kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar durumlar nasıl benim 2 günüm kaldı adet olmama bakalım hayırlısı ama sanki adet olacakmış gibiyim kasıklarımda ağrı var hafif ve göğüslerim 3 gündür hassasiyet başladı her zamanki gibi hakkımda hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun gözümüz aydın 4 gündürde giremiyoduk siteye deli oldum...kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
funda72
ffigen
crazybaby
gülücük
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

Kirmizi karti bugün gördüm...ve çalişmalara ara vermeyi düşünüyorum ...çok strese girdim çünkü acaba hamilemiyim diye kendimi sürekli dinliyordum ve hamileyimdir diye herhangi bir ağri kesici filan da içemedim acayip oldum ben yaa

funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gülücük
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

ben kırmızılara büründüm hüüüüüüüüüüüüüüüü

dur kız daha yeni başladın ne hüsüüüü bu :mymeka:

Kirmizi karti bugün gördüm...ve çalişmalara ara vermeyi düşünüyorum ...çok strese girdim çünkü acaba hamilemiyim diye kendimi sürekli dinliyordum ve hamileyimdir diye herhangi bir ağri kesici filan da içemedim acayip oldum ben yaa

canım sen çok takmışsın ara ara hepimiz böyle oluyoruz ...ama en iyisi kendini hazır hissedebilmen....:1hug:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız zeynepcim gerçi benim listede adet tarihim 21 ekim yazıyor ama bu tarihim son üç aydır 28 günde bir adet gördüğüm için ben normalde 30 günde bir adet görürüm yani 24 ekime kadar yolu var inşallah olmam ama çok sancım var allahtan hayırlısı artık sanırım sen adet oldun canım sağlık olsun umarım bir dahaki aya hamiş kalırsın :1hug:

gülücük...............................15 Kasım
funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

iyi akşamlar kızlar nasılsınız zeynepcim gerçi benim listede adet tarihim 21 ekim yazıyor ama bu tarihim son üç aydır 28 günde bir adet gördüğüm için ben normalde 30 günde bir adet görürüm yani 24 ekime kadar yolu var inşallah olmam ama çok sancım var allahtan hayırlısı artık sanırım sen adet oldun canım sağlık olsun umarım bir dahaki aya hamiş kalırsın :1hug:

canım hadi hayırlısı inşallah yarında gelmez kırmızılarında mutlu haberi verirsin...

selam kızlar..yeni adet tarihim 15 kasım eklerseniz sevinirim..

ekledim canım...umarım son adetin olur hepimizin tabiiiiiiiiiiiiiii

selam kızlar varmı yeni hamişimiz valla yeni açıldı benim kk pek inceleyemedim
bende yarın kontrole gidicem bu ay 1 tane yumurtam var oda geç büyüyor anlayacagınız aşılama olcak ama umutsuzum geçen at 2 tane kocaman olmuşlardı bu ay gelişmedi aşılama tutmassa artık yapıcak birşey kalmıyor allahtan umut kesilmez ama ben kendimi umutsuz vakka olarak görüyorum artık

herkese selammm

ptesi gunu laproskopi histeroskopi oldum
tıkalı tek tupum hala tıkalı acılabilcek konumda değildi zaten ama digerine bakmaktı amac bakıldı herhangib ir sorun yokmus digerinde çoksukur
su an yine dogal yoldan tek tuple beklemeye devam seklindeyim
bu aytarih vermiyorum çunku yumurtlama gunlerim su gunler ve bana iliskiyasak ameliyatlı oldugum için
kasım için tarıh vericem insalah
hamilemiz yokyeni galiba

herkese selammm

ptesi gunu laproskopi histeroskopi oldum
tıkalı tek tupum hala tıkalı acılabilcek konumda değildi zaten ama digerine bakmaktı amac bakıldı herhangib ir sorun yokmus digerinde çoksukur
su an yine dogal yoldan tek tuple beklemeye devam seklindeyim
bu aytarih vermiyorum çunku yumurtlama gunlerim su gunler ve bana iliskiyasak ameliyatlı oldugum için
kasım için tarıh vericem insalah
hamilemiz yokyeni galiba

canım çok geçmiş olsun umarımbirdahaki aya kendiliğinden hamile kalırsın evet maalesef yeni bir hamişimiz yok zeynepcim bu arada bende adet oldum yeni tarihim 24 kasım umarım adet olmam aşılama yapıcaz bu ay allahım inşallah yüzümüzü güldürür :Saruboceq:

slm kıslar ümitlenmek istemiyorum ama aslında ayın 23 de adet günümdü yani dün 25 ne kadar vakit koydum olmassam fazladan iki gün dayanamadım ve bugün test yaptım +pozitif yarın sabah bi tane daha test yapacağım ve bu testide yapmıcaktım ama kızımda olduğu gibi bundada aynı belirtileri yaşıyorum aşırı üşüme ve gözlerim çok fena batıyo göğüslerim adet olacakmışım gibi şiş ve hafif gripli gibiyim bakalım hakkımda hayırlısı olsun allahım isteyen herkese tekrar aynı duyguları sevinci yaşatsın...:1hug:a.s. yarın sabah tekrarlıcam testi inşallah yine pozitif çıkar...:1rolleyes:

dilara öncelikle tebrik ederim seni allah kucagına almayı nasip etsin
evet kızlar bugünkü kontrolümde 3 tane yumurtam oldugunu ögrendim 19 13 8 mm olmuşlar ben 1 tane diye üzülüyordum akşam çatlatma ignemi olucam pazar günü sabah aşılamam olucak bütün hazırlıkları yaptırdım şimdi dualarınıza ihtiyacım var inşallah tutar çünki son tedavim

slm kıslar ümitlenmek istemiyorum ama aslında ayın 23 de adet günümdü yani dün 25 ne kadar vakit koydum olmassam fazladan iki gün dayanamadım ve bugün test yaptım +pozitif yarın sabah bi tane daha test yapacağım ve bu testide yapmıcaktım ama kızımda olduğu gibi bundada aynı belirtileri yaşıyorum aşırı üşüme ve gözlerim çok fena batıyo göğüslerim adet olacakmışım gibi şiş ve hafif gripli gibiyim bakalım hakkımda hayırlısı olsun allahım isteyen herkese tekrar aynı duyguları sevinci yaşatsın...:1hug:a.s. yarın sabah tekrarlıcam testi inşallah yine pozitif çıkar...:1rolleyes:

canım pozitif çıkmışsa kesin hamilesin şindiden tebrikler darısı bizim başımıza :Saruboceq:

dilara öncelikle tebrik ederim seni allah kucagına almayı nasip etsin
evet kızlar bugünkü kontrolümde 3 tane yumurtam oldugunu ögrendim 19 13 8 mm olmuşlar ben 1 tane diye üzülüyordum akşam çatlatma ignemi olucam pazar günü sabah aşılamam olucak bütün hazırlıkları yaptırdım şimdi dualarınıza ihtiyacım var inşallah tutar çünki son tedavim

başak arkadaşım umarım allah yardımcın olur dualarımız seninle ben de yarın aşılama için tedaviye başlıyorum hepimiz için hayırlısı olsun stres yapma canım umarım ikinci meleğine kavuşursun :CüvCüv:

çok sağolun kızlar hayırlısıyla inşallah yarında pozitif çıkarsa ne güzel bugün çift çizgiyi gördüm ama 2 test daha darantili diye düşünüyorum allah bebiş isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın bu benim 3. ayımda tutmuş oluyor ilk 2 ay yumurtlama günü çalıştık sonrasındada ilişkiye girdik geçen 10 kez birleşme gerçekleşti bu ay sadece 3 kez ilişkiye girebildim ve yumurtlama günü diye hesap yapmadım adetim bittiği gibi ertesi gün ilk ilişki bide adetim birinci gününden sayarak 10. günüydü bide 15. günü girdik ben rahatsızlanınca bidaha üstelemedik olursa olur hesabına sanırım adet bittiği gibi kalmış oluyorum bu durumda herkesin hamiş haberlerini alırız en yakın zamanda inşallah...a.sa.s.

Back
X