kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Apexnasip..................... 16 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
gwert................................30 Ağustos
heja...................................1 Eylül
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
pınar77...............................8 Eylül
WANNABABY....................8 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat........................15 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
esrako...............................19 Eylül
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii

HAMİŞLER

gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canlarım ben bugün cerrahpaşaya gittim aşılamaya başlamak için ama ücretliymiş yani yanlış bilgi vermişler....benden hsg hormon ve sperm testlerini istediler ....hepsini orda yaptırıcam onlar ücretsizmiş...gerçi bende testler daha önce yapılmıştı ama hsg yoktu ...o yüzden tahlillerimi orda yenileyip bana nasıl bir yol izliyceğimi söyliyceklermiş....ama ben aşılamayı ücretli olduktan sonra özeldede yaptırırım git gel oraya uğraşmam...hele şu işlemleri bi yaptıralım...ancak bayramdan sonra kesin belli olur herşey...inşallah o zamana kadar hamiş kalabilirim çünkü hsgden korkuyorum......

ben 3, ve son aşılamaya karar verdim.eylül de bu seferki iğneyle olcak.bakalım hayırlısı.umarım bu son denemede başarılı olur.
:teytey:

zeynepcim 2 aşılamam klomenle oldu.ama dr bu kadar tecrübeli değilmiş onu anladım bugün.zaten hapla sansım %3 imiş.ama iğne kullanarak yapılan yumurta gelişinde sansımın %20 olduğunu söyledi tüp bebek uzmanı.bizde tüp bebeğe geçmedn bu şansımızı kullanalım dedik.zaten tüp bebek tedavisi ağır bir tedaviymiş.aşılamyla şansı var bunu kullan dedi.:1no2:

zeynepcim 2 aşılamam klomenle oldu.ama dr bu kadar tecrübeli değilmiş onu anladım bugün.zaten hapla sansım %3 imiş.ama iğne kullanarak yapılan yumurta gelişinde sansımın %20 olduğunu söyledi tüp bebek uzmanı.bizde tüp bebeğe geçmedn bu şansımızı kullanalım dedik.zaten tüp bebek tedavisi ağır bir tedaviymiş.aşılamyla şansı var bunu kullan dedi.:1no2:

hımmm anladım canım banada drum aşılamayı tavsiye retmişti ama sende klomende kullansak yeterli olur demişti yumurta gelişimim iyiydi çünkü...ama bak yeni bişey daha öğrenmiş olduk....aşılamalar ne kadara mal oluyo canım...

arkadaşlar dün adet oldum,moralim biraz bozuldu ama şimdi iyiyim kafaya fazla takıyorum galiba,biraz oluruna bıraksam daha iyi olcak,stres olumsuz etkiliyor çünkü,artık eylüle nasibse olur hayırlısıyla ramazan armağanı gelir inşallah,....

enteresan
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

arkadaşlar dün adet oldum,moralim biraz bozuldu ama şimdi iyiyim kafaya fazla takıyorum galiba,biraz oluruna bıraksam daha iyi olcak,stres olumsuz etkiliyor çünkü,artık eylüle nasibse olur hayırlısıyla ramazan armağanı gelir inşallah,....

üzülme canım inşallah topluca ramazanda kalırız...ben oğluma ramazanda hamile kalmıştım inşallah yine öyle olur....

merhaba kızlar benimde 1 kızım var 4 yaşında 2.yi istiyorum bu ay denedik bakalım inşallah tutar adetimin günü 1 eylül bekliyorum hadi hayırlısı benide listeye eklerseniz sevinirim...:)

Dilara80..............................1 Eylül
enteresan
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

hımmm anladım canım banada drum aşılamayı tavsiye retmişti ama sende klomende kullansak yeterli olur demişti yumurta gelişimim iyiydi çünkü...ama bak yeni bişey daha öğrenmiş olduk....aşılamalar ne kadara mal oluyo canım...

canım üniversite hastanesinde yaptırcam .ilaçlarla sanırım 1,300 gibi olucak.daha ilaçların fiyatını öğrenmedik.2000 ünite fostimon istedi dr.bir ialç firması adı verdi uygun fiyata verceklaermiş .ilaçlar çok tutuyormuş.:sm_confused:

canım üniversite hastanesinde yaptırcam .ilaçlarla sanırım 1,300 gibi olucak.daha ilaçların fiyatını öğrenmedik.2000 ünite fostimon istedi dr.bir ialç firması adı verdi uygun fiyata verceklaermiş .ilaçlar çok tutuyormuş.:sm_confused:

çokmuş canim ya peki bu kadar aşilamaya verene kadar neden mikro yada tüp denemiyosun daha kesin olmazmi...ben direk seneye mikro yaptirmayi düşünüyorum allah kismet ederse...

çokmuş canim ya peki bu kadar aşilamaya verene kadar neden mikro yada tüp denemiyosun daha kesin olmazmi...ben direk seneye mikro yaptirmayi düşünüyorum allah kismet ederse...
dr boşuna hormon yüklemesi yaplayım.ağır bir interfilite durumunuz yok .son kez bu sefer iğneyla aşılama deneyelim dedi.eşimde aynı görüşte ısrar etti.senağlamabende kabul ettim.dr zaten vazgeçirmek için bende rahim filmim olduğu halde ikinci kez istedikötükedihüso

dr boşuna hormon yüklemesi yaplayım.ağır bir interfilite durumunuz yok .son kez bu sefer iğneyla aşılama deneyelim dedi.eşimde aynı görüşte ısrar etti.senağlamabende kabul ettim.dr zaten vazgeçirmek için bende rahim filmim olduğu halde ikinci kez istedikötükedihüso

ya rahim filmi bende çektirecem bu ay ama korkuyom doğrusu...hem çektirmişissin bidaha ne gerek varki 2 ayda tıkanacak deil ya....açıktı dimi tüplerin

ya rahim filmi bende çektirecem bu ay ama korkuyom doğrusu...hem çektirmişissin bidaha ne gerek varki 2 ayda tıkanacak deil ya....açıktı dimi tüplerin

bunu dr ben tüp bebek de ısrar edince vazgeçeyim diye istedi.çünkü dışarda beklerken bir kaç hastayla konuştum.bazılarından eski filmlri kabul etmiş.bana içeri tekrar girdiğimde sana tüp bebek tedavisi yapmıcam demedim ki .bu olmasza tüp bebeğe geçecem dedi.:sm_confused:valla bilmiyorum üniversite hastanesi işte aslında hiç içime sinmiyo.ama eşim dışarısı pahalı olduğu için burada ısrarcı:oklava:valla tutarsa da mucizeÇok üzgünüm çoook

bunu dr ben tüp bebek de ısrar edince vazgeçeyim diye istedi.çünkü dışarda beklerken bir kaç hastayla konuştum.bazılarından eski filmlri kabul etmiş.bana içeri tekrar girdiğimde sana tüp bebek tedavisi yapmıcam demedim ki .bu olmasza tüp bebeğe geçecem dedi.:sm_confused:valla bilmiyorum üniversite hastanesi işte aslında hiç içime sinmiyo.ama eşim dışarısı pahalı olduğu için burada ısrarcı:oklava:valla tutarsa da mucizeÇok üzgünüm çoook

canım nesi ucuzki 1300 demişsin ben burda özel hastanede sordum 400 500 arası aşılma oluyo dedi hem buna spermlerin yıkanmasıda dahil....bana boşuna vakit ve para kaybı gibi geliyo....belki 1 kere aşılama denerim...sen bu zaman kadar verdiğin aşılama parasıyla çoktan tüp bebek yaptırmıştın dimi

Back
X