- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #1.141
bende ıkıncıyı arayanlardanım son adetım 18 eylul
canım hoşgeldin...umarım listemiz sana şans getirir bir an önce hamişlere geçersin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ıkıncıyı arayanlardanım son adetım 18 eylul
kızlar hala regl olmadım ve midem çok bulanıyor..test yapmak hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum ama meraktanda çatlıyorum..kendimi pazartesiye kadar şartlandırdım..pazartesi test yapacagım eger hala regl olmazasm..sizler ne alemdesiniz bakalım..
kızlar hala regl olmadım ve midem çok bulanıyor..test yapmak hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum ama meraktanda çatlıyorum..kendimi pazartesiye kadar şartlandırdım..pazartesi test yapacagım eger hala regl olmazasm..sizler ne alemdesiniz bakalım..
ben hastalandım yeni tarih 9 kasım
selam arkadaşlarım...umarım hepinizin gönülleri ve bedenleri huzurlu ve sağlıklıdır.bende ikinci çocuğama hamile kalmak için 5-6 aydır uğraşıyorum..bu ayın 17 sini bekliyorum.bir tane kızım var allah ona sağlık versin.Allahtan,herşeyin hayırlısını istemek lazım.hiç çocuğu olmayanları düşünüp şükretmeliyiz.:1hug:
zeeynep nasılsın hayatım
ben hala beklemedeyim
kızlar dayanamayıp test yaptım negatif adetimi bekliycem yeni tarihim belli olunca yazarımda daha çok görüşürüz heralde üzüledim nedense alıştım galiba negatif görmeye.
şaka bir yana adet belirtileri yaşıyordum zaten
ben hastalandım yeni tarih 9 kasım
kaç gün geçti günün merak ettim bende ..kaydirigubbakcemile2
alışkanlık yarattı bizde bu testler ben 15 aydır ilk defa geçen ay yapmadım.:1shok:.ee bazı aylarda 2 3 defa yaptığımı sayarsak toplam 20 tane yapmışımdır.:bbo:..bende bayağı alıştım negatiflere bir gün göremezssem onları şok geçirebilirim...kafamçokkarıştı