kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ya kızlar ne oldu biliyomusunuz eşime demiştimki akşam gelirken test al yarın sabah yaparım diye eşim işten geç çıkıyo gece 11 de ,işten geldi elinle test ile açarım bakarımki kit yok test kutusu boş çıktı bendeki şansa bak dedim sonrada düşündümki herşeyde bir hayır var bakalım sabah erken gider belki kan testi yaptırırım yada 1 gün daha bekler evde test yaparım...

nasıl boş test veriyorlar ya.:1shok: gerçi bana da günü geçmiş test vermişlerdi ama içinin tamamen boş olması çok komik. neyse, şu mübarek günde hayırlı haberler alırsın ve bize de verirsin inşallah.:1hug:

Cumanız mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim göklere kalkıp yalvaran ellerimizi boş çevirmesin inşallah. hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.

nasıl boş test veriyorlar ya.:1shok: gerçi bana da günü geçmiş test vermişlerdi ama içinin tamamen boş olması çok komik. neyse, şu mübarek günde hayırlı haberler alırsın ve bize de verirsin inşallah.:1hug:

eşimle bizde çok şaşırdık tes kutusunun içinden hani poşet çıkıyoya o poşet içinde kit yok sadece damlalığı vardı bide poşet bantlanmıştı bizde şok olduk ama burası Türkiye vallahi herşey olabilir bu arada hepinizin cuması mubarek olsun....

Son düzenleme:
zelişcim bende sabırsızla senin testini bekliyodum

[sıze="2"]canım çok teşekkürler ama herşeyde bir hayır vardır sabahta işçi bayramı olduğunu unutmuşum gittim sağlık ocağına kapıları kilitli ortada kimse yok allah allah dedim içimden bunlar nerde meğersem bugün bayrammış kan testide öyle kaldı şimdi yarın sabah evde test yapıcam tabi başka bir aksilik çıkmazsa....[/sıze]

:1no2:benneyaptımkiyaaaaa z<elişim bende seni merak ettimmm yaaaaaa test kiti demek cıkmadı içindn

:Saruboceq:
[sıze="2"]canım çok teşekkürler ama herşeyde bir hayır vardır sabahta işçi bayramı olduğunu unutmuşum gittim sağlık ocağına kapıları kilitli ortada kimse yok allah allah dedim içimden bunlar nerde meğersem bugün bayrammış kan testide öyle kaldı şimdi yarın sabah evde test yapıcam tabi başka bir aksilik çıkmazsa....[/sıze]
inş

:1no2:benneyaptımkiyaaaaa z<elişim bende seni merak ettimmm yaaaaaa test kiti demek cıkmadı içindn

sorma ya balım akşam nerdeyse sinirden ağlıyacaktım ya o kadar testin içinde boş kutuda beni buldu eşim benden çok sinirlendi ya şaşılacak bir olay...ama yarın inşallah artık olumlu yada olumsuz haber vericem canım....

sorma ya balım akşam nerdeyse sinirden ağlıyacaktım ya o kadar testin içinde boş kutuda beni buldu eşim benden çok sinirlendi ya şaşılacak bir olay...ama yarın inşallah artık olumlu yada olumsuz haber vericem canım....

:1rolleyes:zeliş,mmm buugn test alsana eczendennnnhihoyyyt

:1rolleyes:zeliş,mmm buugn test alsana eczendennnnhihoyyyt

balıım eşim şimdi cumaya gitti gelsin bakalım diyecem ona alır belki ama sabah erken ilk idrarla yapsam daha iyi çıkar belkide çünkü günümü geçmedim daha bakalım ama büyük ihtimalle yarın sabah yaparım....

herkese hayirli cumalar zeliscim bende seni merakima geldim buraya benimde günüm bugün sende belirtiler varmu

herkese hayirli cumalar zeliscim bende seni merakima geldim buraya benimde günüm bugün sende belirtiler varmu

canım bende pek belirti yok fakat ben düşürdüğüm bebeğimde adetime bir hafta kala benden leke gelmişti ondan sonra hamile olduğumu öğrenmiştim bu ayda adetime 1 hafta kala aynı lekeden geldi benden belirtim yok açıkcası peki sende belirti varmı...

benimde öyle bende alti ay önce düsük yaptim günüm bir hafta gectikten sonra kahverengi lekem geldi bende adet olucam zannettim birde gögüslerim cok agriyordu lekeden sonra birsey gelmeyince test yapinca hamile oldugumu anlamistim bu seferde bir belirtim yok sadece ara ara gögüs ve bel agrim var düd test yaptim birsey cikmadi

kızlar biraz önce lavabodaydım..pembe akıntım devam ediyodu...lavobayken biraz kan ve kanlı bi parça düştü korkudan elim ayağım titredii...gögüslerimde bugün şişti..ağrım yok ama karnımın alt tarafına bastırınca hafif bi acı varr...yaaa şimdi çok korkuyorumm..aklıma kötü kötü şeyler geliyoo..yaa düşük falanmı yapıyom acaba...ama ağrım yokk..düşük yapan arkadaşlar belirtileriniz nasıldıı..acaba düşükmü yapıyorumm..adete daha 17 gün varr...

canım inşallah düşük yapmıyorsundur,hemen bi doktora gitsen çünkü hiç normal değil böyle olması!

Back
X