kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

batuhanım cinsiyet ogrenme zamanı gelmiş 18.hafta nezaman bellı olacak cınsıyetınız kız erkek hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah

Merhaba Hatunsultan ben de 18 ekimde kayıt oldum yeniyim. Dediğin gibi kimse buradakiler gibi bilgili değil benim çevremde aynı şekilde kimse ile burada yazıştığın gibi açık konuşamıyorsun. Ben de kızıma kardeş istiyorum yaşım geçtiği içim bende bir an önce olsun istiyoruz bu ay 7.denememiz ben Eylül de kimyasal gebelik geçirdim 25-26 gün süren periyodum ilk defa geçen ay 28 oldu bu ay da 28 gün sürerse 22 Kasım da o beklemediğim gün gelecek. Bu ay çok kafama takdım yine olmayacak gibi hissediyorum. sanki 10 Kasım da akşam üzeri gibi yumurtladığımı hissettim sol tarafımda hafif kasığıma vuran bir ağrı oldu eğer öyle ise iki gün önceki ilişkinin o güne bir faydası olur mu bilmiyorum. Eşimde ikinciye çok sıcak bakmıyor ben istiyorum diye deniyoruz, o nedenle o akşam istekli değildi. 10 Kasım da da çalışsaydık iyi olacaktı..ama çok umutlu değilim ..Doktora yapmak neredeyse çocuk yapmak yanında daha kolay galiba ilkini yaptım ama bu ikinci beni süründürüyor resmen. Bu arada ben ilkine 35 yaşında 3. ayda hamile kalmıştım şimdi kızım 4.5 yaşında 40 yaşındayım artık, hormaon teslerim iyi çıktı doktorum olur diyor ama 7 ay oldu bilmiyorum..:çok üzgünüm:
iyi geceler waterss, ne kadar benziyoruz ben de galiba eylülde kimyasal gebelik geçirmişim yani dr öyle demişti, ben de 20 eylül adet tarihimdi, defalarca yaptığım testlerde silik de olsa belirgin çizgiyi gördüm ama 24 eylülde birden regl oldum, ama bir de bu dörtgünlük süre içerisinde çok büyük bir üzüntü de yaşamıştım, belki de ondandır bilemiyorum, ben de 35 e girdim bu yönüyle de benzeriz ama benim ilk çocuğum 12 yi doldurdu, ben de şimdiye kadar 3 gebelik yaşadım ilki düştü ikinci oğlum bir de istenmeyen ki- şimdi çok pişmanım ve çok üzülüyorum- keşke bıraksaymışım diye ama iş işten geçti tabii ki ve olmayacak diye düşünüyorum artık....ben ağustosta karar verdim bebeğe ama o ay rastgele denedik eylülden itibaren planlı istikrarlı deniyoruz ama yok bakalım bu ay üçüncü ay ama artık umudum da yok...

batuhanım iyi geceler arkadaşım beni hatırladığına çok sevindim, biliyorsun eylülde çok üzülmüştüm ve vazgeçtim demiştim ama olmadı vazgeçemedim işte... ne kadar takmıyorum dese de insan aslında bilinçaltında bu düşünceden b aşka bir şey yok ki... bak bu saatte burdayım yani, hele günler azaldıkça olmayacağını hissettiğin halde hala uğraşıyorsun ne yapalım elden gelen bir şey yok... bir de hırs mı yaptım ki ne:hulya: iki tanesi istediği vakitte olmak üzere üç gebelik yaşayan ben neden yapamıyorum diyorum işte ne bileyim of yatıp uyusam ve uyandığımda ayın 17 si geçse ya adetim olsa ya da bebişim ne olacaksa yani olsun işte

:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
hatunsultan......................................17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
sudet............................................. ...22 Kasım
waterss........................................... ....23 Kasım
nur_ada ............................................24 Kasım
karde............................................. ...26 Kasım
secemce............................................15 Aralık
ekimm.................................................5 Aralık
pelin003.......................................... ??
f.b.t.l........................................... .....??
rouge............................................. ??
filizim .............................................??

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

:nazar:alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZ:nazar:alkisalkisalkis( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

nursena
azize1
tatlişoğlum
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım (yeni Hamileimiz)
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

Son düzenleme:
ebrucum 12kasımda wannababy almış kızını kucagına darısı tum isteyenlerin basına wannababy gozunaydın allah analıbabalı buyutsünopuyorumnanaktan

batuhanım cinsiyet ogrenme zamanı gelmiş 18.hafta nezaman bellı olacak cınsıyetınız kız erkek hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah

canim sali günü kontrolum var gösterirse insallah belli olacak
sanada yazarim canimcimopuyorumnanaktan

batuhanım iyi geceler arkadaşım beni hatırladığına çok sevindim, biliyorsun eylülde çok üzülmüştüm ve vazgeçtim demiştim ama olmadı vazgeçemedim işte... ne kadar takmıyorum dese de insan aslında bilinçaltında bu düşünceden b aşka bir şey yok ki... bak bu saatte burdayım yani, hele günler azaldıkça olmayacağını hissettiğin halde hala uğraşıyorsun ne yapalım elden gelen bir şey yok... bir de hırs mı yaptım ki ne:hulya: iki tanesi istediği vakitte olmak üzere üç gebelik yaşayan ben neden yapamıyorum diyorum işte ne bileyim of yatıp uyusam ve uyandığımda ayın 17 si geçse ya adetim olsa ya da bebişim ne olacaksa yani olsun işte

cok iyi anliyorum seni canim benim
takmiyorum desekte kafamizin bir kösesine yerlesmis durumda ama yapacak malesef pekte bisey yok doktora gidiyorsun biseyin yok diyo ama allahtan olmuyor iste
ben 6 sene ilk oglumu bekledigimde artik umudumu kestigim anda geliverdi yavrum ki
evliligimin ilk dakikasindan itibaren istiyordum bebegimi ama nasip böyleymis diyorum artik belkide senin zamanin daha var yada cok az kaldi bunu bilemeyiz canim
ama tek dilegim tez zamanda bi yavrunun daha olmasi opuyorumnanaktan

ebrucum 12kasımda wannababy almış kızını kucagına darısı tum isteyenlerin basına wannababy gozunaydın allah analıbabalı buyutsünopuyorumnanaktan

allah bagislasin canim valla bende meraklandiydim artik yaopuyorumnanaktan

iyi geceler waterss, ne kadar benziyoruz ben de galiba eylülde kimyasal gebelik geçirmişim yani dr öyle demişti, ben de 20 eylül adet tarihimdi, defalarca yaptığım testlerde silik de olsa belirgin çizgiyi gördüm ama 24 eylülde birden regl oldum, ama bir de bu dörtgünlük süre içerisinde çok büyük bir üzüntü de yaşamıştım, belki de ondandır bilemiyorum, ben de 35 e girdim bu yönüyle de benzeriz ama benim ilk çocuğum 12 yi doldurdu, ben de şimdiye kadar 3 gebelik yaşadım ilki düştü ikinci oğlum bir de istenmeyen ki- şimdi çok pişmanım ve çok üzülüyorum- keşke bıraksaymışım diye ama iş işten geçti tabii ki ve olmayacak diye düşünüyorum artık....ben ağustosta karar verdim bebeğe ama o ay rastgele denedik eylülden itibaren planlı istikrarlı deniyoruz ama yok bakalım bu ay üçüncü ay ama artık umudum da yok...

Umutsuz olma 35 yaş kesinlikle geç kalınmış bir yaş değil, seni rahatlatacaksa şöyle vir örnek verebilirim bizim iş yerinden bir arkadaş 35 yaşında ve şu an ikincisine hamile kolay hamile kaldığını söylüyor o da senin gibi ikincisini istememiş aldırmıştı. Duygusal olarak kendini üzme o dönemde öyle karar vermen gerekmiş ve öyle yapmışsın o zamnki şartlar içerisinde öyle olması geekmiş, tabiki şimdiki düşünce ve şartların farklı o nedenle kendine piskolojik olarak azap çetirme.

24 Eylül de ben de bir iş için İzmir'deydim, İzmir'e sık giderim işim gereği 24 Eylül de hatırlıyorum müşterideysek ya da gittiğim yerde bir bahane ile tuvalete gider ve her seferinde umutla çıkardım oradan akşamına uçağı kaçıracağım pahasına gidip yine yoklamış ve umutla İstanbul'a uçmuştum..27 Eylül sabahı 45 dakika parkta yürüyüş yapmıştım eşim ve kızım kalkmadan eve geldim duş yapacağım ve dünya o an başıma yıkılmıştı..işte gerisi malum..ama en azından hamile kalmayı başarabildim ama devam etmedi işte..halen çok üzgünüm ben de internette okumadığım konu ile ilgili site bırakmadım nerdeyse..bu paylaşım sitesi en azından yanlız olmadığımı hissettiriyor bana. Özellikle bu ay her gün her an aklımda çok bunalım yaptım zaman geçmiyor. Ama hiç umudum da yok. Ancak umudumu kırmamam gerektiğini biliyorum. Neyse sende kırma .

:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

azize1............................................ .4 Kasım

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

iyi geceler raebzeh, beni de 17 kasıma yazarsan çok sevinirim, ay çok heyecan yapmaya başladım ne olduysa düne kadar bir şeyim yokta ama bu sabahtan beri bir an bile aklımdan çıkaramadım acaba gelecek mi gelmeyecek mi diye hay allah bu iki gün nasıl geçer bilmiyorum...

Umutsuz olma 35 yaş kesinlikle geç kalınmış bir yaş değil, seni rahatlatacaksa şöyle vir örnek verebilirim bizim iş yerinden bir arkadaş 35 yaşında ve şu an ikincisine hamile kolay hamile kaldığını söylüyor o da senin gibi ikincisini istememiş aldırmıştı. Duygusal olarak kendini üzme o dönemde öyle karar vermen gerekmiş ve öyle yapmışsın o zamnki şartlar içerisinde öyle olması geekmiş, tabiki şimdiki düşünce ve şartların farklı o nedenle kendine piskolojik olarak azap çetirme.

24 Eylül de ben de bir iş için İzmir'deydim, İzmir'e sık giderim işim gereği 24 Eylül de hatırlıyorum müşterideysek ya da gittiğim yerde bir bahane ile tuvalete gider ve her seferinde umutla çıkardım oradan akşamına uçağı kaçıracağım pahasına gidip yine yoklamış ve umutla İstanbul'a uçmuştum..27 Eylül sabahı 45 dakika parkta yürüyüş yapmıştım eşim ve kızım kalkmadan eve geldim duş yapacağım ve dünya o an başıma yıkılmıştı..işte gerisi malum..ama en azından hamile kalmayı başarabildim ama devam etmedi işte..halen çok üzgünüm ben de internette okumadığım konu ile ilgili site bırakmadım nerdeyse..bu paylaşım sitesi en azından yanlız olmadığımı hissettiriyor bana. Özellikle bu ay her gün her an aklımda çok bunalım yaptım zaman geçmiyor. Ama hiç umudum da yok. Ancak umudumu kırmamam gerektiğini biliyorum. Neyse sende kırma .

çok sağol waterss vallahi ne güzel yazmışsın açıldım sanki biraz ama herkes 35 yaşında kolay kalabilir mi acaba, belki bünye farkıdır bilmem ki, ne bileyim diğer 3 gebeliğimde hiç beklememiştim ben de... şimdi 3 aydır deniyorum üstelik de dikkat ederek... neyse artık bekleyeceğiz başka ne var ki elimizden gelen......

azize1............................................ .4 Kasım

iyi geceler raebzeh, beni de 17 kasıma yazarsan çok sevinirim, ay çok heyecan yapmaya başladım ne olduysa düne kadar bir şeyim yokta ama bu sabahtan beri bir an bile aklımdan çıkaramadım acaba gelecek mi gelmeyecek mi diye hay allah bu iki gün nasıl geçer bilmiyorum...
canım beni listeden sil...hamileyim artık.:CüvCüv:

eltim 2saat önce doguma gitti lütfen onun icin dua edin sagsalim bebegini kucagına alsın sancı esnasında sizler icinde hep dua etti 2haftadır bende kalıyordu kk yi beraber girip okuyorduk inşallah rabbim herkese o mutlulu yaşatır. ama onun cektigi sancıları görünce 12 yıl sonra tekrar o sancıları cekebilimiyim diyede düşündüm bian iyiki hamile degilim dedim ama eve gelince bebegin beşigini görünce osancıları cekmeye deger dedim bilmiyorum ya cok karmaşık duygular icindeyim rabbim kimseyi o darda bırakmasın:Saruboceq:

:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

hatunsultan......................................1 7 Kasım
karamuk04..........................................6 Aralık
ekimm............................................. ....5 Aralık
secemce........................................... .15 Aralık
zeyn77................................................19 Aralık

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyim
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

:nazar:alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis:nazar:
( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

nursena
azize1
tatlişoğlum
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72.....fundacımın da oğluşu olmuş..aramıza hoşgeldin yiğidim.Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli,hayırlı ömür,hayırlı gelecekler nasip etsin..amiiinn...
pirpira
birsu
beratefe
wannababy.....bir kızımız daha dünyaya gözlerini açtı,annesinin her daim arkadaşı aramıza hoşgeldin cimcimee..wannacım Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin..amiiinn..
ggezgin
interhat
zynp.zeynep..... Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe..... ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 .....Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako.... Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster.... maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

Son düzenleme:
raebzeh canım günaydın Şeniz
benim 6 aralık olacak tarihim 5 kasımda yine adet oldum malaseffffmafoldumben

wannacım gözün aydın canım kızını kucağına almışsın allah bağışlasın...

ebrucum funda72 arkadaşımızında oğlu oldu onuda listeye eklersen sevinirim...

Rabbim'e sukurler olsun kizimizi saglicakla kucagimiza aldik cok sukur. darisi tum bekleyenlerin ve isteyenlerin basina insallah.

ebrucum zaten eklemissin listeye; tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

fundacımıda ekledim zeynep ablacıma.shihoyyyt..wannacım canım benim çok sevindim..tebrik ederim tekrardan..:nazar:a.s.Rabbim cimcimene sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin..hakkında hayırlı yazılar,hayırlı gelecek nasip etsin Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:..öptüm canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...

Back
X