- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #1.301
çoğul gebelik bile olsa bu kadar yüksek çıkmaz dedi. hayırlısıyla yarın olsa, ondan sonrada ne olucaksa olsa.((((
canım stres yapma hakkında hayırlısı olsun inşallah bir sorun yoktur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoğul gebelik bile olsa bu kadar yüksek çıkmaz dedi. hayırlısıyla yarın olsa, ondan sonrada ne olucaksa olsa.((((
günaydın kızlaaarr.a.s..bugün nasılız bakalım.:uhm:.moraller nasıl..iyidir inşallaaahh.:iyi olmalı çünkü bebişler annelerini üzüntülü:görmek istemez..hadi bakalım toparlanın güne merhaba diyelim hadi canlarım..::bu arada kızlar beni yanlış anlamayın ama bu adet tarihini nasıl hesaplıyorduk : adetin bittiği günden mi saymaya başlıyoruz..inanın bu hamilelik fikrini tedaviyi aklıma taktıkça aklım karışıyo. en son eylülün 20 sinde adet oldum 26 sında bitti. acaba bu ayın kaçında olmam lazım.:uhm:.lütfen yanlış anlamayın..kusura bakmayın canlarımQUOTE]
raebzeh ben sana demedimmi günün çok geçmiş diye çabuk testini yap bakiiimmm ..klava:.yarın haberlerini bekliyorum ona göre...hihoyyyt
zeynepimmm seni yanlız bırakmadım bakk benımde kırmızlar bugün geldii senağlama
canımcım üzülme ne olur...inşallah bir gün beni yanlız bırakıp kırmızılarını görmezsin..:CüvCüv:.sen bana ne uyuyosun bakimmm...klava:
klava:
dün 2. aşılamamın 15. günüydü. evde test yaptım. net iki çizgi görünce sevindim ama ümitlenemedim. bugünde kan testi yaptırdım. az önce doktorum aradı. değerim 3000 küsurlardaymış. bir anormallik var dedi. ağlamaktan gözlerim yerinden çıkıcak. dipteyim, sevinmemem gerektiğini biliyordum zaten. sevinememiştim ki zaten. yarın randevum var. yarını nasıl yapıcam bilmiyorum. 3. kez aynı acıyı yaşamaktan çok ama çok korkuyorum. zaten bundan sonra benim için biter. psikolojim daha fazlasını kaldıramaz artık. Rabbim oğluma uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah.
canım dur bakalım hemen endişe etme belkide üçüz felandır kimbilir....bir tane bebiş isterken bakarsın birkaç tane gelir annesi..sen olumlu düşün olumlu olsun canım...
kızlar bende umut yok dün yaptım testi negatif çıktı dünden beri giremedim nete haber veremedim..ama adette olmadım..sanırım yine adetlerim düzensizleşecek..ara ara kasıklarıma sancılar giriyo göğüslerim şiş hayırlısıyla adet olsaydım bari..neyse hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman rabbim yeniden nasip etsin anneliği..amiiiinnn
canım ne oldu bir gelişme varmı bizi merakta bırakma haber ver olurmu hayırlısı canım üzme kendini :1hug:
dün gittim doktora. ultrasonda şimdilik ters birşey görmedi. hatta minicik bir kese bile gösterdi bana. bugün kan testim tekrarlandı. doktorun beni arayıp sonucu vermesini bekliyorum. herhalde durumum biraz daha netleşir. beklemek çok zor. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısı. senağlamasenağlamasenağlama
ugrasmıyorum ama sanırım ıkıncı bı bebege hamıleyım 1 yasındada oglum var
yarın kan testı yaptırıcam
dün gittim doktora. ultrasonda şimdilik ters birşey görmedi. hatta minicik bir kese bile gösterdi bana. bugün kan testim tekrarlandı. doktorun beni arayıp sonucu vermesini bekliyorum. herhalde durumum biraz daha netleşir. beklemek çok zor. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısı. senağlamasenağlamasenağlama
canım bak dedik sana bişey yoktur diye..sen canını sıkma allaha dua et bişey olmasın diye....
canım şimdi ben,mde kafam karıştı bende 26 sında yapıldı aşılamam haftaya belli olur ayın 8 kan vericem şaşırdım inanki