kızlar ya, dün eşim doğum günümü unuttu.senağlamasenağlama bütün gün aramayan kalmadı ama eşim doğum günün kutlu olsun bile demedi. akşamda geldiğinde ne oldu, neye kapris yapıyorsun demez mi?senağlama
ama sabah oğlum verdi cevabını. oğluşu uyandırmaya girince oğlum, yazıklar olsun baba, annemin doğum gününü nasıl unutursun dedi. eşimde saçmalama annenin doğum günü bugün unutmadım dedi. adam günleri karıştırmış. hemen yanıma geldi, binlerce kez özür diledi ama geçmiş olsun. ben bugün sanıyordum dedi. özrün kabahatinden büyük, ben senin 2 aylık sevgilin değilim, 12 yıllık karınım dedim.
işe gitmeden koca bir buket çiçek alıp getirmiş. ama vazoya bile koymadım, bugün özel bir gün değil, bu çiçekler vazoya koymaya değmez dedim. akşama yemeğe gidelim diyor, bende dün köşedeki kokoreççiye götürsen mutlu olurdum, ama bu akşam çırağan sarayını kapatsan fark etmez dedim.
habire özüre dileyip durdu, unutmuşum yoksa hamile karımı üzermiyim ben dedi. hatta az önce yine affet diye mesaj atmış. yok öyle, azcık burnu sürtsün bakalım.kötükedihüso