- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #8.781
batuhanım cinsiyet ogrenme zamanı gelmiş 18.hafta nezaman bellı olacak cınsıyetınız kız erkek hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler waterss, ne kadar benziyoruz ben de galiba eylülde kimyasal gebelik geçirmişim yani dr öyle demişti, ben de 20 eylül adet tarihimdi, defalarca yaptığım testlerde silik de olsa belirgin çizgiyi gördüm ama 24 eylülde birden regl oldum, ama bir de bu dörtgünlük süre içerisinde çok büyük bir üzüntü de yaşamıştım, belki de ondandır bilemiyorum, ben de 35 e girdim bu yönüyle de benzeriz ama benim ilk çocuğum 12 yi doldurdu, ben de şimdiye kadar 3 gebelik yaşadım ilki düştü ikinci oğlum bir de istenmeyen ki- şimdi çok pişmanım ve çok üzülüyorum- keşke bıraksaymışım diye ama iş işten geçti tabii ki ve olmayacak diye düşünüyorum artık....ben ağustosta karar verdim bebeğe ama o ay rastgele denedik eylülden itibaren planlı istikrarlı deniyoruz ama yok bakalım bu ay üçüncü ay ama artık umudum da yok...Merhaba Hatunsultan ben de 18 ekimde kayıt oldum yeniyim. Dediğin gibi kimse buradakiler gibi bilgili değil benim çevremde aynı şekilde kimse ile burada yazıştığın gibi açık konuşamıyorsun. Ben de kızıma kardeş istiyorum yaşım geçtiği içim bende bir an önce olsun istiyoruz bu ay 7.denememiz ben Eylül de kimyasal gebelik geçirdim 25-26 gün süren periyodum ilk defa geçen ay 28 oldu bu ay da 28 gün sürerse 22 Kasım da o beklemediğim gün gelecek. Bu ay çok kafama takdım yine olmayacak gibi hissediyorum. sanki 10 Kasım da akşam üzeri gibi yumurtladığımı hissettim sol tarafımda hafif kasığıma vuran bir ağrı oldu eğer öyle ise iki gün önceki ilişkinin o güne bir faydası olur mu bilmiyorum. Eşimde ikinciye çok sıcak bakmıyor ben istiyorum diye deniyoruz, o nedenle o akşam istekli değildi. 10 Kasım da da çalışsaydık iyi olacaktı..ama çok umutlu değilim ..Doktora yapmak neredeyse çocuk yapmak yanında daha kolay galiba ilkini yaptım ama bu ikinci beni süründürüyor resmen. Bu arada ben ilkine 35 yaşında 3. ayda hamile kalmıştım şimdi kızım 4.5 yaşında 40 yaşındayım artık, hormaon teslerim iyi çıktı doktorum olur diyor ama 7 ay oldu bilmiyorum..:çok üzgünüm:
batuhanım cinsiyet ogrenme zamanı gelmiş 18.hafta nezaman bellı olacak cınsıyetınız kız erkek hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah
batuhanım iyi geceler arkadaşım beni hatırladığına çok sevindim, biliyorsun eylülde çok üzülmüştüm ve vazgeçtim demiştim ama olmadı vazgeçemedim işte... ne kadar takmıyorum dese de insan aslında bilinçaltında bu düşünceden b aşka bir şey yok ki... bak bu saatte burdayım yani, hele günler azaldıkça olmayacağını hissettiğin halde hala uğraşıyorsun ne yapalım elden gelen bir şey yok... bir de hırs mı yaptım ki ne:hulya: iki tanesi istediği vakitte olmak üzere üç gebelik yaşayan ben neden yapamıyorum diyorum işte ne bileyim of yatıp uyusam ve uyandığımda ayın 17 si geçse ya adetim olsa ya da bebişim ne olacaksa yani olsun işte
ebrucum 12kasımda wannababy almış kızını kucagına darısı tum isteyenlerin basına wannababy gozunaydın allah analıbabalı buyutsünopuyorumnanaktan
iyi geceler waterss, ne kadar benziyoruz ben de galiba eylülde kimyasal gebelik geçirmişim yani dr öyle demişti, ben de 20 eylül adet tarihimdi, defalarca yaptığım testlerde silik de olsa belirgin çizgiyi gördüm ama 24 eylülde birden regl oldum, ama bir de bu dörtgünlük süre içerisinde çok büyük bir üzüntü de yaşamıştım, belki de ondandır bilemiyorum, ben de 35 e girdim bu yönüyle de benzeriz ama benim ilk çocuğum 12 yi doldurdu, ben de şimdiye kadar 3 gebelik yaşadım ilki düştü ikinci oğlum bir de istenmeyen ki- şimdi çok pişmanım ve çok üzülüyorum- keşke bıraksaymışım diye ama iş işten geçti tabii ki ve olmayacak diye düşünüyorum artık....ben ağustosta karar verdim bebeğe ama o ay rastgele denedik eylülden itibaren planlı istikrarlı deniyoruz ama yok bakalım bu ay üçüncü ay ama artık umudum da yok...
:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)
yabangulu07.................................5 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
sudet............................................. ...22 Kasım
waterss........................................... ....23 Kasım
nur_ada ............................................24 Kasım
karde............................................. ...26 Kasım
secemce............................................15 Aralık
ekimm.................................................5 Aralık
pelin003.......................................... ??
f.b.t.l........................................... .....??
rouge............................................. ??
filizim .............................................??
:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)
iyi geceler raebzeh, beni de 17 kasıma yazarsan çok sevinirim, ay çok heyecan yapmaya başladım ne olduysa düne kadar bir şeyim yokta ama bu sabahtan beri bir an bile aklımdan çıkaramadım acaba gelecek mi gelmeyecek mi diye hay allah bu iki gün nasıl geçer bilmiyorum...
Umutsuz olma 35 yaş kesinlikle geç kalınmış bir yaş değil, seni rahatlatacaksa şöyle vir örnek verebilirim bizim iş yerinden bir arkadaş 35 yaşında ve şu an ikincisine hamile kolay hamile kaldığını söylüyor o da senin gibi ikincisini istememiş aldırmıştı. Duygusal olarak kendini üzme o dönemde öyle karar vermen gerekmiş ve öyle yapmışsın o zamnki şartlar içerisinde öyle olması geekmiş, tabiki şimdiki düşünce ve şartların farklı o nedenle kendine piskolojik olarak azap çetirme.
24 Eylül de ben de bir iş için İzmir'deydim, İzmir'e sık giderim işim gereği 24 Eylül de hatırlıyorum müşterideysek ya da gittiğim yerde bir bahane ile tuvalete gider ve her seferinde umutla çıkardım oradan akşamına uçağı kaçıracağım pahasına gidip yine yoklamış ve umutla İstanbul'a uçmuştum..27 Eylül sabahı 45 dakika parkta yürüyüş yapmıştım eşim ve kızım kalkmadan eve geldim duş yapacağım ve dünya o an başıma yıkılmıştı..işte gerisi malum..ama en azından hamile kalmayı başarabildim ama devam etmedi işte..halen çok üzgünüm ben de internette okumadığım konu ile ilgili site bırakmadım nerdeyse..bu paylaşım sitesi en azından yanlız olmadığımı hissettiriyor bana. Özellikle bu ay her gün her an aklımda çok bunalım yaptım zaman geçmiyor. Ama hiç umudum da yok. Ancak umudumu kırmamam gerektiğini biliyorum. Neyse sende kırma .
canım beni listeden sil...hamileyim artık.:CüvCüv:
:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)
yabangulu07.................................5 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
sudet............................................. ...22 Kasım
waterss........................................... ....23 Kasım
nur_ada ............................................24 Kasım
karde............................................. ...26 Kasım
secemce............................................15 Aralık
ekimm.................................................5 Aralık
pelin003.......................................... ??
f.b.t.l........................................... .....??
rouge............................................. ??
filizim .............................................??
:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)
iyi geceler raebzeh, beni de 17 kasıma yazarsan çok sevinirim, ay çok heyecan yapmaya başladım ne olduysa düne kadar bir şeyim yokta ama bu sabahtan beri bir an bile aklımdan çıkaramadım acaba gelecek mi gelmeyecek mi diye hay allah bu iki gün nasıl geçer bilmiyorum...
canım beni listeden sil...hamileyim artık.:CüvCüv:
Azize'cim ne güzel haber Allah tamamına erdirsin, listede geri kalanlar da hayırlısı ile senin gibi iyi haberler versin. Tekrar tebrikler.
wannacım gözün aydın canım kızını kucağına almışsın allah bağışlasın...