kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım hiç yalnız olur musun..yasakkelimebirimizden biri elbet koşacaktır sana.:dance:.canım üzülme..:teselli:demekki daha süren dolmadı.. bebişin biraz nazlım galiba..:ecrin_bebek:canım benim dularını esirgeme ..bol bol dua etmeye devam et..:Saruboceq::Saruboceq:biliyorum üzülmemek elde değil..ama bebişin annesini üzgün görmek istemez bence..hadi gülümse canım.:sm_cool:a.s.yalnız değilsiniz...:1hug::1hug:

wannabay okudum basına gelenlerı ınan bana cok uzuldum ama yapıcak bısı yok Allahtanda umıt kesılmez sabah olmadan neler our belkı hersey yoluna gırer .hem bak sen hamıle kalabılıyosun bıdaha denersın demesı kolay dımı amaaan sacmalıyorum kafam gıttı ıyıce

wannababy canım hayırdır neden bebeğini alıyorlar sorun ne..aaa kızlar noluyo kendize mi dikkat etmiyorsunuz..canlarım benim tabiki bebek istiyoruz yeniden anne olmak istiyoruz..ama sağlığınız tehlikedeyse ne yapabiliriz ki..demek ki hayırlısı böyleymiş..önemli olan sizlerin bizlerin sağlığı..rabbim hayılısıyla hayırlı zamanda versin hepimize inşalllaaaaaahhhh..amiiiiiinnn...

raebzeh ya cok heveslenmıstım bu ay nedense sımdı esımı cagırcak dr um sperm tahlılı ıcın sız yaptırdınız mı

wannabay okudum basına gelenlerı ınan bana cok uzuldum ama yapıcak bısı yok Allahtanda umıt kesılmez sabah olmadan neler our belkı hersey yoluna gırer .hem bak sen hamıle kalabılıyosun bıdaha denersın demesı kolay dımı amaaan sacmalıyorum kafam gıttı ıyıce

bunuda kaybedersem 3. kaybım olucak. keşke hiç kalamasam daha iyi diyorum. bu şekilde çok acı.senağlama

wannababy canım hayırdır neden bebeğini alıyorlar sorun ne..aaa kızlar noluyo kendize mi dikkat etmiyorsunuz..canlarım benim tabiki bebek istiyoruz yeniden anne olmak istiyoruz..ama sağlığınız tehlikedeyse ne yapabiliriz ki..demek ki hayırlısı böyleymiş..önemli olan sizlerin bizlerin sağlığı..rabbim hayılısıyla hayırlı zamanda versin hepimize inşalllaaaaaahhhh..amiiiiiinnn...

canım, daha pazartesi öğrendim ama öğrendiğimden beri yolunda gitmeyen birşey var. yarın biraz daha netleşir herhalde. Takdiri ilahi, elden birşey gelmiyor. Rabbim "ol" demezse olmuyor işte.:çok üzgünüm:

mawilicim bizden istemedi ben tedaviye ara verdim..bu ay kendiliğinden olur diye bende çok ümitliydim test yaptım negatif çıktı..halada adet olmadım..hayırlısı bakalım..

bız 8 aydır ugrasıyoruz kolmen kullanmıstım 2 ay bıde dıs gebelık gecırdıgımden dolayı sag tupum tıkalı bu ay yumurtalarım guzeldı dr o yuzden esıme test ıstedı .inş adet olmazsın
canım

bunuda kaybedersem 3. kaybım olucak. keşke hiç kalamasam daha iyi diyorum. bu şekilde çok acı.senağlama

hayatım yasadıklarını ancak tahmın edbılırım gecırdıgım dıs gebelıgı bıle o kadar uzuluyorumkı napalım elımızden bısı gelmıyo canını fazla sıkma hersey olucagına varıyo sonunda hakkımızda hayırlısını versın Rabbım bıze....hem bılıyomusun kaybettıgımız bebekler cennetın kapısında beklıyolar bızı orda gorucez onları
a.s

nazlıbahar......................... ..1 Kasım
zeliş82.................................5 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
mawili..................................1 Aralık
handefe
raebzeh.
yağmur20
funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
[/b]

Son düzenleme:
benide eklemişsiniz teşekkürler .WANNABABY üzme kendini diyeceğim ama üzülüyorsun eminim:teselli: ,hakkında hayırlısı canım benim.ne yaparsak yapalım iş olacağına varıyor ve bizler üzüldüğümüzle yıprandığımızla kalıyoruzsenağlama.ÖNCE SAĞLIK SONRADA SABIR .mirmirmirmir

zeynepcim beni listeden silermisin canım ben artık bebk olayını kapattım sizleri üzmek istemem ama eşimiden kaynaklanan bir nedenden dolayı bu kararı aldım kendimi çok aptal gibi hissediyorum neden onca acıya katlandım tedavi oldum kimin için inan kendimi kandırmışım

zeynepcim beni listeden silermisin canım ben artık bebk olayını kapattım sizleri üzmek istemem ama eşimiden kaynaklanan bir nedenden dolayı bu kararı aldım kendimi çok aptal gibi hissediyorum neden onca acıya katlandım tedavi oldum kimin için inan kendimi kandırmışım

canım yapma bir anlık sinir neler çektin ne aşamalardan geçtin sinirin geçince sakinleşirsin kendinide bizide üzme canım biz bu yolda beraberiz dönmek yok..........:teselli:

başak daha aşılama sonucunu bile bilmiyorsun. belkide hamilesin. bir anlık bir sinirle alınmış bir karar gibi geldi bana. bir daha düşün.a.s.

bu sabah yeniden kan verdim. öğlen de gidip büyük bir olasıklıkla ne zaman sonlandıralım diye konuşucaz doktorumla. hastanedeki hemşiler, kan alan laborant bile acıyarak bakıyo yüzüme. yani bu macerada buraya kadarmış.

zeynepcim, benide silermisin listeden. bir daha da ekleme canım. bende bu defteri kapatıyorum. 3 sene içinde 3 kayıp. bedenen, beynen çok ama çok yorgunum. Takdiri ilahi, Rabbim istemiyo demek ki ikinci kez anne olmamı. Rabbim "ol" demeyince benim boyum kıldan ince. Allah hepinizin yolunu açık etsin.

benide eklermisin zeynepcim yanlız ben ocak ayın da korumayı bırakıcam doktorum öyle dedi aslında benim olursa 3üncü hamileliğim olucak ocak ayında 7 aylık bebeğim preklemsiden dolayı sezaryen doğum yaptım 3 gün yaşadı allah herkesin gönlüne göre versin

nazlıbahar......................... ..1 Kasım
zeliş82.................................5 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
mawili..................................1 Aralık
handefe
raebzeh.
yağmur20
funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

Son düzenleme:

canım dur bakalım hemen böyle pes etme hem ne biliyosun belkide hamilesin...erkeklerin bizi çıldırtmadığı zamanmı yok sanki...mutlaka bişeyler yapıp bizi kızdırıyolar...ama sinirimiz geçince her şeyi unutuyoruz...o yüzden sende sakinleşene kadar kötü düşünme canım....

bu sabah yeniden kan verdim. öğlen de gidip büyük bir olasıklıkla ne zaman sonlandıralım diye konuşucaz doktorumla. hastanedeki hemşiler, kan alan laborant bile acıyarak bakıyo yüzüme. yani bu macerada buraya kadarmış.

canım ya iyi haberlerini bekliyorum inşallah sonuçların düzelmiştir canım...bizi haberdar et olurmu....

zeynepcim, benide silermisin listeden. bir daha da ekleme canım. bende bu defteri kapatıyorum. 3 sene içinde 3 kayıp. bedenen, beynen çok ama çok yorgunum. Takdiri ilahi, Rabbim istemiyo demek ki ikinci kez anne olmamı. Rabbim "ol" demeyince benim boyum kıldan ince. Allah hepinizin yolunu açık etsin.

karamsar olmak pes etmek yok tamammmı..:oklava:.yaşlanıncaya kadar 2. bebişler için mücadeleye devam edicez okey....kaydirigubbakcemile5

benide eklermisin zeynepcim yanlız ben ocak ayın da korumayı bırakıcam doktorum öyle dedi aslında benim olursa 3üncü hamileliğim olucak ocak ayında 7 aylık bebeğim preklemsiden dolayı sezaryen doğum yaptım 3 gün yaşadı allah herkesin gönlüne göre versin

canım inşallah bi daha böyle kötü bir şey yaşamazssın bebişin sağ salim gelir canım..a.s..

karamsar olmak pes etmek yok tamammmı..:oklava:.yaşlanıncaya kadar 2. bebişler için mücadeleye devam edicez okey....kaydirigubbakcemile5

selamlar kizlar..
insallah en yakinda sizdende hayirli haberler aliriz..
kiz zeyno gayretine hayranim senin.. bu gayretle yakinda aliriz senden bi haber eminim ve duacinizim :Saruboceq:

Back
X