kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

haklısın olayları oluruna bırakmak lazım fazla kafaya takıncada olmuyo psikolojisi bozuluyo insanın relax olmak lazım ama nasıl bende bilmiyorum ?

bebek:merhaba aranıza yeni katıldım site çok güzel burda sizlerle olmakda çok güzel hepimizin ortak sorunu var.bebek sahibi olmak inş hepimizin olur.:lepi:zafer bizlerin olsun

kızlar valla kafaya takmamk o kadar zorki.ama olmaz bu seferde diye düşünndüğüm ay oldu bebeiş.ama nasip gene değilmiş kalbi durdu bebeğimin aldılar.inşallah 4ay sonra olur gene.allah yardımcımız olsun

Apexnasip..................... 17 Temmuz
BTRKLC.........................22 Temmuz
albanian.........................26 Temmuz
heja...............................30 Temmuz
Armaganım.....................30 Temmuz
GWERT...........................3 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................5 Ağustos
tugbamurat.....................10 ağustos
giznur.............................13 ağustos
savarona7778..................16 ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
sevil 35
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
ece ayşe
handefe...........................??Ağustos

HAMİŞLER

belçin
EYLÜL16
baby nurse
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

EKLEDİM HANDEFE KÜSME CANIM ...şutarafagitti

merhaba arkadaşlar bende 2. bebek isteyenlerdenim oğlum 10 yaşına girdi bizde kardeşi olsun diye 2 yıl uğraştan sonra 4 hafta hamile olduğumu sanıp ayın 22 sinde kanamam oldu ve dr gittim biyolojik gebelikti düşmüş ddi yıkıldım tabii eşim de yıkıldı duyunca hala kendime gelemedim şimdide dr diyene 35 verdi 3 ay korun dedi ve polikistik var dedi ya ne bu polikistik neden3 ay korncm ufffff olmıcakmı bebişim benim 35 yaşın dayım zamanım daralıyo moralim hiç yok nolur bi şeyler yazın arkadaşlar yüce RABBİM bizlere de bebiş versin sağlıkla

carisma canım senin bahsettiğin gebelik kimyasal gebelikmiş .. bunu maalesef her 4 kadından biri yaşıyor canım .. önceki ay bendede kimyasal gebelik oluştu .. bir ay ara verdim .. bu ay klomen kullandım bu gün çatlatma yapıldı ..inşallah bu sefer ki sağlıklı olur ..
sana kist var die 3 ay korun demiştir .. ama genelde dianeyi kullanınca 1 ayda kist eriyor 3 ay beklemene gerek yokki ..bu ilacı kullandıktan sonra ilk reglinin üçüncü günü başka bi dr agit bence .. hem kistin durumuna bakarsınız hemde yumurtalarının durumuna bakar dr .merak etme canım sağlıklı bebişin elbette olur ..

ben çift çizgiyi gördüm arkadaşlar.inşallah isteyen herkes görür.sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza

Apexnasip..................... 17 Temmuz
BTRKLC.........................22 Temmuz
heja...............................30 Temmuz
Armaganım.....................30 Temmuz
GWERT...........................3 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................5 Ağustos
tugbamurat.....................10 ağustos
giznur.............................13 ağustos
savarona7778..................16 ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
handefe...........................??Ağustos
sevil 35
ece ayşe

HAMİŞLER

albanian
belçin
EYLÜL16
baby nurse
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

carisma giznur a katılıyroum uç ay gib ikonusyor dr lar ama esnek olmak için
aksam banada dr um kist yaparsa uç ay kadar bekleyip dogum kont hapuı kulanman gerekebilir uyarayım dedi bilgi verme anlamında tamam tamam biloyrum dedim iç imden milletinki bir ayda gidiyor kisti yani benimde gider muhtemelen dedim . o yuzden b aska dr a gidip kistlere bakılmadıkca tedaviye devam edemessin ama kistlerin buyume ihtimalide çok kotu çunku

merhaba arkadaşlar giznur ve esrako size teşekkür ederim beni yanlız bırakmadığınız için moralım -1 ken sorularımı yanıtsız bırakmadınız annemlere bile annatamadığım durumumla ilgilendiniz 2. bebek de neyin nesi diyenler var 1. ömür versin allah dyorlar tabiki allahım uzun ömürler versin yavrularımıza ama ben ilkinde doyasıya anlamadım simdi oğluma kardeş istemek en büyük hakkım üstelik oğlumda istiyor allah en kısa zamanda hepimizin kucaklarını ve evlerini bebişle doldursun

merhaba arkadaşlar bende 2.nci bebeğimi kucağıma almak için uğraşıyorum. hemde yaklaşık 1 sene oldu. Ama allahtan umut kesilmez nasipse olucaktır tabi..... her ay umutla belki olur diyorum :( demekki zamanı var yada olmayacak . şükürler olsun bir oğlum var ama yinede ona bir kardeş olmasını cenab-ı allahtan diliyorum allah tüm isteyenlere verir inş. Bu arada beni listeye eklerseniz sevinirim.

Back
X