kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ikinci bebeği menopoz sorunum olduğu için istiyorum,böyle bir problem çıkmasaysdı,ikinci çocuğu bir iki yıl sonraya ertelemek isterdim.

Günaydın millet.. Hepinizi tek tek tek öpüyorum...Şeniz
Ayyy giremiyorum aranızda olamıyorum çok canım sıkılıyooorrr
ama şu işleri yoluna koyayım geleceğim anacığımmm
beni bekleyinnnnnn....
Bu arada 2-7 arası benim yumurtlama takvimim....
Hafta sonu fulll çalışmam lazım :jeyyar:

ayyyyyyy görüşürükkkkk....:teytey:

kızlar listeyi yarın düzenliycem tekrar yayınlıycam inşallah..nartanem senide ekliycem canım listeye.ekim,ilgim,umutlu kızlar sizleride yazacam listeye tekrardan...öptüm canlarıııımm beniimm..bende bu ay meryem suresini okuyacam hergün..inşallah gelir bebişlerimiz...amiiinnn.

saol canım bende hamile kalmamak için bir jinekolojik muayneden geçmk istiyordum çok şükür nihayet gittim herşey olumlu çıktı doktor bütün sonuçlar ve muayne temiz dedi bakalım nasip ne zaman olucak:)inşallah canım inşallah hayırlısı ile gelirler Allah kabul etsin inşallah...

ikinci bebeği menopoz sorunum olduğu için istiyorum,böyle bir problem çıkmasaysdı,ikinci çocuğu bir iki yıl sonraya ertelemek isterdim.

ilk bebeğin kaç yaşında canım herşeyde vardır bir hayır.. belki zamanıdır canım belki bu sorundan kurtulacaksındır bebekle birlikte bende aslında hiç istemiyodum ama son zamanlarda en çok istediğim şeylerden biri:D

tatoş arkadaşada Allah sabır versin kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı Rabbim çok üzüldüm artık onunda bir meleği var cennet kapısında kendisini bekleyen

ilk çocuktan sonra insan sevmeyi öğreniyor........ ve ikinci bebekler büyük bir aşkla isteniyor değil mi kızlar... çocuk çok mukaddes bir nimet...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Günaydınnnnn :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
delikafaduldenHadiiiii uyanınnnnnnnnn delikafadulden

selam kizlar
insallah hepiniz güzel hbaerleri en yakin zamanda alirsiniz
ayirca bende ikinci melegimi kucagima aldim 31.3 de
insallah dualariniz en yakinz amanda kabul olur

selam hanimlar bende bugün dokrora gittim allaha cok sükür hersey yolundaymis bir sorun yok rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip eder insallah

Back
X