kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

valla anatayım 23 eylülde adet oldum 3 gün önce olurum normalde adetimi 20ekimde test yaptım 2. çizgi silik çıktı 23ekim gün gene silik 23 ekim cuma hastanaye gittim idrar negatif çıktıı sağlık ocağında hemşire arkadaşa gittim dediki eczaneden alınan çok hassas onlara inan idrarda çıkmayınca panik yaptım gene düşük yapıyom sandım 26 sında pazaretesi gittim kanda 4000 çıktı cuma ilaç yazdırayım dedim gittim pregastan ve vitamin verdi tekrar kana baktı 9000 ne yükselmiş ayın 15 şinde gidicem doktora hastanede ultrason yok burda hayırlısı hamile kalmadan önce acayip ateşlendi vücudum anatamam birinden duymuştum bebek oluşurken öle oluyomuş nası sıcak vücudum yanıyodu geceleri resmen kandi kandime hamileyim sanırım dedim bunun dışında olmadı başka belirti gaz ssorunu çok oldu halada var afedersiniz resmen gazman gibiyim yaww töbe töbee saçım çok dökülüyo ve hemen yaplanıyo bide umarım yardımım olmuşturrr öpüyorum seniii allah hayırlısını versin

saol canım beniimmŞenizŞeniz..bende aynen gaz şikayeti baya oldu çok afedersiniz..eşime dedim biraz daha bekle..varsa da süpriz olsun diyo..gelde bana sor..kızımda baya bulantım olmuştu bilhassa sabahları kalktığımda ama ne zaman olmuştu hatılamıyorum..şimdi hiç bulantım yok bazen hafif oluyo yemek yerken ama oda psikolojik diye düşünüyorum..eşimle bi konuşayım bi test alsın ama onunda hiç gönlü yok test yapmamamafoldumbenbana inanmıyo,gerçi hoş bende hamile kalacağıma inanmıyorum amaaa..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..amiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq:

saol canım beniimmŞenizŞeniz..bende aynen gaz şikayeti baya oldu çok afedersiniz..eşime dedim biraz daha bekle..varsa da süpriz olsun diyo..gelde bana sor..kızımda baya bulantım olmuştu bilhassa sabahları kalktığımda ama ne zaman olmuştu hatılamıyorum..şimdi hiç bulantım yok bazen hafif oluyo yemek yerken ama oda psikolojik diye düşünüyorum..eşimle bi konuşayım bi test alsın ama onunda hiç gönlü yok test yapmamamafoldumbenbana inanmıyo,gerçi hoş bende hamile kalacağıma inanmıyorum amaaa..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..amiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq:

sen al ona sölemek zorunda deilsin kiii ben kendim aldım yaptım haberi bile yoktuuuu rahat ol ya dünyanın sonu deilya bi tane yavrumuz var can sağlığı versin allahhhh takma kafana allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur merak etme canım yaaa üzülme:1hug:

sen al ona sölemek zorunda deilsin kiii ben kendim aldım yaptım haberi bile yoktuuuu rahat ol ya dünyanın sonu deilya bi tane yavrumuz var can sağlığı versin allahhhh takma kafana allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur merak etme canım yaaa üzülme:1hug:

desteğin için çok saol canım beniimm..ŞenizŞenizyaa hava soğuk çarşıda biraz uzak..yoksa kendim gidip alıcam ona sormadan..bide sonuç negatif çıkınca ben sana demedim mi diyo..o da ben üzülüyorum diye kızıyo :sinifsinif:tekrar saol canım ilgin için..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım.:Saruboceq::Saruboceq:.öptüm bacıım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

takma kafana erkekler daha soğuk bu konuda benimkinde heçç tık yok valla sevindimi sevinmedimi anamadım bile iç anadolu soğuk ya adamlarıda soğuk işte aman valla kendi canına bak yaranamazsın bide azarlarlar bi arkadaşın falan giiderse ısmarla şekerim

selam canlar nabersiniz bakim ???
kiz raebzeh ne diye bekliyon kiz yarin yap su testi bak kizacam zemuszemus
valla sana bisey deyimmi hic bir hamilelik bir birine benzemiyormus bunu anladim
oglumda bulanti namina hic birseyim olmadi
bunda ise halen devam ediyor bulantilarim
oglumda gögüs sancimasina duramazdim
bunda hic yok sancim zemuszemus
anlayacan sen sen ol acele tarafindan bir test yap
bu belirsizlik daha kötü valla
kiz wanna icimden bir ses dogurdun diyo ama bakalim hayirlisi opuyorumnanaktan

nursenacım canım hiç bulantın olmadı mı test yapmadan önce?:uhm:benim bu ay 12 gün geçti ben test yapmaya korkuyorum.:kedi:.çünkü hiç belirtim yok.ama adet belirtimde yok..:sm_confused:sadece 3-4 gündür bağırsaklarımda gaz problemim var.:kedi:.bu da kaç gündür karnımı şişirdi :sinifsinif:..ve halla adet olmadım.:sm_confused:.kızlar kaç gün geçtiğinde test yaptınız?:uhm:beirtileriniz,bulantılarınız ne zaman başladı..:uhm:bende hiç bişey yoktaa..bu yüzden hayal kırıklığına uğruycam diye test yapamıyorum.mafoldumben.öptüm canlarııımm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

raebzehcim kız test yapsana merak ettım şimdi ben testimi günümün dolmasına 1 gün kala yaptım sabredemedim çift çizgiyi gördüm belirti falan bişe yoktu bende gaz problemi bendede var yürüyen bomba gibiyim:sinifsinif: tez zamanda hayırlı haberlerini bekleriz eğer varsa bişe sende belli olmuştur Rabbim hakkında hayırlısını versin:Saruboceq::emir_bebek:

desteğin için çok saol canım beniimm..ŞenizŞenizyaa hava soğuk çarşıda biraz uzak..yoksa kendim gidip alıcam ona sormadan..bide sonuç negatif çıkınca ben sana demedim mi diyo..o da ben üzülüyorum diye kızıyo :sinifsinif:tekrar saol canım ilgin için..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım.:Saruboceq::Saruboceq:.öptüm bacıım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim bir güzel haberde senden duyariz insallah:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

raebzehcim kız test yapsana merak ettım şimdi ben testimi günümün dolmasına 1 gün kala yaptım sabredemedim çift çizgiyi gördüm belirti falan bişe yoktu bende gaz problemi bendede var yürüyen bomba gibiyim:sinifsinif: tez zamanda hayırlı haberlerini bekleriz eğer varsa bişe sende belli olmuştur Rabbim hakkında hayırlısını versin:Saruboceq::emir_bebek:

canim bir güzel haberde senden duyariz insallah:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

saolun kızlaarr..canlarıımm beniimm..bugün eşime söylicem gelirken test alsınyeter artık gerçeklerle yüzleşmem lazım değil misüprizzzzz..akşama kalmadan test yaparım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:..bu c.tesi tam 15 gün olacak adetim geçeli.:sm_confused:.ama hiiiçç belirtim yok kızlar..sadece gaz şikayetim var 3-4 gündür bugün yok çok şükür.:çok üzgünüm:.eşim üşütmüşsündür ondan dedi..ama içimde hamileyim gibi bi his var..ama hayal kırıklığına uğrarım diye çook korkuyorum..kızlar bu seferde yoksa mafoldumbenmafoldumbençokm kırılırım kendime,bi beceriksizim diyemafoldumbenmafoldumben

saolun kızlaarr..canlarıımm beniimm..bugün eşime söylicem gelirken test alsınyeter artık gerçeklerle yüzleşmem lazım değil misüprizzzzz..akşama kalmadan test yaparım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:..bu c.tesi tam 15 gün olacak adetim geçeli.:sm_confused:.ama hiiiçç belirtim yok kızlar..sadece gaz şikayetim var 3-4 gündür bugün yok çok şükür.:çok üzgünüm:.eşim üşütmüşsündür ondan dedi..ama içimde hamileyim gibi bi his var..ama hayal kırıklığına uğrarım diye çook korkuyorum..kızlar bu seferde yoksa mafoldumbenmafoldumbençokm kırılırım kendime,bi beceriksizim diyemafoldumbenmafoldumben

kız o ne biçim laf yaa ne alakası var beceriksizlikle aşkolsun:teselli:
bak daha kaç gün oldu alıyodun test bende merak ediyorum buralarda:oklava:
çabuk eşini bekleme git sen al,bebişin varsa akşam sürpriz yaparsın tatlım ben olsam bekleyemezdim valla yaaaaa:Saruboceq:

Ebruu gelicem bak oraya sana hamile olabilirsin demiştimm ama sen geçiştirdin :mymeka: Test yap dedim sana nan .:mymeka:Bak senin mesajları takip ettimde geldim bu topiğe:)Biliyosun yokum buralarda kaydirigubbakcemile3çabukk al testii eşini bekleme yap şu testii bugünn

slm kızlar ya acayip belime kramp giriyo bide ateşleniyorum acayip bi ateş basıyo bana napcam bilmem akşama randdevu aldım saat 5 e inşallah gene düşük yapmıyorum dur

tamam kızlaar tamam kızmayın bugün yapacam..:kedi:kusura bakmayın sizi merakta bıraktım..eşime telefon ettim akşama test yapıyorum..yarında hastaneye gidiyorum..eşim ancak izin alabiliyo...akşama kadar bana izin verin nolur..hepinize çok çoookk teşekkür ederim canlarııımm beniiimm..ŞenizŞenizŞeniz...nursena canım inşallah korktuğun gibi değildir canım yaa..aklına getirme öyle kötü şeyleri,lütfen..dualarımız seninle bacıımm...derinsucum,balıımm sizlere de ayrıca teşekkür ederim benim için topiğimizi ziyaret ettiniz.ŞenizŞeniz.öptüm kızlaarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

merhaba arkadaşlar.yeni hamiş arkadaşlara hayırlı olsun allah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallahraebzehsenin de hayırlı haberini bekliyor olacağım.inşallah hayırlısıyla hamilesindir sende.12 gün geçmiş yani kesinde konuşmak istemem ama hamilesindir inşallah.umutla bekleyenlerede allah tez zamanda bebeklerine kavuşturur inşallah.banada şu 3 ay çabıcak geçer ve takrar hamiş listesinde görrüm kendimi inşallah:Saruboceq:

tamam kızlaar tamam kızmayın bugün yapacam..:kedi:kusura bakmayın sizi merakta bıraktım..eşime telefon ettim akşama test yapıyorum..yarında hastaneye gidiyorum..eşim ancak izin alabiliyo...akşama kadar bana izin verin nolur..hepinize çok çoookk teşekkür ederim canlarııımm beniiimm..ŞenizŞenizŞeniz...nursena canım inşallah korktuğun gibi değildir canım yaa..aklına getirme öyle kötü şeyleri,lütfen..dualarımız seninle bacıımm...derinsucum,balıımm sizlere de ayrıca teşekkür ederim benim için topiğimizi ziyaret ettiniz.ŞenizŞeniz.öptüm kızlaarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..
ebrucum canım inşallah hamişsindir canım inan bunu bütün kalbimle istiyorum bende akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum inanıyorumki burdan güzel haberleri vericeksin bize dualarım seninle canım...
zelişimi hiç göremiyorum :(( yazıyorum ona cevap yazıyor ama o hiç yazmıyor

baluum canım sakın sizi unuttuğumu sanmayın inan hiçkimseye yazmıyorum daha doğrusu siteye pek eskisi gibi giremiyorum bu hamileliğim çok kötü geçiyo öyle bakıyorum kalkıyoruum yoksa ben hepinizden haberdarım sizler benim kader arkadaşlarımsınız sizleri çok seviyorum...

slm kızlar ya acayip belime kramp giriyo bide ateşleniyorum acayip bi ateş basıyo bana napcam bilmem akşama randdevu aldım saat 5 e inşallah gene düşük yapmıyorum dur

aklına kötü şeyler getirme bence üşütmüş olabilirsin mutlaka git ,iyi yapmışsın randevu almakla. Geçmiş olsun canım.

aklına kötü şeyler getirme bence üşütmüş olabilirsin mutlaka git ,iyi yapmışsın randevu almakla. Geçmiş olsun canım.

inşallah kızlar az yürüdüm geldim belim ağrısı okadar kalmadı ama karnım ağrıyo vallahii akşam 5 olsada gitsem bi doktora hayırlısıs eşim aradı şimdi taşınma işi olabilirmiş tain söz konusu napacam ben bilmem şans kızımdada aynı oldu 8 aylıktım taşındım aman kader heralde

Back
X