- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
canım 3 ekim benim adet tarihim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilara80..............................1 Eylül
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
pınar77...............................8 Eylül
WANNABABY....................8 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat........................15 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
esrako...............................19 Eylül
raebzeh..............................20 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül
heja...................................28 Eylül
gwert..................................3 Ekim
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip
HAMİŞLER
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
rahim filmi cektireceğiniz ayı bos geçirmek zorunda kalmayın diye adet biter bitmez yumurta daha olgunlasmadan cekmek istiyorlar
çunku radyasyon veriyorlar ilac içeriginde radyasyon var içerde goruntu elde edilen sıvı radyasyon içeriyormus
dolayısıyla adet bitiminde yani 6-7.gunler gibi çekilmesi en ideali biliyorsunuz ymurta o gunlerden sonar olgunlasıyor.
ama iliskiye girmeden gel cekelim olayını hiç duymadım.
merhaba benim tarih 18eylül ..
inşallah hamilelik olur..çok arzu ediyor ve kızıma kardeş için geç kaldığımızı düşünüyorum.. kızım5 yaşını bitirecek.. hamilelik süresini ve kalabilme süresini de 6 ay sayarsak yaş farkı en iyi ihtimallerle bile 7 yaş olacak..hayırlısı olsun! açıkcası acelem var..
yok yani var sanırım size yazmıştım lekelenmeden bahsetmiştim işte onun üzerine dr gittim döllenme olmuş ama rahime inmeden tüplerde sonlanıp orda bir kanamaya neden olmuş söktürücü verdi reglimi oldum şuan normalle döndüm canım ama listede nickimi değiştirirsen sevinirimapexçim sen neden ortalıkta gözükmüyosun merak ettim...bi sorunmu var canım
merhaba benim tarih 18eylül ..
inşallah hamilelik olur..çok arzu ediyor ve kızıma kardeş için geç kaldığımızı düşünüyorum.. kızım5 yaşını bitirecek.. hamilelik süresini ve kalabilme süresini de 6 ay sayarsak yaş farkı en iyi ihtimallerle bile 7 yaş olacak..hayırlısı olsun! açıkcası acelem var..
eee kızlar benim kızım sizinkilerden küçük ben erken mi davrandım acabaaaa..şimdi tereddütte kaldım diğeri doğunca zor olur mu sizce iyimi yaptım erken tedaviyle..
yok yani var sanırım size yazmıştım lekelenmeden bahsetmiştim işte onun üzerine dr gittim döllenme olmuş ama rahime inmeden tüplerde sonlanıp orda bir kanamaya neden olmuş söktürücü verdi reglimi oldum şuan normalle döndüm canım ama listede nickimi değiştirirsen sevinirim
canım çok geçmiş olsun...bende hep seni merak ediyodum çünkü hamileyim galiba demiştin ondan sonrada bidaha gözükmedin...inşallah bi daha yaşatmaz allah....
arkadaşlar benimde 3yasında kızım var 2.yi istiyorum daha korunmayı bırakalı 3ay oldu insallah hemen olur
inşallah hemen olur canım çok fazla beklemezsin...en ideal yaşı bulmuşsun sen...kardeşlerin arasında fazla yaş olmamış olur....
zeynepcim sağol canım.belki bakım ve ilgi olarak zorlanıyorum diye düşünüyorum .ama tedavinin ne kadar süreceği belli olmaz diye erken başladık tedaviye..hayırlısı bakalım rabbim hayırlısıyla yüzümüzü tekrardan güldürsün...amiiin
günaydın bayanlar
nasılsınız bakalım a.s.