kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

gnydn kızlar nasılsınız
4,5yaısnda kızımız var ve 4aydır korunmuyoruz dun adet olmam lazımdı olmadım sıpralle korunduk6ay oldu cıkartalı bakalım bazen 3gun gecıkebılıyor meraklandım bende benıde ekleyebılırsınız lıstenıze

başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
handefe..............................30 Eylül
mawili................................2 Ekim
WANNABABY....................2 Ekim
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
zeliş82..............................11 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan
nazlıbahar

HAMİŞLER

savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canım allahtan umut kesilmez ...peki eşin baktırdımı ve rahim filmi çektirdinmi...biliyosun bunlarda çok önemli...aşılamaya geçmeden bunlara bakıyolar önce....inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize

canım sen dur bakalım hemen ya...eyvahlar olsun daha ilk aydan böyle kötü kötü düşünürsen halin harap...daha yeni başlamışssın denemeye....hele bi 7 8 ay geçsin bakalım...bak benim 15 ay oldu...hala bir umut bekliyom...hemde sorunumuzuda biliyorum...inşallah sorun çıkmazda tez zamanda gelir seninde bebişin...
canım,benim acele etmemdeki sebep şu ,eğer önümüzdeki iki ay boyuncada hamile kalamazsam bu sefer bebişin doğumu oğlumun birinci sınıfa başladığı günlere denk gelicek.tahmin edersinki bu durumda benim açımdan hiç kolay olmaz birinci sınıf çocuğun anneye en çok ihtiyaç duyduğu zamanmış çünkü...benim durumum ya şimdi yada hiç gibi bişey yani :((

canım,benim acele etmemdeki sebep şu ,eğer önümüzdeki iki ay boyuncada hamile kalamazsam bu sefer bebişin doğumu oğlumun birinci sınıfa başladığı günlere denk gelicek.tahmin edersinki bu durumda benim açımdan hiç kolay olmaz birinci sınıf çocuğun anneye en çok ihtiyaç duyduğu zamanmış çünkü...benim durumum ya şimdi yada hiç gibi bişey yani :((

canım benimde seninle durumum aynı seneye oğlum okula başlıyo yani senin oğlunla aynı aşta...ama artık korunayım yada erteleyeyim lüksüm yok çünkü tutup tutmayacağı belli deil...eğer tutarsada bir şekilde üstesinden gelmeye çalışacam...allah verir bir kolaylığını...

zeynepcim ne yaptın canım korunuyormusun buay ben adet oldum biliyorsun yeni adet tarihim 13 ekim canım

canım bu ay korundum ve adetimi oldum şimdi bayramdan sonra çalışmalara başlıycam allahın izniyle...bende seni merak ediyodum ne zamandır sesin çıkmadı....anlaşılan sendede olmamış bu ay...ama günlerimiz yakın sayılır...sen 13 ü ben 19 u...inşallah önce senden sonra benden müjdeli haberler gelir ....

başak35............................13 Ekim
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan
nazlıbahar

HAMİŞLER

savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canım benimde seninle durumum aynı seneye oğlum okula başlıyo yani senin oğlunla aynı aşta...ama artık korunayım yada erteleyeyim lüksüm yok çünkü tutup tutmayacağı belli deil...eğer tutarsada bir şekilde üstesinden gelmeye çalışacam...allah verir bir kolaylığını...
inşallah allah gönlüne göre verir ve herşey dilediğin gibi yolunda gider..sevgiler

başak35.............................21 Eylül
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan
nazlıbahar

HAMİŞLER

savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
serbeyza :teytey:

zeynepcim ben listeye ekledim ama kırılmazsın umarım

başak35............................13 Ekim
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan
nazlıbahar

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

sebeyza kullanıcısından alıntı
kızlar beni hamiş listesine yazın çift çizgi cıktı allahım hepinize nasip etsin inşallahh

tebrikler canım gözün aydın...allah kucağınada almayı nasip etsin...inşallah bir gün bizde görürüz çift çizgiyi...

kızlar, ben ikinci çocuk çalışmalarına başladım ama hala kafamda milyonlarca soru var..acaba ikinci çocuk şartmı diye...sizler nasıl karar verdiniz karar verirken neler etkili oldu yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum..

kızlar, ben ikinci çocuk çalışmalarına başladım ama hala kafamda milyonlarca soru var..acaba ikinci çocuk şartmı diye...sizler nasıl karar verdiniz karar verirken neler etkili oldu yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum..

canım aslına bakarsan benim ikinciyi hiç yapmamam lazım ama deli gibi istiyorum...çünkü hamileliğim riskli kalbim çok yoruluyo çarpıntım aşırı oluyo...ikinci sebep oğlum çok zor bir çocuk yani hiperaktif başedilmesi gerçekten zor...ama nedense annelik güdüsü herhalde ikinciyi çok istiyorum...hem ilerde kardeşlerin birbirine destek vermesi hemde anne babaya başka can yoldaşı olması açısından...bide benim eşim tek çocuk anne oğul birbirlerine çok düşkünler...mazallah kaynanama bişey olsa eşim mahvolur...tabi yanında biz varız ama insanın kendi kanından olması başka bişey....

haklısın canım, fakat bazı kardeşler görüyorum birbirinden çok kopuk bayramdan bayrama karşılaşıyorlar mesela evlenmişler çoluk çocuğa karışmışlar ..birbirleriyle belki uzaklaşmışlar belki farklı şehirlere yerleşmişler...yani demek istediğim birbirlerine destek olmayan yada olamayan kardeşler var sonuıçta onlar içinde hayat devam ediyor...öyleyse başka kardeş o kadarda şart değil diyorum kendi kendime bazen ..ne bileyim işte karamsarım galiba biraz ...özellikle iki erkek kardeş, daha uzak oluyor birbirine..ben öyle gözlemledim..yani örneğin eşime bakıyorum, bir erkek kardeşi var bekar, aradabir karşılaştıkça yada onlara gittikçe sohpet ediyorlar birbirlerine herhangi bir iyilikleri yada kötülükleri dokunmuyor olmasada olur durumu yani ,öyleyse bende diyorumki oğlum arasıra sohpet etsin diye o na kardeş yapmam şart mı? yoksa farklımı düşünmeliyim.

canım beni etkileyen oğlum oldu.çünkü asla kuzenlereini karedşi olamayacağını söyledi.babası vebenim 2 şer kardeşimiz olduğunu bunu ona yaparak haksızlık yaptığımızı söylemişti.bunu söylediğinde 8 yaşındaydı.hoş garibim şimdi pişma şu an 13 yaşındfa bizde tık yok.:mymeka:

haklısın canım, fakat bazı kardeşler görüyorum birbirinden çok kopuk bayramdan bayrama karşılaşıyorlar mesela evlenmişler çoluk çocuğa karışmışlar ..birbirleriyle belki uzaklaşmışlar belki farklı şehirlere yerleşmişler...yani demek istediğim birbirlerine destek olmayan yada olamayan kardeşler var sonuıçta onlar içinde hayat devam ediyor...öyleyse başka kardeş o kadarda şart değil diyorum kendi kendime bazen ..ne bileyim işte karamsarım galiba biraz ...özellikle iki erkek kardeş, daha uzak oluyor birbirine..ben öyle gözlemledim..yani örneğin eşime bakıyorum, bir erkek kardeşi var bekar, aradabir karşılaştıkça yada onlara gittikçe sohpet ediyorlar birbirlerine herhangi bir iyilikleri yada kötülükleri dokunmuyor olmasada olur durumu yani ,öyleyse bende diyorumki oğlum arasıra sohpet etsin diye o na kardeş yapmam şart mı? yoksa farklımı düşünmeliyim.

canım aslında bu birazda bizim isteğimize kalmış...ben mesela herşeyi düşünüyorum ama en çokta ikinci bir bebeğimin olmasını çok ama çok istiyorum...yani kardeşti şuydu buydu bir yana ben o duyguyu bir kez daha tatmak istiyorum...ne bileyim sanki ikinci bebekte daha bilgili daha tecrübeli olacakmışım gibime geliyo...hele bide kızım olsa ooohhh tadından yenmez artık...tabi herşeyin hayırlısı...

Back
X