kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ben kızıma korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım.Geçen sene eylül ayında 2. çocuk için korunmayı bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım 5.5 haftalıkken düştü.Kürtaj olduktan sonra hiç adet görmeden tekrar hamile kalmışım.Doktor hatası yüzünden maalesef 4.5 haftalıkken oda düştü.Tabiki yine kürtaj oldum.4 ay korundum 8 aydır bekliyorum ama tık yok.Bu arada klomen tedavisi görüyorum.Umarım hepimiz tez zamanda kavuşuruz meleklerimize...:Saruboceq:

ben kızıma hamile kaldıgımda hemen oldu 3 sene sonra 2.istedik 1 sene sonra oldu ama 5 aylıkken karnımda öldü 1 sene tekrar korunduk şuan 3 yıl geçti 2 kere aşılama oldu malesef bir sonuç yok artık olmazda bu ay herşeyi unutmak istiyorum ama nasıl beceririm bilmiyorum psikolojim çok bozuldu eşim sen bukadar kafana taktıgın için olmuyo düşünme diyor ama gelde onu kafana anlat

ben kizima birbucuk sene sonra hamile kaldim istedigim halde olmadi kizim dogduktan sonra alti ay korundum ve hemen ikinciyi istedim kizim on yasindayken hamile kaldim 11haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum birde gecen sene hamile kaldim oda 8haftalikken kalbi durdu tekrar kürtaj oldum nisanda kizim 13yasina girecek hala bekliyorum yinede hayirlisi olsun rabbim evlatlarimiza saglikli uzun ömürler versin isteyen herkese nasip etsin

hayırlı akşamlar arkadaşlar, müjdeli haberle geldim bu sabah test yaptım acleyle evden çıkarken ve hamileyim, inş. bir sorun olmadan bebeğimi kucağıma alırım.Allah isteyen herkesi bekletmeden bebek sahibi yapsın inş. bu arada rahim filmi çektirmekten de kurtuldum. darısı isteyenlerin başına.

hayırlı akşamlar arkadaşlar, müjdeli haberle geldim bu sabah test yaptım acleyle evden çıkarken ve hamileyim, inş. bir sorun olmadan bebeğimi kucağıma alırım.Allah isteyen herkesi bekletmeden bebek sahibi yapsın inş. bu arada rahim filmi çektirmekten de kurtuldum. darısı isteyenlerin başına.

tebrikler hayırlı olsun inş. kucagına aldıgın günüde görürsün canım darısı başımıza

hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayıda nasip etsin.En kısa zamanda bizde hamile kalırız inşallah:Saruboceq:

ben kızıma hamile kaldıgımda hemen oldu 3 sene sonra 2.istedik 1 sene sonra oldu ama 5 aylıkken karnımda öldü 1 sene tekrar korunduk şuan 3 yıl geçti 2 kere aşılama oldu malesef bir sonuç yok artık olmazda bu ay herşeyi unutmak istiyorum ama nasıl beceririm bilmiyorum psikolojim çok bozuldu eşim sen bukadar kafana taktıgın için olmuyo düşünme diyor ama gelde onu kafana anlat

canım bence eşin haklı stres en büyük düşmanımız cok şükür bir kızın var. halimize şükretmeliyizki anneyiz ya hic olmayanlar ne yapsın rabbim onlara sabır versin kendini meşkul edicek birşeyler bul

canim tebrikler birara anlatsana yasadiklarini ve yaptiklarini kac günün gecti mesela bir kür felan uyguladinmi kendine iyi bakopuyorumnanaktan

canım tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah darısı başımıza
alkisalkisalkis

benimde ilk bebeğim 7yıl sonra oldu 2.si 5yılsonra bayabi uğraştansonra oldu ve karnımda9haftalık öldü şimdi 1yıldır hamile kalamıyorum

arkadaşlar bu bölümü hep giriyorum okuyorum..bir kere yazı yazdım sizleri takip ediyorum ama...ortak amaç için burada buluşmuş durumdayız.eminim hepimiz teker teker hamile kalıcağız am bu heycanlı bekleyişi de birileriyle beklemek güzel oluyo...gerçekten burada paylaştıklarımıza çevremizdeki kimseyle paylaşamıyoruz..eşimiz dahil...
ilk hamileliğim için 5 ay beklemiştim bilmiyorum bu defa daha mı az beklerim yoksa daha mı fazla beklerim...
isterseniz herkes burada ilk hamileliğinde kaç ay bekledi yazsın bakalım ilk ile ikincisi aynı mı olucak..ben bu ay bıraktım korunmayı ...ilk hamileğimdeki gibi 5 ay beklersem haziranda falan kalabilirim...ama ben hiç o kadar uzasın istemiyorum...

canim evet bence birkere gelip psini birakmayin birbirinize destek olun
inan cok daha güzel sonuclar cikiyor ortaya
ben oglumu 6 sene bekledim
ikincisinide 18 ay bekledim canim
tez zamanda güzel haberlerle gelirsin insallah

selam bende ikinci için uğraşıyorum.6 yaşında bir kızım var.1 yıldır korunmuyoruz artık bu sene ciddi olarak üstüne düştük.testlerimde yumurtamın çatlamadığı ortaya çıktı.bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.bakalım 31 ocak adet tar.5 gün sonra test yapıcam.zaten ilkide 1,5 yıl sonra oldu buda zor olacak sanırım.benide listenize ekleyin lütfen

insallah güzel haberlerle gelirsin canimopuyorumnanaktan

hayirli olsun canimmmmm
sorunsuz bir hamilelik gecirirsin insallah
ay ne sevindim ne sevindim yazemuszemus

nur çok sevindim senin adına.. bende eğitimciyim..güzel zamanda doğacak bebek...sağlıkla gelsin..inan çok sevindim..ilk dönem çalışmazsın artık..bende öyle hayaller kuruyorum..ekim gibi doğsa diyorum ilk dönem çalışmam..hayırlısı artık:emir_bebek:

oglum beni hic bekletmeden geldi evlendigimin ikinci ayı hamileydim ikinci melegimide 7 yıldır bekliyorum

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
mse121822 Benim oğlum şu an 4 yaş 4 aylık ben oğluma evliliğimin 5. ayında bilmeden hamile kalmıştım daha sonra doğum kontrol hapı kullandım yasmin tam 1,5 sene daha sonra onu da 2009 mart ayında bıraktım ve ağustosa kadar bebek olsa mı olmasa mı düşüncelerindeydim ve korunuyorduk ağustos ayında da korunmayı bıraktık 4 ay sonra hamile kaldım elhamdülillah inş siz de kalırsınız arkadaşlar ve ben adetim düzenli olduğu için ovulasyon günlerinden yararlandım.
canim tebrikler birara anlatsana yasadiklarini ve yaptiklarini kac günün gecti mesela bir kür felan uyguladinmi kendine iyi bakopuyorumnanaktan
canım kür falan kullanmadım ama bu ay olmasaydı kafama koymuştum soğan kürü yapacaktım benim c.tesi günü adet günümdü yani 23'ü ben 22'sinde test yaptım ama hiçbir şey çıkmadı hayırlısı dedim ve karnım da çok ağrımaya başlamıştı habire dua ettim adet olmayayım diye ama gece bile uykumdan uyandım kasık ağrısından dolayı. daha sonra 25 sabahı tekrar test yaptım tam evden çıkacaktım 2 dk bekledim ve hafif bir çizgi oluştu hatta eşim yok canım buda ne böyle bu küçücük çizgi olmaz dedi ama ben kesin var diyerek ikna ettim onu çünkü eşim ilk hamileliğimi öğrendiğimde yanımda değildi şehir dışındaydı :) ve bu arada bazen hala kasıklarım ağrıyor ben 14 ocakta bir de doktora gittim kasıklarım çok ağrıyor diye belki de yumurtanın çatladığı zamandı o zamanlar ama o bana rahim filmi çektirelim dedi neyse ki o da olmayacak inş. ama bende bir korku var sanki hamile değilmişim de adet oluverecekmişim gibi geliyor (neyse çok uzattım) Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın arkadaşlar. P.tesi günü doktora gideceğim gelişmeleri size yazarım ve hesaplamalarıma göre de yarın bebikimin kalbi atmaya başlayacak inşallah

nurcum rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah pazartesi günüde bebisin kalp atislarini görünce bizede yaz canim tekrar gözün aydin:1hug:

ebrucum beni listeden çıkartırmısın artık benim psikolojim bozuldu hiç birşekilde düşünmek istemiyorum yapamıyorum ama artık aklımdan çıkarmak istiyorum bi şekilde başarmak zorundayım yoksa kafayı sıyırmak üzereyim saplantı oldu bende

silemem canım kusura bakma olumunekankayizsmilesen ben ceroş ve zeyn 77 kaldık eskilerden boshayallersmileinşallah sıra bizlere geldi..bende senin gibi artık bıraktım düşünmüycem bebiş falan diyorum ama yapamıyorum..çünkü bilinçaltımıza işlemiş iyice bu fikirakannehirama biraz daha sabredelim canıım beniimmm..yaza kadar olmazsa bende bırakıcam o zaman bende çıkıcam listeden kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canım tebrik ederim çok sevindimopuyorumnanaktanŞenizrabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..amiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:bizleri dualarında eksik etme canım beniiimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantekrar tebrik ederim...:nazar:a.s.a.s.

oglum beni hic bekletmeden geldi evlendigimin ikinci ayı hamileydim ikinci melegimide 7 yıldır bekliyorum
merhaba cnm bende senin gibiyim ben ikinci icin 5 yildir bekliyorum oluyor ama kalp atisi duruyor 5 kere kaybettim bebeklerimi mafoldumben

merhaba cnm bende evlendikten sonra 3 ay icersinde ogluma hamile kaldim hic problemsiz benimde bende 5 kere kürtaj oldum malesef oluyor ama karnimda büyümüyor bebislerim allah yardimcimiz olsun

Bende 2. yi istiyorum inş. olurda bidaha aynı sevinçi yaşarız
ins hepimiz güzel hamilelik haberlerimizi yazariz burdan :Saruboceq:

ben kizima birbucuk sene sonra hamile kaldim istedigim halde olmadi kizim dogduktan sonra alti ay korundum ve hemen ikinciyi istedim kizim on yasindayken hamile kaldim 11haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum birde gecen sene hamile kaldim oda 8haftalikken kalbi durdu tekrar kürtaj oldum nisanda kizim 13yasina girecek hala bekliyorum yinede hayirlisi olsun rabbim evlatlarimiza saglikli uzun ömürler versin isteyen herkese nasip etsin
merhaba cnm daha öncede yazmistim sizlere ama cevap veren olmamisti durumumuz gercekten zor cnm bende ogluma hic problemsiz evlendikten 3 ay sonra kaldim 2.ye 2005 hamile kaldim 8 haftalikken kalbi durdu 6 ay korunduktan sonra 2006 ocak ayinda tekrar hamile kaldim bu sefer kanamayla düsürdüm korunamadim doktorumda dedi 2ay icinde tekrar kaldim nisan ayinda yine 2006 kalp atimi durdu 7 haftalikti tabi bu artik bana doktorumun güvenilir olmadigini düsündürdü ve bir yil ara verdim testler yapildi bisey cikmiyor tabi dene baska sansin yok deniliyor 2007 kasim ayinda tabi 4. bebegimide kaybettim 2 yil ara verdim baska baska doktorlar gezdim derken kan pihtilasmasi denildi ve bir umut oldu aspirin kullandim malesef böylelikle 5. melegimide kaybettim benim carem yok derken münihteki klinigine basvurdum simdi esas problem anlisildi pco (yumurtalik kisti)artik 2 ay sonra catlatma ignesiyle deniycem allahin izniyle bayabi uzattim kusura bakma cnm iste böyle allah hepimizin yardimcimiz olsun

Back
X