- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #8.701
valla anatayım 23 eylülde adet oldum 3 gün önce olurum normalde adetimi 20ekimde test yaptım 2. çizgi silik çıktı 23ekim gün gene silik 23 ekim cuma hastanaye gittim idrar negatif çıktıı sağlık ocağında hemşire arkadaşa gittim dediki eczaneden alınan çok hassas onlara inan idrarda çıkmayınca panik yaptım gene düşük yapıyom sandım 26 sında pazaretesi gittim kanda 4000 çıktı cuma ilaç yazdırayım dedim gittim pregastan ve vitamin verdi tekrar kana baktı 9000 ne yükselmiş ayın 15 şinde gidicem doktora hastanede ultrason yok burda hayırlısı hamile kalmadan önce acayip ateşlendi vücudum anatamam birinden duymuştum bebek oluşurken öle oluyomuş nası sıcak vücudum yanıyodu geceleri resmen kandi kandime hamileyim sanırım dedim bunun dışında olmadı başka belirti gaz ssorunu çok oldu halada var afedersiniz resmen gazman gibiyim yaww töbe töbee saçım çok dökülüyo ve hemen yaplanıyo bide umarım yardımım olmuşturrr öpüyorum seniii allah hayırlısını versin
saol canım beniimmŞenizŞeniz..bende aynen gaz şikayeti baya oldu çok afedersiniz..eşime dedim biraz daha bekle..varsa da süpriz olsun diyo..gelde bana sor..kızımda baya bulantım olmuştu bilhassa sabahları kalktığımda ama ne zaman olmuştu hatılamıyorum..şimdi hiç bulantım yok bazen hafif oluyo yemek yerken ama oda psikolojik diye düşünüyorum..eşimle bi konuşayım bi test alsın ama onunda hiç gönlü yok test yapmamamafoldumbenbana inanmıyo,gerçi hoş bende hamile kalacağıma inanmıyorum amaaa..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..amiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq: