bu çiçekler vazoya koymaya değmez dedim. akşama yemeğe gidelim diyor, bende dün köşedeki kokoreççiye götürsen mutlu olurdum, ama bu akşam çırağan sarayını kapatsan fark etmez dedim.

habire özüre dileyip durdu, unutmuşum yoksa hamile karımı üzermiyim ben dedi. hatta az önce yine affet diye mesaj atmış. yok öyle, azcık burnu sürtsün bakalım.kötükedihüso

canım ilk önce doğum gününü kutlarım yeni yaşın inşallah sana bol bol mutluluk getirir,boşver,seni çok iyi anlıyorum,benimki her doğum günümü her evlilik yıl dönümünü unutuyorgeçtiğimiz doğum günümde senelerdir görüşmedğim bir arkadaşım bile aradı benimki unuttu,hatırlatıncada ha öylemiydi,o zaman doğum günün kutlu olsun dedi,,en azından seninki geçte olsa bir demet çicek almış,en azından senin gönlünü almaya çalışmış,belki yoğun bir gündü işyerinde olabilir.

Son düzenleme:
EBRUUU canım yaaa çok üzüldümmm :( ben bursadn giriyorum nete babam açtırmış netii...yaaa olmadı demek olsun herşeyde bir hayır vardr.pes etmek yok ....yola dvam edıcezzz canım dua ederek:Saruboceq:

canım yaaa inan ağlayamadım bile doğru düzgün..ama çok moralim bozuldu..şimdi bile dokunsalar ağlayacağımsenağlamasenağlamasenağlamabu kadar erken beklemiyordum..neyse:çok üzgünüm:demek balım annesinin şefkat dolu kucağındaŞenizçok sevindim mutlu olmana....öptüm balııımmm

ebruşum canım lütfen üzülme yaa...yani seni öyle iyi anlıyorum ki, adet beklersin 40 günde gelir, bebek beklersin 25 günde regl gelir:(( bitanem lütfen hayırlısı buymuş de kendi kendine..elbet olacak yani, gelecek bu sıpalar..ağlayarak elimize ne geçiyor dimi canım..moralini yüksek tut ve sabırla bekle ok.

ceroşuuumm senağlamasenağlamasorma canım yaa moralim çok kötü..pc yi bile zor açıyom,canım hiçbirşey yapmak istemiyo..kızımdan önceki hüzünlü günlererime döndüm..:çok üzgünüm:

Ağlamayın ama nolursunuzzz lütfen olacak göreceksiniz Rabbim sadece hayırlısını versin bunu isteyin lütfen.Kıyamam gözyaşlarınıza Allahım güldürecek yüzünüzü göreceksiniz :teselli: :Saruboceq:

senağlamasenağlamacanım üzülmemek elde değil..hele bi de tedavi görüyosan daha yorucu..çok saol canım benim..Şeniz

evt aglamak yok:1no2:çalışmalara devam inş mayısta seviniris:Saruboceq:

inşallah ama ben tedaviye ara vermek istiyorum..canım çok sıkkın..eşimde kızıyo tabiki..ne yapacağımı bilmiyom..senağlama
ebrucum üzülme canım herşeyde bir hayır vardır diycem ama anlıyorum seni elinde deil...hakkınde herşeyin hayırlısı olsun...
roses canım aynı şeyler senin içinde geçerli sakın kendinizi bırakmayın...

kaymaklım canım ben okudum bi yerde tedavinin sonuç vermediğini çok üzüldüm...allahım sanada tez zamanda gönlündekini nasip eder inşallah...

zeynep ablacım çok saol canım benim..evet üzülmemek elde değil..her zaman geç gelen adet bu seferde dalga geçer gibi erken geldisenağlamasenağlamaçok canım sıkkın çooookkk...:çok üzgünüm:ama tedaviye ara vermek istiyorum kızlar..:çok üzgünüm:

inşallah güzel bir haber verirsin eşine,belkide verilebilecek en güzel hediye olurdu.

wannacım doğum günün kutlu olsun canım benim.:1hug:a.s..kusura bakma biraz geç oldu kutlamam..Rabbim yavruların ve eşinle nice mutlu,hayırlı,bereketli,sağlıklı sıhhatli seneler nasip etsin...amiiiinnn.:Saruboceq::Saruboceq:..öptüm canım benim...Şeniz

kızlarr benim herhalde bu ayda olmadııkafamçokkarıştı aslında bugün ovulasyon günümm..adetimin 17 günü...büyük bi azimle çalışalım dedikkkaydirigubbakcemile4ilişki esnasında bi baktım kan var ...offf niye kanadım anlamadımm..yara falan yok..şimdi arada çok hafif pembe bi akıntım var..benneyaptımkiherhangi bi ağrı sızıda yokk..adetime 17 gün var..kötü bişey olsa ağrı olurdu herhalde...ne yapacağımı şaşırdımm..kafamçokkarıştı..yarında akıntı olursa dr ye gidecemm...ama bu akşam yinede çalışma yapmayı düşünüyorumm..kanarsa kanasınn...30,1,2 önemli günlerim boşa harcamak istemiyorumm...sizce ne yapayımm..:çok üzgünüm:

kızlarr benim herhalde bu ayda olmadııkafamçokkarıştı aslında bugün ovulasyon günümm..adetimin 17 günü...büyük bi azimle çalışalım dedikkkaydirigubbakcemile4ilişki esnasında bi baktım kan var ...offf niye kanadım anlamadımm..yara falan yok..şimdi arada çok hafif pembe bi akıntım var..benneyaptımkiherhangi bi ağrı sızıda yokk..adetime 17 gün var..kötü bişey olsa ağrı olurdu herhalde...ne yapacağımı şaşırdımm..kafamçokkarıştı..yarında akıntı olursa dr ye gidecemm...ama bu akşam yinede çalışma yapmayı düşünüyorumm..kanarsa kanasınn...30,1,2 önemli günlerim boşa harcamak istemiyorumm...sizce ne yapayımm..:çok üzgünüm:

canım belki ilişkide vajinan fazla sıvı salgılamıyorsa zorlanmdan kanayabilir gerçi o zaman ağrı yapardı sen ağrı yok diyorsun..bence bi dr a git canım..tabi bu arada önemli günleri değerlendir..öptüm canım benim...Şeniz

allah allah neden oldu ki böyle,bence sen olursa yine doktora git,günleride değerlendir,boşa gitmesin

wannacım dogum günün kutlu olsun bu kocalar maçları unutmazlar ama bize gelince herşey akıllarından çıkıyo işten akılmı kalıyo demeyi çok iyi biliyolar
merhaba kızlar her perşembe sohbet toplantısına gidiyorum bugünkü daha büyüktü camide yapıldı kutlu dogum haftasıyla ilgiliydi hatimler dualandı çok güzel bir gündü
görümcemgil malatyaya kız istemeye gittile kendi görümcesinin ogluna 2kızı bizde kalıyo birisi benim kızla yaşıt öbürü 12 yaşında ama benim ki fena halde kıskanıyo babannesini küsüyo oyun oynamıyo surat asıp oturuyo hoş kızlarda onu aralarına almıyolarda napcam bilimiyo 3 gün burda kalacaklar aman sıkıntıdan migrenim tuttu beynim zonkluyo düşünmekten

pelincim sanada iyi çalışmalar valla benimki hayatta birkere yaptımı tamam olursa olur ben yorgunum zaten der çıkar zaten o ilaçlarıda havuç suyunuda niye içmiyomuş beyefendi sen dedinya temmuzda tüp yaptıracagız ben oyüzden içmiyom diyo e yazık degilmi parana normal yoldan olsa nevar dedim olur inşallah diyo ay bu adamın rahatlıgı beni sıkıyo hadi verdin paraları ya tutmazsa tekrar verecekmi yok ya ben gitmicem onada söyledim annene söyle benim için bu iş bitti dedim hiç sesini çıkartamadı

canım ilk önce doğum gününü kutlarım yeni yaşın inşallah sana bol bol mutluluk getirir,boşver,seni çok iyi anlıyorum,benimki her doğum günümü her evlilik yıl dönümünü unutuyorgeçtiğimiz doğum günümde senelerdir görüşmedğim bir arkadaşım bile aradı benimki unuttu,hatırlatıncada ha öylemiydi,o zaman doğum günün kutlu olsun dedi,,en azından seninki geçte olsa bir demet çicek almış,en azından senin gönlünü almaya çalışmış,belki yoğun bir gündü işyerinde olabilir.

çok teşekkür ederim canım. geçte olsa hatırlaması beni tatmin etmiyor.:(( bide bana sende benimkini unutursun olur demez mi.:kızgın: çiçekleri vazoya bile koymadım. akşama geldiğinde görsün değer vermediğimi.

wannacım doğum günün kutlu olsun canım benim.:1hug:a.s..kusura bakma biraz geç oldu kutlamam..Rabbim yavruların ve eşinle nice mutlu,hayırlı,bereketli,sağlıklı sıhhatli seneler nasip etsin...amiiiinnn.:Saruboceq::Saruboceq:..öptüm canım benim...Şeniz

canım, çok sağol. sende sıkma canını. daha küçücüksün, tazeciksin. sen rahat ol bebişin gelicek inşallah.

canım inşallah sonuçlar güzel çıkar,sonra bizede güzel haberi verirsin

amin canım ya. valla burda ikili test konularını okuyorum hemen hemen herkeste risk çıkmış. birde ben dün 35 oldum iyice korkuyorum valla.:((

wannacım dogum günün kutlu olsun bu kocalar maçları unutmazlar ama bize gelince herşey akıllarından çıkıyo işten akılmı kalıyo demeyi çok iyi biliyolar
merhaba kızlar her perşembe sohbet toplantısına gidiyorum bugünkü daha büyüktü camide yapıldı kutlu dogum haftasıyla ilgiliydi hatimler dualandı çok güzel bir gündü
görümcemgil malatyaya kız istemeye gittile kendi görümcesinin ogluna 2kızı bizde kalıyo birisi benim kızla yaşıt öbürü 12 yaşında ama benim ki fena halde kıskanıyo babannesini küsüyo oyun oynamıyo surat asıp oturuyo hoş kızlarda onu aralarına almıyolarda napcam bilimiyo 3 gün burda kalacaklar aman sıkıntıdan migrenim tuttu beynim zonkluyo düşünmekten

canım, çok teşekkür ederim. benim ki maçta seyretmez ama bir şekilde çıkmış aklından işte.:((

canım belki ilişkide vajinan fazla sıvı salgılamıyorsa zorlanmdan kanayabilir gerçi o zaman ağrı yapardı sen ağrı yok diyorsun..bence bi dr a git canım..tabi bu arada önemli günleri değerlendir..öptüm canım benim...Şeniz

canım bende sıvıdan bol bişey yokkaydirigubbakcemile3:utangac: hani zorlama falan olsa tamam ondan dicemm..dr ye yarın gitmeyi düşünüyorumm..tamam canım bugünüde değerlendircemm...akıntı zaten pembe ve hafif oluyo..ağrı falan da yokk..himiş kalamasamda denemiş olurummlaelaelaelaelae

Back
X