kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

[B]handefe..........................27 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
raebzeh.
yağmur20
funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
[/B]

günaydın kızlaaarr.a.s..bugün nasılız bakalım.:uhm:.moraller nasıl..iyidir inşallaaahh.:iyi olmalı çünkü bebişler annelerini üzüntülü:görmek istemez..hadi bakalım toparlanın güne merhaba diyelim hadi canlarım..::bu arada kızlar beni yanlış anlamayın ama bu adet tarihini nasıl hesaplıyorduk : adetin bittiği günden mi saymaya başlıyoruz..inanın bu hamilelik fikrini tedaviyi aklıma taktıkça aklım karışıyo. en son eylülün 20 sinde adet oldum 26 sında bitti. acaba bu ayın kaçında olmam lazım.:uhm:.lütfen yanlış anlamayın..kusura bakmayın canlarımQUOTE]

raebzeh ben sana demedimmi günün çok geçmiş diye çabuk testini yap bakiiimmm ..:oklava:.yarın haberlerini bekliyorum ona göre...hihoyyyt

zeynepimmm seni yanlız bırakmadım bakk benımde kırmızlar bugün geldii senağlama

canımcım üzülme ne olur...inşallah bir gün beni yanlız bırakıp kırmızılarını görmezsin..:CüvCüv:.sen bana ne uyuyosun bakimmm...:oklava::oklava:

dün 2. aşılamamın 15. günüydü. evde test yaptım. net iki çizgi görünce sevindim ama ümitlenemedim. bugünde kan testi yaptırdım. az önce doktorum aradı. değerim 3000 küsurlardaymış. bir anormallik var dedi. ağlamaktan gözlerim yerinden çıkıcak. dipteyim, sevinmemem gerektiğini biliyordum zaten. sevinememiştim ki zaten. yarın randevum var. yarını nasıl yapıcam bilmiyorum. 3. kez aynı acıyı yaşamaktan çok ama çok korkuyorum. zaten bundan sonra benim için biter. psikolojim daha fazlasını kaldıramaz artık. Rabbim oğluma uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah.

canım dur bakalım hemen endişe etme belkide üçüz felandır kimbilir....bir tane bebiş isterken bakarsın birkaç tane gelir annesi..sen olumlu düşün olumlu olsun canım...

dualarım sizlerle bayanlar....
inşallahh en kısa zamanda hamiş haberlerinizi alırım...

kızlar bende umut yok dün yaptım testi negatif çıktı dünden beri giremedim nete haber veremedim..ama adette olmadım..sanırım yine adetlerim düzensizleşecek..ara ara kasıklarıma sancılar giriyo göğüslerim şiş hayırlısıyla adet olsaydım bari..neyse hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman rabbim yeniden nasip etsin anneliği..amiiiinnn

hemen ümidini kaybetme bak kızmızı kartı görmemişsin daha bekle çok gecikirse kan testi yaptır canım ama adetim gelsin diye ilaç içme sakın ona göre

kızlar bende umut yok dün yaptım testi negatif çıktı dünden beri giremedim nete haber veremedim..ama adette olmadım..sanırım yine adetlerim düzensizleşecek..ara ara kasıklarıma sancılar giriyo göğüslerim şiş hayırlısıyla adet olsaydım bari..neyse hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman rabbim yeniden nasip etsin anneliği..amiiiinnn

inşallahta gelmez canım belkide testlerde çıkmamıştır üzme kendini...yoksada bidahaki aya kalırsın inşallah....

canım ne oldu bir gelişme varmı bizi merakta bırakma haber ver olurmu hayırlısı canım üzme kendini :1hug:

dün gittim doktora. ultrasonda şimdilik ters birşey görmedi. hatta minicik bir kese bile gösterdi bana. bugün kan testim tekrarlandı. doktorun beni arayıp sonucu vermesini bekliyorum. herhalde durumum biraz daha netleşir. beklemek çok zor. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısı. senağlamasenağlamasenağlama

evet canım bak ultrasonda birşey çıkmamış inşallah kan testinde güzel çıkar burdan beşini kutlarız canım sen sakin ol yeter allahtan herşeyin hayırlısı bak bence herşey yolunda gidecek

dün gittim doktora. ultrasonda şimdilik ters birşey görmedi. hatta minicik bir kese bile gösterdi bana. bugün kan testim tekrarlandı. doktorun beni arayıp sonucu vermesini bekliyorum. herhalde durumum biraz daha netleşir. beklemek çok zor. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısı. senağlamasenağlamasenağlama

canım bak ters bişey çıkmamış canını sıkma bence bu zamanın tadını çıkar

doktordan az önce aradılar. kan değerlerinde değişme olmamış. aynı kalmış. cumartesi tekrar kan verip doktorlar görüşücem. bu seferde hevesim kursağımda kaldı.senağlama ama ne olursa olsun artık ağlamıycam. ağlayınca hiçbirşey değişmiyor, olan bana oluyor.

canım bak dedik sana bişey yoktur diye..sen canını sıkma allaha dua et bişey olmasın diye....

canım bak dedik sana bişey yoktur diye..sen canını sıkma allaha dua et bişey olmasın diye....

sağol canım ama, bugünkü kan testim de değişmemiş. halbuki ikiye katlaması gerekirdi di mi? cumartesi tekrar edilecek kan testi. yolunda gitmeyen birşey var ama ne??

benim olası adet tarihim 27 ekimdi. 29 ekimde gidilince kesenin hemen görülmesi de normal mi? aşılama olduğu için çok mu erken döllenme oldu acaba diyorum ama yolunda gitmeyen birşeyler olmasa kan değerim katlardı herhalde.

kendimi üzmemeye karalıyım. en kötü ihtimal negatif ikinci aşılama diye düşünücem.:a015:
ondan sonrada bu defteri kapatıcam.

canım şimdi ben,mde kafam karıştı bende 26 sında yapıldı aşılamam haftaya belli olur ayın 8 kan vericem şaşırdım inanki

canım şimdi ben,mde kafam karıştı bende 26 sında yapıldı aşılamam haftaya belli olur ayın 8 kan vericem şaşırdım inanki

haklısın canım. çorap söküğüne döndü benimki. inan benim kafam dahada karışık. 14ünde aşılama oldum. 28inde kan sonucum 3000 lerde çıktı. 29unda kese gösterdi dr. bugünde kan sonucum değişmemiş, aynı seviyede kalmış. kafayı yemek üzereyim ben.:1shok:

Back
X