Hoşgördüm canıım. Dönüp dolaştık yine kürkçü dükkanına döndük. İyiyim tatlım nolsun, geçen eylül de düşük yaptıktan sonra uzaklaştım azıcık buralardan, ama şimdi iyiyim şükür. 4 ay önce göbekten yapılan iğnelrden yaptım yine denedik ama olmadı canım. Şimdi de adet olmayı bekliyorum yine doktora gidecem. İşin açıkçası doktor görmek bile istemiyorum bazen. Zaten gidersem yeni bir toktora başlayacaam. Sen neler yapıyorsun güzelim?
Öyletabi güzelim. Umut hiç bitmiyor. Tam diyorum, yok demek ki tek çocuk varmış benim kısmetimdee ama iki gün geçmeden yine minik bir bebişin hayalinde buluyorum kendimi. Senin kız da büyümüş epey. Tam ablalık yapacak yaşta. Oğlum da o kadar hevesli ki. Şimdi bi bebeğimiz olsa ona şöyle yaparım, böyle yaparım diye hayeller kuruyor. Hayırlısıyla gelsinler inşallahh artııkkkk.
En son görüştüğümüzde hamileydin. Çok şükür hayırlısıyla doğurmuş, büyütmüşsün bile meleğini. Abisi neler yapıyor, kıskançlık var mı? Yaşı küçük tabi azıcık yapsa da yeridir.
Ben ne yapayım güzelim, hala dualar ediyorum işte oğluma bir kardeş ver Allahım diyee.
İnşallahh bu defa hayırlı, sağlıklı şekilde kavuşursun bebeğine.