kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır 3,5 yaşında bir kızım var onunun doğumundan sonra ciddi bir tiroid hastalığına yakalandım ve bidaha anne olamayacağımı sanıyordum ama şimdi 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım ve çoook mutluyum allah çok büyük inşallah isteyen herkese versin..dilerim herkesin hamileliğide çok sağlıklı geçer ve bebeklerini kucaklarına sağlıkla alırlar.

kızlar iyi geceler çok moralim bozuldu gece gece yaa bu ay tam 14. ay bitti ama yine hüsranla sonuçlandı:sinifsinif: 4 gün geçikmişti adetim ve ben tamam dedim bu sefer oldu galiba ama şuan yine malasef adet oldum ve çok üzgünüm senağlamayarın doktorumu arıycam bakalım ne dieycek bu ay eşine test yapıcaz demişti bakalım onda nolucak işallah kötü bişey çıkmaz dua edin kızlarrrr:Saruboceq:

raebzeh canım işallah hayırlı haberlerini duyarız. :Saruboceq:allahım isteyen herkese tez zamanda kavuştursun küçük meleklerine:Saruboceq:

bu arada yeni tarihim de 6 aralık eklersin canım a.s

[FONT="Comic Sans MS"]yok kızlaar yaaa..bu ayda olmadıı..dün moralim çok bozuktu ama çok şükür toparlandım derken bugünde eltimin 3.ye hamile olduğu müjdesini aldım..biraz moralim bozuldu ama..sonra kendi kendime ne yapıyorum ben dedim..dua edecem eltime..bencilleştim bir an..ama çok şükür iyiyim..o kocamaaann kırmızı çizgi yine bu ay sırıttı yüzüme karşı.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben.elbet birgün Rabbimin izniyle ben bu sefer gülümseyip sırıtacam o çizgiye karşı..süprizzzzzsüprizzzzz:jeyyar:Çok üzgünüm çoook.

wannacııımm canım beniiiimmm.ŞenizŞeniz.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin..bir avazda kurtarsın inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini..dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::nazar:..sancı çekerken bizleride anmayı unutma..bizlere dua et canım...öptüm kızlaaaarrr...listeyi pazar günü güncelliycem inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..herkese hayırlı hafta sonlarıııı.....[/COLOR]
[/FONT]

sykmayin canlar caninizi insallah bidahaki ay olur
bitde burda güzel bir sevinc yasarizopuyorumnanaktan

wannacim insallah ben buraya yazarken sende sag saglim kurtulmusundur canim benim
dualarim seninle

[FONT="Comic Sans MS"]yok kızlaar yaaa..bu ayda olmadıı..dün moralim çok bozuktu ama çok şükür toparlandım derken bugünde eltimin 3.ye hamile olduğu müjdesini aldım..biraz moralim bozuldu ama..sonra kendi kendime ne yapıyorum ben dedim..dua edecem eltime..bencilleştim bir an..ama çok şükür iyiyim..o kocamaaann kırmızı çizgi yine bu ay sırıttı yüzüme karşı.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben.elbet birgün Rabbimin izniyle ben bu sefer gülümseyip sırıtacam o çizgiye karşı..süprizzzzzsüprizzzzz:jeyyar:Çok üzgünüm çoook.

wannacııımm canım beniiiimmm.ŞenizŞeniz.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin..bir avazda kurtarsın inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini..dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::nazar:..sancı çekerken bizleride anmayı unutma..bizlere dua et canım...öptüm kızlaaaarrr...listeyi pazar günü güncelliycem inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..herkese hayırlı hafta sonlarıııı.....[/COLOR]
[/FONT]

canım stres yapma 1 i veren Allah 2 yide verir üzme kendini olmuyo değil ya oluyo sıkıntı yapma canım rahat ol:1hug:

herkese hayirli cumalar. Rabbim kendisine uzanan ellerimizi geri cevirmesin insallah.

ben yarin hastaneye gidiyorum kizlar. suni sanci vericekler. dualarinizi benden eksik etmeyin. su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin yavrumuzu insallah.

inşallah bir nefeste kurtulmussundur canım ne mutlu bebeğine kavuşuyona.s.

merhaba kızlar ebrucum seni çok iyi anlıyorum bu ay bende çok kötü oldum insan test yapmaya korkuyo demi
wannacım sanada hayırlı dogumlar rabbim yardımcın olsun
bana gelince geçen hafta 1 gün ara ile dr gittim dr adet olunca gel dedi ama etrafta grip var diye korkuyorum bende hiç promlem yok dedi eşiminki düşükmüş bende biraz ısrar ettim kendine birtakım ilaçlar yaptırdı bakalım yemeye başladı bu ay olmazda bidahaki ay gösterir faydasını heralde yaptırdıgı ilacı bi arkadaş tavsiye etti adamın hiç spermi yokmuş 3 kere yaptırmış eşi kendiliginden hamile kalmış gene bizim biraz var eger fayda ederse heralde kendiliginden olacak gibi geliyo bana inşallah tabi rabbim nasip ederse ve bizimkide yemeye devam ederse vazgeçmese zaten artık oldu oldu yani napayım arkadaşlar demekki nasip degilmiş deirm otururum çok çaba sarfettim zaten adam istemiyorum sen istiyosun ide dr gidiyorum diyo zorlada admıtekrar baba yapacak halim yok manyakmıdır nedir bu adam beni çileden çıkarıyo sanki ben zevk olsun diyemi dogurmak istiyom tabi bitane olduya oh tamam sizinkiler 2. için ne düşünüyolar

hayırlı akşamlar arkadaşlar.uzun zamandır uğrayamadım siteye okullar açıldı açılalı yoğunluktan fırsat bulamadım.haftalık 28 saat ders olunca yoğun geçiyor bir de oğluşumun okulunda sıkıntı oldu, ve kayınpederim vefat etti :(( tabi b kadar yoğunluğun içinde benim de hamilelik olmadı.yeni tarihim 24 kasım bu ay biraz umudum var ama hadi hayırlısı bakalım.Raebzeh beni de eklersen sevinirim canım.

merhaba kızlar ebrucum seni çok iyi anlıyorum bu ay bende çok kötü oldum insan test yapmaya korkuyo demi
wannacım sanada hayırlı dogumlar rabbim yardımcın olsun
bana gelince geçen hafta 1 gün ara ile dr gittim dr adet olunca gel dedi ama etrafta grip var diye korkuyorum bende hiç promlem yok dedi eşiminki düşükmüş bende biraz ısrar ettim kendine birtakım ilaçlar yaptırdı bakalım yemeye başladı bu ay olmazda bidahaki ay gösterir faydasını heralde yaptırdıgı ilacı bi arkadaş tavsiye etti adamın hiç spermi yokmuş 3 kere yaptırmış eşi kendiliginden hamile kalmış gene bizim biraz var eger fayda ederse heralde kendiliginden olacak gibi geliyo bana inşallah tabi rabbim nasip ederse ve bizimkide yemeye devam ederse vazgeçmese zaten artık oldu oldu yani napayım arkadaşlar demekki nasip degilmiş deirm otururum çok çaba sarfettim zaten adam istemiyorum sen istiyosun ide dr gidiyorum diyo zorlada admıtekrar baba yapacak halim yok manyakmıdır nedir bu adam beni çileden çıkarıyo sanki ben zevk olsun diyemi dogurmak istiyom tabi bitane olduya oh tamam sizinkiler 2. için ne düşünüyolar

merhaba secemce, benim eşimde ben istiyorum diye yapıyor ama gönüllü değil o nedenle zorlanıyorum hele doktora asla gitmem diyor olursa doğalla yolla olur yoksa yok diyor. Hatta ben Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdiğimden ovülasyon tarihimde kayma oldu ama uzun gün aşırı birliktelik istemiyor dolayısıyla geçen ay da negatif sonuç aldık, bu ayda bir kaç kere yapıp bırakırız devam etmez zorla da olmuyor tabi. Eşimde 1 çocuk yeterli diyenlerden ben de bir kardeşi olsun istiyorum hayırlısı ile Allah yarımcımız olur inşallah bu ay bizim 7. ayımız siz ne kadar zamanır deniyor sunuz ?

:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
ekimm............................................. 8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
secemce..........................................1 9 Kasım
sudet............................................. ...22 Kasım
waterss........................................... ....23 Kasım
nur_ada ............................................24 Kasım
karde............................................. ...26 Kasım
pelin003.......................................... ??
f.b.t.l........................................... .....??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??
tatlışoğlum....................................... ??

:sm_confused::uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

:nazar:alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis:nazar:
( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

nursena
azize1
tatlişoğlum
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım (yeni Hamileimiz)
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

hayırlı akşamlar arkadaşlar.uzun zamandır uğrayamadım siteye okullar açıldı açılalı yoğunluktan fırsat bulamadım.haftalık 28 saat ders olunca yoğun geçiyor bir de oğluşumun okulunda sıkıntı oldu, ve kayınpederim vefat etti :(( tabi b kadar yoğunluğun içinde benim de hamilelik olmadı.yeni tarihim 24 kasım bu ay biraz umudum var ama hadi hayırlısı bakalım.Raebzeh beni de eklersen sevinirim canım.

canım benim zaten vardın liste de sadece tarihini değiştirdim..başınız sağ olsun..Rabbim eşine ve ailenize sabırlar versin..inşallah gelecek ay hamişler listesine eklerim seniŞenizŞeniz

kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim..ama dün çok kötüydümsenağlamailk yaptığım testte ertesi gün silik çizgi farkettim..:uhm:bir daha test yapayım dedim..eşim öyle sevindi ki garibim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:onda da negatif görünce yıkıldım resmen çok ağladım dün gece ne kadar ağladıysam neden ben de herkes gibi normal hamile kalamıyorum istediğim zaman diyesenağlamasenağlamasenağlama kendi kendime sorup ağladım..rüyamda beni korkuttular devamlı kelime-i tevhid getirdim rüyamda sonra rahat bıraktılar..sonra babmla sarılıp ağlıyoruk rüyamda ve en son terliğimi kaybettim bulamadım...neyse Rabbim inşallah hepsini hayra çıkarır..:Saruboceq::Saruboceq:yaaa kızlar böle işte:çok üzgünüm::çok üzgünüm:..bugün çok şükür toparlandımbu arada hala adet olmadım..nolcak benim
haliimm:sinifsinif::sinifsinif:..hepinizi öpüyorum canlarıııımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim zaten vardın liste de sadece tarihini değiştirdim..başınız sağ olsun..Rabbim eşine ve ailenize sabırlar versin..inşallah gelecek ay hamişler listesine eklerim seniŞenizŞeniz

kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim..ama dün çok kötüydümsenağlamailk yaptığım testte ertesi gün silik çizgi farkettim..:uhm:bir daha test yapayım dedim..eşim öyle sevindi ki garibim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:onda da negatif görünce yıkıldım resmen çok ağladım dün gece ne kadar ağladıysam neden ben de herkes gibi normal hamile kalamıyorum istediğim zaman diyesenağlamasenağlamasenağlama kendi kendime sorup ağladım..rüyamda beni korkuttular devamlı kelime-i tevhid getirdim rüyamda sonra rahat bıraktılar..sonra babmla sarılıp ağlıyoruk rüyamda ve en son terliğimi kaybettim bulamadım...neyse Rabbim inşallah hepsini hayra çıkarır..:Saruboceq::Saruboceq:yaaa kızlar böle işte:çok üzgünüm::çok üzgünüm:..bugün çok şükür toparlandımbu arada hala adet olmadım..nolcak benim
haliimm:sinifsinif::sinifsinif:..hepinizi öpüyorum canlarıııımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya bak belli olmaz benimde silik çıktı sonra çıkmadı hastaneye gittim idrarda çıkmadı 2 gün sonra kanda baktırdım çıktı kısmet işi allah sabrını deniyo öle neden diye sorma kendine allahın bi bildiği vardır kısmetin nasibin ne zaman sa olur rahat ol allah sevdiği kula dert verirmiş sabret şükret gördüğün rüya çok güzel allah hayırlara verir inşallaha.s.:nazar:

merhaba secemce, benim eşimde ben istiyorum diye yapıyor ama gönüllü değil o nedenle zorlanıyorum hele doktora asla gitmem diyor olursa doğalla yolla olur yoksa yok diyor. Hatta ben Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdiğimden ovülasyon tarihimde kayma oldu ama uzun gün aşırı birliktelik istemiyor dolayısıyla geçen ay da negatif sonuç aldık, bu ayda bir kaç kere yapıp bırakırız devam etmez zorla da olmuyor tabi. Eşimde 1 çocuk yeterli diyenlerden ben de bir kardeşi olsun istiyorum hayırlısı ile Allah yarımcımız olur inşallah bu ay bizim 7. ayımız siz ne kadar zamanır deniyor sunuz ?

canım benimki istemiyor ama drgidiyor 2 kere aşılama oldu şimdi tüp için gittik onada bişe demiyo ama oda tutmasa diye ısrar etmiyom pahalıya patlıyo devlet karşılamıyo aşılamalar neyse artıkda tüp bebek daha fazla o 3 kez aşılama olalım dedi drum kabul etmedi gerek yok diye bilemiyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun ben 4 senedir istiyoruz kızım 8 yaşında oda çok istiyor

bende ikinci bebek için uğraşanlardanım.. oğlum 6 yaşında geçen yıl bir düşük yaşadım tam bir yıl doldu başlarda cesaret edemiyordum ama şu an yine çok istiyorum.oğlumda herkesin kardeşi var bende istiyorum diyordu ama ümidi kesti herhlade 2-3 aydır ses çıkartmıyor. eşimde beni istiyor diye istiyor yoksa o başından beri oğluna kıyamıyordu zaten.hayırlısı doktora gitmedim 1 yıldan beri açıkcası geçen yıl başıma gelenleri anlatmak istemiyorum 45 gün içinde iki kürtaj oldum parça kalması nedeniyle ikincisi canlı bayıltmadan neyse yine hatırlıyorum moralim bozuluyor allah nezaman verirse o zaman istiyorum artık herkesin duaları kabul olsun hayırlısıyla inşaallah....

basin sagolsun canima.s.

iyi akşamlar arkadaşlar bugün dr.gitim 5haftalık mışım keseyi gördük çok şükür...
haftaya kalp atışını duycaz dr.çağırdı...ama bisorun var dünden beri lekelenmeler oluyo çok korkuyorum bişey olcak diye. dr.hap verdi inşallah iyi gelir.

iyi akşamlar arkadaşlar bugün dr.gitim 5haftalık mışım keseyi gördük çok şükür...
haftaya kalp atışını duycaz dr.çağırdı...ama bisorun var dünden beri lekelenmeler oluyo çok korkuyorum bişey olcak diye. dr.hap verdi inşallah iyi gelir.

Azize'cim ben de olmadı ama çevremdeki iki kişide oldu, doktorun verdiği hap büyük ihtimalle progesteron hormnudur ve kesin sırt üstü yatıp dinlenmelisin ancak ihtiyaçların için kalkabilirsin bizim iş yerinden iki arkadaşta da aynısı oldu sonra düzeldiler, çok önemsemelisin hamilelikteki bu haftlardaki kanamalar düşüğe sebebiyet verir, doktorunundedikleini harfiyen uygula canım ama korkma bir sonraki kontrole yani haftaya kadar yatmanla herşey düzelecektir.

canım benimki istemiyor ama drgidiyor 2 kere aşılama oldu şimdi tüp için gittik onada bişe demiyo ama oda tutmasa diye ısrar etmiyom pahalıya patlıyo devlet karşılamıyo aşılamalar neyse artıkda tüp bebek daha fazla o 3 kez aşılama olalım dedi drum kabul etmedi gerek yok diye bilemiyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun ben 4 senedir istiyoruz kızım 8 yaşında oda çok istiyor

sizin ki de çok uzun zaman olmuş.Benim anlayamadığım birer çocuğumuz var, hamile kalabiliyoruz ama şimdi neden olmuyor, tüm testlerim normal ken ben de anlam veremiyorum. Allah kısmet ederse olur inşallah

inşallah canım sağol.
Azize'cim ben de olmadı ama çevremdeki iki kişide oldu, doktorun verdiği hap büyük ihtimalle progesteron hormnudur ve kesin sırt üstü yatıp dinlenmelisin ancak ihtiyaçların için kalkabilirsin bizim iş yerinden iki arkadaşta da aynısı oldu sonra düzeldiler, çok önemsemelisin hamilelikteki bu haftlardaki kanamalar düşüğe sebebiyet verir, doktorunundedikleini harfiyen uygula canım ama korkma bir sonraki kontrole yani haftaya kadar yatmanla herşey düzelecektir.

Allah razı olsun arkadaşlar Allah kimseye ani acılar yaşatmasın. Saolun arkadaşlar. Derse gircem şimdi arada kaçamak yaptım okulda kimse görmeden :))

canım korkma ılk aylarda bendede oldu lekelenme kesede ayrılma olmuştu progestan kullandım 10gun sadece tuvalet için kalktım cok sukur bırlestı gerı kese sırt üstu yat ayaklarını kaldır zorunda olmadıkca kalkma ınsallah gecer

Back
X