kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

bende memnun oldum canım seninde bir kızın var sanırım.ikinci belli oldumu.benimde üç yaşında bir kızım var

xnazox....................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
Ebru_dengiz.............................5 Temmuz
stnevel.....................................6 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz
tuğbamurat.................................15 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz
everest........................................16 Temmuz
batuhanım.................................19 Temmuz

opuyorumnanaktan:uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
gülücük
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip
esterya

alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis:nazar:
07papatyaalkisalkisalkis:nazar:
selkiealkisalkisalkis:nazar:
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/COLOR][/COLOR]

canım arkadaşım oğluşuna geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzucuğuna inşallah...

canim, cok sagol. kac gundur yoruldum valla. dr. dinlen dedikce, surekli yoracak seyler oluyor. dun gece dogru durust uyumadim oglanin atesini, ilac saatini kontrol edicem derken. Rabbim daha beterinden saklasin bununla atlatalim insallah.

sende pek gorunmuyorsun. gezmelerdesin herhalde.opuyorumnanaktan

gittim bir saat önce geldm drden.haberler güzel,çok mutluyum
Son yaptığımız testin sonuçunu aldım,ilk testimiz 92.5 ti,2 gün sonra yaptığımız test 287 çıktı,önümüzdeki salı dr yine gidicem,bu hızla giderse inşallah salı geldiğinde görebiliriz dedi ultrasonda,dış gebelik değil dedi,içim rahatladı kanamamda azaldı,ama progestanı 2 tablete düşürdük ,çünkü beni çok kötü yapıyordu,şimdi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla?

misafirim vardı taaa,ortapkuldan arkadaşım gelmişti beni görmeye ta mersinden,o nedenle fırsat bulup pek giremedim nete...iyisiniz inşallah ?

ebru yapmadınmı hala testi?:olmaz:çatlıçaz meraktan valla?

gozun aydin canim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.

arkadaşlar bende doktora gittim bugün keseyi gördük ama dr küçük dedi kalp atışı daha yok 10 gün sonra gel dedi

seninde gozun aydin canim.

çokkk geçmiş olsun..yaww bende çok korkuyom sünnet öncesi hasta olacak diye..havalar bi garip..öğlen aşırı sıcak..3 gibi yağmur...5 gibi dolu yağıyo..

aman dikkat et. sunnet ustu birsey olmasin kuzuya. olmadi sokaga falan yollama. pamuklara sarmala.opuyorumnanaktan

canim, cok sagol. kac gundur yoruldum valla. dr. dinlen dedikce, surekli yoracak seyler oluyor. dun gece dogru durust uyumadim oglanin atesini, ilac saatini kontrol edicem derken. Rabbim daha beterinden saklasin bununla atlatalim insallah.

sende pek gorunmuyorsun. gezmelerdesin herhalde.opuyorumnanaktan

gozun aydin canim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.

seninde gozun aydin canim.

aman dikkat et. sunnet ustu birsey olmasin kuzuya. olmadi sokaga falan yollama. pamuklara sarmala.opuyorumnanaktan
amin anım,bugün işte yine kanamam oldu dr yataçaksın dedi bütün gün yarında gel kan alalım yine dedi,bugünde test verdim yine değerim 1096 olmuş,iyi ama dediki kanama olduğu için hala risk var...
öff ev dağınık ben yatmak zorundayım gözüme batıyor evin dağınıklığı hadi onu boşverinde,oğlan benim yüzümden eve kapandı,ben yatmak zorundayım onuda dışarı çıkaramıyorum iyice canı sıkılmaya başladı çocuğumun

ebru canım hiç sıkma canını bizim bebeklerimiz daha küçük inşallah olur bırakma kendini normal yolla olmazsa herşeyin tedavisi var artık üzme canımcım

kızlar bugün oğluşumun sünnetliğini aldımm..yaww çokk yakışıklı olduu..gerçi düğün ekimde ama dayanamadım aldımmm opuyorumnanaktan ..ben pazartesine kadar yokumm..sünnet için ankaraya gidiyomm..perşembe 16:30 da oğluşumm erkek olacakkkhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yawww çokk korkuyommmmmafoldumben

bide kızlar benim adete daha 10 gün varr..acayip su gibi bi akıntım var..hafif sarı oluyo bazen..2 gündür var..yaww külot giymesem bacağımdan aşağı inecek wallakaydirigubbakcemile3..kaşıntı falan yok amaa acep mantar falanmı oldumm...daha önce maantar olan arkadaşlar nasıl bişey bu..nasıl anladınız mantar olduğunuuu.

kızlar bugün oğluşumun sünnetliğini aldımm..yaww çokk yakışıklı olduu..gerçi düğün ekimde ama dayanamadım aldımmm opuyorumnanaktan ..ben pazartesine kadar yokumm..sünnet için ankaraya gidiyomm..perşembe 16:30 da oğluşumm erkek olacakkkhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yawww çokk korkuyommmmmafoldumben

canıııııım ne mutlu sana inşallah damatlığınıda görürsünopuyorumnanaktan
canım hamile olabilirsin:jeyyar:
en erken belirti akıntıda:uhm:

bide kızlar benim adete daha 10 gün varr..acayip su gibi bi akıntım var..hafif sarı oluyo bazen..2 gündür var..yaww külot giymesem bacağımdan aşağı inecek wallakaydirigubbakcemile3..kaşıntı falan yok amaa acep mantar falanmı oldumm...daha önce maantar olan arkadaşlar nasıl bişey bu..nasıl anladınız mantar olduğunuuu.

canım oğluşun erkek oluyor ha inşallah RABBİM ona uzun ömürler verirde damatlığını görürsün onun çocuklarını görürsün canım benim
valla canım mantar olunduğunda akıntı olurmu bilmem ama belki stres falan yaptığından oluyordur belki

canıııııım ne mutlu sana inşallah damatlığınıda görürsünopuyorumnanaktan
canım hamile olabilirsin:jeyyar:
en erken belirti akıntıda:uhm:

çokkkkkk teşekkürlerr opuyorumnanaktan
hamiş olduğumu sanmıyorumm mirmirmirmir ..şu bir kaç gündür çok dolaştım sıcakta bide çok telaşlıyımm..yaww elim ayağım birbirinr dolanıyoo.. :tomato: bide kızlar düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyo..adetimiz yaklaştığında böle su gibi akıntı oluyomuydu..yaww gerçekten aklıma gelmiyooo

valla kasinti ve azcik akindi oldugunu bilyorum
ama senin dedigine göre baya akintin varmis
doktoruna bir danissan???

canım oğluşun erkek oluyor ha inşallah RABBİM ona uzun ömürler verirde damatlığını görürsün onun çocuklarını görürsün canım benim
valla canım mantar olunduğunda akıntı olurmu bilmem ama belki stres falan yaptığından oluyordur belki
bende stresten şüpheleniyorumm :1ninca:
valla kasinti ve azcik akindi oldugunu bilyorum
ama senin dedigine göre baya akintin varmis
doktoruna bir danissan???

yaw canım vakit yokki..yarın ankara..pazar gelcem..temizlik..oğlumun arkadaşları..komşular ..arkadaşlar gelcekk..çokkk çalışmam gerek çokkk..iternetten biraz araştırdım..yeşil ve koku yoksa normalmişş..sıcaktan ve stresten herhaldeemirmirmirmir

selam kizlar naslsiniz bakim ???

pes etmek yok yola devam ama bazen insan karamsarliga düsüyor iste
benimde kadin doktorum bana yoga yap dedi aklindan biraz olsun bebek konusunu cikar dedi
ama gercektende öyle ya
ben ogluma hamile kalmadan önce biliyorsunuzdur 6 sene ugrastim
bi gün dedimki doktoruma artik istemiyorum tedavi felanda olmuyorum ilaclara doktordan geldigim andan beri yutmamaya basladim
ve hayatin tadini ckarmaya karar verdim
ve tam 2 ay sonra gögüslerimin sancisi ile doktora gittim bilmedigim icin hamileleikte ne gibi beliritler olacagini
sonra bi hamilelik testi yaptim evde ve azda olsa cift cizgi inanamamistim
ama gercekten hamile oldugumu doktorumdan duydugum an havalara ucmustum
ay neden eskiye gittimse :))))
herseyin basi saglik saglikliyiz ama hamile kalamiyoruz
bide bu tarafindan bakmak lazim
hakkmizda hayirlisi ne diyim
öpyüorum seni
07papatya;7754946]merhaba arkadaşlar ben papatya

hosgeldin aramizaa.s.[/QUOTE]
ahh o stresi bi aşabilsek zaten hemen hamile kalacaz da

Back
X