haklısınız kızlar hevesi bırakın ben artık olmayacak fikrine bile alıştırdım kendimi....15 ay oldu artık adetime gün saymıyom varmı diye umutlar tükendi gibi...allahım bu mübarek ay hürmetine inşallah daha fazla bekletmez...
zeynepçim ben kızımda 26 ay bekledim rahim filmleri yumurtlama tedavileri vs..bir sürü işlem gördüm artık bende saplantı olmuştu
adet olmam gereken gün tuvalete gidemiyordum kan göreceğim diye erteliyordum
adetin 21.günü progesteron bektırırdım en fazla 5-6 değer çıkardı en azından yumurtlama var diyebilmek için 10 en düşük değer oda çıkması gerekir normal yumurtlayanda bu 20 çıkar
aylarca uğraştım çok bunaldım baktım sadece eşimle çocuk için birlikte oluyoruz hadi yumurtlama zamanı otomatik ogün olacak ve zar zor yumurtluyordum hiç yumutlama akıntısı gelmezdi
en son o ay aşılama yapacaktık çok bunaldım yeter dedim o ay ailemin yanına izmire gittim vazgeçtim herşyden ve tatil sonunda kafamdan attığım umudumun bittiği anda hamileydim inanamadım
kızımı doğurduktan sonra herşey geçti ya öyle bir yumurtlamaya başladım ki servikal mukustan çamaşırım temiz kalmazdı ve progesteronum hep 20 nin üstünde çıkmaya başladı doktorum bile kaç sefer gittiysem şaşırırdı aman süper yumurtluyorsun dikkat et hamile kalırsın demeye başladı halbuki biz tedaviyle bile büyütemezdik yumurtaları...
bu düşük yaptığım hamileliğimdede korunmayı bıraktığım ay 1 korunmasızla hamile kaldım çünkü hiç kafama takmadım aklıma bile gelmedi hemen hamile kalacağım
sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem çocuk yapmal için eşinizle birlikte olmayın ve stres asla yapmayın stres yumurtlamayı baskılar hatta tamamen durdurur relax olun...hatta gün bile saymayın doğal akışına bırakın