- 19 Nisan 2008
- 336
- 44
- 623
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #9.461
ikinci bebeği menopoz sorunum olduğu için istiyorum,böyle bir problem çıkmasaysdı,ikinci çocuğu bir iki yıl sonraya ertelemek isterdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar listeyi yarın düzenliycem tekrar yayınlıycam inşallah..nartanem senide ekliycem canım listeye.ekim,ilgim,umutlu kızlar sizleride yazacam listeye tekrardan...öptüm canlarıııımm beniimm..bende bu ay meryem suresini okuyacam hergün..inşallah gelir bebişlerimiz...amiiinnn.
ikinci bebeği menopoz sorunum olduğu için istiyorum,böyle bir problem çıkmasaysdı,ikinci çocuğu bir iki yıl sonraya ertelemek isterdim.
insallah canim :Saruboceq:İKİNCİ MELEKLERİMİZ ÇOK BEKLETMEZ İNŞALLAH KIZLAR![]()
selam kizlar
insallah hepiniz güzel hbaerleri en yakin zamanda alirsiniz
ayirca bende ikinci melegimi kucagima aldim 31.3 de
insallah dualariniz en yakinz amanda kabul olur
selam hanimlar bende bugün dokrora gittim allaha cok sükür hersey yolundaymis bir sorun yok rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip eder insallah[/QU
canim hakkinda hayirlisi olsun ins rabbim seni ve melegini korusun ins :1hug:
evet canim cok dogru söylüyorsun sevgisi degisilmez bir duygu bu, rabbim kimseyi mahrum etmesin insilk çocuktan sonra insan sevmeyi öğreniyor........ ve ikinci bebekler büyük bir aşkla isteniyor değil mi kızlar... çocuk çok mukaddes bir nimet...