kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

büyükbeyazlale hoşgeldin canım.a.s.a.s..sen ne zamandır uğraşıyorsun ikinci bebiş için:uhm::1hug::1hug:

kızlar hala regl olmadım ve midem çok bulanıyor..test yapmak hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum ama meraktanda çatlıyorum..kendimi pazartesiye kadar şartlandırdım..pazartesi test yapacagım eger hala regl olmazasm..sizler ne alemdesiniz bakalım..

yarın doktora gidiyorum tamam derse çalışmalar başlıycak ozaman tarihimi vercem gene öptüüüüüüüm

kızlar hala regl olmadım ve midem çok bulanıyor..test yapmak hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum ama meraktanda çatlıyorum..kendimi pazartesiye kadar şartlandırdım..pazartesi test yapacagım eger hala regl olmazasm..sizler ne alemdesiniz bakalım..

kaç gün geçti günün merak ettim bende ..kaydirigubbakcemile2

hadi canım hayırlısı inşallah ....pazartesiye çok var bence bir an önce yap testini...nasıl dayanıcan o kadar zaman

selam arkadaşlarım...umarım hepinizin gönülleri ve bedenleri huzurlu ve sağlıklıdır.bende ikinci çocuğama hamile kalmak için 5-6 aydır uğraşıyorum..bu ayın 17 sini bekliyorum.bir tane kızım var allah ona sağlık versin.Allahtan,herşeyin hayırlısını istemek lazım.hiç çocuğu olmayanları düşünüp şükretmeliyiz.:1hug:

selam arkadaşlarım...umarım hepinizin gönülleri ve bedenleri huzurlu ve sağlıklıdır.bende ikinci çocuğama hamile kalmak için 5-6 aydır uğraşıyorum..bu ayın 17 sini bekliyorum.bir tane kızım var allah ona sağlık versin.Allahtan,herşeyin hayırlısını istemek lazım.hiç çocuğu olmayanları düşünüp şükretmeliyiz.:1hug:

sanada selam hoş geldin inşallah sen benim gibi çok beklemeden ikinci bebeğine kavuşursun bu arada kızın kaç yaşında allah ona uzun ömürler versina.s.

kızlar dayanamayıp test yaptım negatif adetimi bekliycem yeni tarihim belli olunca yazarımda daha çok görüşürüz heralde üzüledim nedense alıştım galiba negatif görmeye.
şaka bir yana adet belirtileri yaşıyordum zaten

crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
başak35............................13 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
gwert
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

kızlar dayanamayıp test yaptım negatif adetimi bekliycem yeni tarihim belli olunca yazarımda daha çok görüşürüz heralde üzüledim nedense alıştım galiba negatif görmeye.
şaka bir yana adet belirtileri yaşıyordum zaten

alışkanlık yarattı bizde bu testler ben 15 aydır ilk defa geçen ay yapmadım.:1shok:.ee bazı aylarda 2 3 defa yaptığımı sayarsak toplam 20 tane yapmışımdır.:bbo:..bende bayağı alıştım negatiflere bir gün göremezssem onları şok geçirebilirim...kafamçokkarıştı

kaç gün geçti günün merak ettim bende ..kaydirigubbakcemile2

inanki kafam karıştı nasıl hesaplayayım şaşırdım bende..normalde mesela 8inde olduysam 7-8-9 bu günlerde olurum..agustosta13ünde oldum..eylülde 8inde oldum..ben ne diyeyim sana canım benim..bazen oluyor 2-3 gün sarkıyor bazen oluyor 3-4 gün önce oluyor..hatta ve hatta haziran ayında 11 gün temiz kaldım tekrar adet oldum..bu aralar çok sapıttı..dr. gittim test felan yaptı o zaman(haziranda)bişey çıkmadı..herşey normal ama kafasına göre takılıyor işte benim tarihler..şuanki gibi hiç olmamıştım ama çok midem bulanıyor su içmekten karnım şişti başka canım birşey istemiyor..aynı oğlumdaki gibi hep yorgunum ve uykum var..

alışkanlık yarattı bizde bu testler ben 15 aydır ilk defa geçen ay yapmadım.:1shok:.ee bazı aylarda 2 3 defa yaptığımı sayarsak toplam 20 tane yapmışımdır.:bbo:..bende bayağı alıştım negatiflere bir gün göremezssem onları şok geçirebilirim...kafamçokkarıştı

valla bende iki aydır k ist neden iile dogum kont hapı içiyorum ve test yapmadım buyuk bosluk olustu hayatımda:)) oyle alısmısımkı 5 gun kala ben baslıyodum test yapmaya çunku:))

zeynepcim alıştım negatiflere diyorsun ama ben merak ediyorum acaba bu ay pozitif çıkınca halin nasıl olacak..zeynepcim bence sen bu ay hamile kalacaksın inşallah ardındanda biz geliriz hayırlısıyla..ayyyne biliyim sanki bu yazıyı yazarken içime doğdu..tedavin nasıl gidiyo canım..

esrako caniko sende kendini hemen üyle bırakmako..canım üzülme emeksiz yemek olmuyo..uydumu bilmiyorum ama.. hakikaten bazı şeyler emek sarfettikçe tatlanıyor..inşalllaaahh en kısa zamanda hamiş kalırsın caniko..amiiiinnn

Back
X