kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

yağmurcum sizin sorun neydi canım. ne zamandır tedavi görüyosun..çocuğun var mı? kusura bakma canım çok soru sordum ama amacım sorun olursa sana yardım edebilmek..bir sorun olursa yardımcı olurum canım benim sen yeter ki üzülme..allah hayırlı zamanda hayırlısıyla versin..amiiiiinn

kızlar merhaba ben bu ayda ümitsizim çünkü dayanamayıp omcomed erken gebelik testi yaptmıştım perşembe günü negatifdi. ve rahim ağzı yaram vardı birde 2 aydır genital siğil problemim çıktı. ama korunmuyodıuk. bu ay hsg çekildi normal dedi dr.hsgden sonra 1-2 ayda kendiliğinden olma ihtimali var olmadı tedaviye başlarız siz birkaç ay daha deneyin dedi. ama bu siğiller beni tedirgin ediyodu bu ay ilk doğumumu yaptıran dr.uma gittim rahim ağzımdaki yarayı yakalım dedi ve smear yaptrıdm. siğillerden dolayı allahdan bişi çıkmadı ama adet sonrası adet olursanız yakalım dedi hem siğilleri hem yarayı. ve yara yakma sonrasıda ilişki 40 gün kadar yasakmış ben 2-3 ay ara vermek durumundayım anlayacağınız. sizlere bol şans diliyorum... eşimde şu yakmnayı yaptırıp sonrası direk aşılma ayaptıralım diyo hayırlısı bakalım. ne olcakkk

canım, senin sağlığın daha önemli. önce güzelce tedavini ol, sonra yoluna kaldığın yerden devam edersin.a.s.

kızlar benim bir tane kızım var 6 yaşında allaha emanet.ben doğumdan sonra hemen doğum kontrol hapına başladım ve 1 sene önce bıraktım.sebe yok benimde ilginçtir.her türlü tahliller yapıldı rahim filmi çekildi ama sebep yok.belki yaşımdan dolayı diyorum ama benden daha fazla yaşı olanların olabiliyor.demekki allah ın takdiri ama ikinciyi çok istiyoruz.bana da artık aşılama yolu gözüktü gibi fakat öncesinde kilo vermek istiyorum biraz.işte böyle kızlar.allah hepimizin yardımcısı olsun.

yagmurcum bende senin gibi düşünüyordum önce kilo verip sonra hamile kalmayı baktım zaman kaybım olcak önce bebek istedim kilo ne zaman olsa verilir istedikten sonra benimde yaşım sorun diyordum ama hastanede benden büyük bayanları görünce rahatladım en azında kızlarımız aynı yaşta ben kızımla avunuyorum allah yüzümüze bakarda kızlara birer kardeş gelir inşallah

handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
raebzeh.
yağmur20
heja
funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

arkadaşlar inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız.hepiniz için duacıyım.herşeyin hayırlısı olsun

yağmurcum, başakcım hayırlısı olsun üzülmeyin.önemli olan hayırlı zamanda hayırlısıyla olması.inşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize anneliği tekrardan nasip eder..amiiiinnn benimde kızım var iki yaşında..rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın..amiiinn

benide katarmısınız aranıza bende ikinciyi istiyorum ama çokda korkuyorum geçen sene bu zamanlarda boş gebelik yüzünden çok süründüm sorası kürtaj hemen ardından tekrar hamile kaldım ama oda öğrendiğimden iki gün sonra düştüsenağlama şimdide korkuyorum ama çokda istiyorum:çok üzgünüm:.benim adet tarihim 20 kasım.hepimize kolay gelsin hakkımızda hayırlısı neyse ALLAH ım onu nasip etsin .bu arada 6 yaşında bir kızım var.:nazar:

günaydın kızlaaarr.a.s..bugün nasılız bakalım.:uhm:.moraller nasıl..iyidir inşallaaahh.:sm_cool::iyi olmalı çünkü bebişler annelerini üzüntülü:a015: görmek istemez..hadi bakalım toparlanın güne merhaba diyelim.a.s.:.hadi canlarım..::bu arada kızlar beni yanlış anlamayın ama bu adet tarihini nasıl hesaplıyorduk..:utangac: adetin bittiği günden mi saymaya başlıyoruz..inanın bu hamilelik fikrini tedaviyi aklıma taktıkça aklım karışıyo.kafamçokkarıştı.en son eylülün 20 sinde adet oldum 26 sında bitti. acaba bu ayın kaçında olmam lazım.:uhm:.lütfen yanlış anlamayın..kusura bakmayın canlarım...::yasakkelimea.s.

günaydın kızlaaarr.a.s..bugün nasılız bakalım.:uhm:.moraller nasıl..iyidir inşallaaahh.:sm_cool::iyi olmalı çünkü bebişler annelerini üzüntülü:a015: görmek istemez..hadi bakalım toparlanın güne merhaba diyelim.a.s.:.hadi canlarım..::bu arada kızlar beni yanlış anlamayın ama bu adet tarihini nasıl hesaplıyorduk..:utangac: adetin bittiği günden mi saymaya başlıyoruz..inanın bu hamilelik fikrini tedaviyi aklıma taktıkça aklım karışıyo.kafamçokkarıştı.en son eylülün 20 sinde adet oldum 26 sında bitti. acaba bu ayın kaçında olmam lazım.:uhm:.lütfen yanlış anlamayın..kusura bakmayın canlarım...::yasakkelimea.s.

adetin düzenlimiydi normalinde adet olman gerekiyodu senin olmadınsa bebiş olabilir sende...:)

canım son altı aydır düzenli gidiyodu tabii ara ara bir kaç gün firikik verdiği oldu..bilemiyorum kafam çok karışık..test almaya elim varmıyo, ayaklarım eczaneye gidemiyo..normalde nasıl hesaplıyorduk acaba canım kusura bakma dilaracım beni aydınlatırsanız sevinirim canım...

canım adetin baya bi geçmiş çoktan olman lazımdı .adetin birinci gününden itibaren saymaya başlıyorsun yani 20 eylül birinci günün .eğer 28 günde bir oluyorduysanekimin 17 18 gibi olman lazımdı bence bi test yap çok geçmiş çünkü.hadi hayırlısı.

sağolun kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim canlarım..bi bakıyım bugün deneyeyim şu testi korkuyorum ama ne zamana kadar korkacam değil mi?hayırlısı inşallah..

dün 2. aşılamamın 15. günüydü. evde test yaptım. net iki çizgi görünce sevindim ama ümitlenemedim. bugünde kan testi yaptırdım. az önce doktorum aradı. değerim 3000 küsurlardaymış. bir anormallik var dedi. ağlamaktan gözlerim yerinden çıkıcak. dipteyim, sevinmemem gerektiğini biliyordum zaten. sevinememiştim ki zaten. yarın randevum var. yarını nasıl yapıcam bilmiyorum. 3. kez aynı acıyı yaşamaktan çok ama çok korkuyorum. zaten bundan sonra benim için biter. psikolojim daha fazlasını kaldıramaz artık. Rabbim oğluma uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah. senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

dün 2. aşılamamın 15. günüydü. evde test yaptım. net iki çizgi görünce sevindim ama ümitlenemedim. bugünde kan testi yaptırdım. az önce doktorum aradı. değerim 3000 küsurlardaymış. bir anormallik var dedi. ağlamaktan gözlerim yerinden çıkıcak. dipteyim, sevinmemem gerektiğini biliyordum zaten. sevinememiştim ki zaten. yarın randevum var. yarını nasıl yapıcam bilmiyorum. 3. kez aynı acıyı yaşamaktan çok ama çok korkuyorum. zaten bundan sonra benim için biter. psikolojim daha fazlasını kaldıramaz artık. Rabbim oğluma uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah. senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım hemen üzülme bakalım ne olur belki herşey yolunda gider allah büyüktür canım...

canım kan testini yeniden isteyebilir dr un çünki gebelik olmassa neden 2 çizgi çıksınki hemde aşılamanın 15 günündesin bana 13 günü gel kanda bakalım dediler hadi hayırlısı canım sıkma kendini

çoğul gebelik bile olsa bu kadar yüksek çıkmaz dedi. hayırlısıyla yarın olsa, ondan sonrada ne olucaksa olsa.:(((((

Back
X