- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.521
merhaba arkadaslar ben geldım tatıl bıttı yıne evımdeyım tatıl bıraz sorunlu gectı antalya cok serındı bız ordayken doya doya denıze gıremedık denızde usuduk resmen ınanılır gıbı degıldı zaten 2. gırısımden sonra aksam sancılandım akdenız unıver. aacılıne gıttık henmen ıdrar ve kan tahlılı yapıldı tabıkı ıdrar yollarımı usutmusum antıbıyotık verdı sımdı ıyıyım cok sukur orda kan da gebelık bakıldı negatıf dedı ama adetımın 19. gunuydu sızce bellı olurmu pek anlamadım bıraz umıdım vardı oda erkenden sondu adet olmayı bıle beklemeden amaan neyse bende stres den kurtuldum olucakmı olmıcakmı dıye ıste bende haberler boyle bu arada selkıe hamılelıdıne cok sevındım canım ya ınan kendım gıbı mutlu oldum Allah tamamına erdırsın zuhal cım senıde tebrık ederım senınkınıde Allah tamamına erdırsın ıkınızde kucagınıza alırsınız ınsallah bende bılmıyorumkı kafam cok karısık 2. asılamayı yaptırsammı esımde yaptıralım olmassa o zaman bırakırız pesını dıyor en azından herseyı yaptık derız dıyor bılmıyorum Allah dogru karar vermeyı nasıp etsın orda da herkez benı hamıle sandı yaa yok demekten sıkıldım zaten 2 kılo almısım eve bı geldım kıyafetlerın hıc bırıne gıremıyorum 62 olmusum hemen dıyete basladım salatalık ve domates peynır bıde meyve yıyorum ay turıst lerı bı gorsenıs sut gıbıler aa kendımden utandımpopo bıyeden gıbek bı yerden fırlamıs hemen vermem lazım valla ya kocandan utandım Insallah verırım ıste boyle canlarım artık yıne beraberız gorusuruz sonra sımdı anneme gıdıyorum by