kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

bana da uyar zeynepcim bakalım diğer kızlar ne diycek..hafta sonuna kadar ayarlayalım gününü..hadi bakalım...

tabiki zeynepcim önce tedavimi olucam zaten öbür ay bi aksilik çıkmazsa tedaviye başlamayı düşünüyorum

kızlar ben zaten allah kabul ederse namazımı kılıyorum her namazımın peşinde herkes için dua ediyorum ama bu toplu namaz işi bencede ço iyi bir fikir ben varım günü mümkünse bence cuma günü cuma saati olsun cuma gününde cuma saatinde bir zaman varmış o anda yapılan duaları allah cc geri çevirmezmiş ................

raepzeh,lolo,zeynep canım isyan değil benimki ama bu kadarda kötü olduğumu düşünmüyordum..dr..elinizi çabuk tutun belki bir kaç ay sonra bu değeride bulamayacaksın o zman istesende sana tüp bebek bile yapmayacaklar çünkü değerin çok yüksek tüp bebek bile olmayabilir deyince çok kötü oldum..bütün gün hatta sabaha kadar agladım..kendime engel olamadım..iğne yerim hala çokkkk acıyor çok yanıyor..acıyı felan unuttum umursamıyorum bile ama kalpim kırık işte kızlar..zeynepimin dediği gibi çokda ısrarcı olmamamk mı gerekiyor aceba..bu kadar çok isteyip ısrarcı olup sonrada Allah korusun sağlıksız veya hayırsız bir evladım olursa diye düşünüyorum..töbeler olsun..şuan duygularım öyle karışıkkii kızlar herşey bomboş geliyor..namaza bende varım kızlar..saatini karalaştıralım bende katılırım..

daha öncede dediğim gibi alnında eğer bir evlat daha yazılıysa o gelicektir sabırlı ol
belkide başka doktora daha gitmelisin git bakalım aynı şeylerimmi söylicek olmazsa tüp yaparsınız taksitle bile oluyo artık uygun bi yer bulursunuz
şunuda unutma allahtan hayırlısını iste ki sonradan üzülme.
canım allah hayırlısını en hayırlı zamanda versin sana AMİN...

tamam kızlar benim içinde uygun cuma günü saat onda güzelce taze abdestimizi alalım.sonrada hep beraber ellerimizi semaya kaldıralım..rabbimize dileklerimizi sunalım..ondan başka kim bize yardım eder kızlar o bizim biricik rabbimiz..kurban olduğum rabbim hiç kullarına kıyamaz..inşallah dualarımızı kabul eyler..amiiinnn.gülücük canım canını sıkma bitanem..bu da senin için bi sınav..tabiki isyan etme..şükür et dualarını dahada artır..inşallah bu ay ki hamiş listesinin en başında sen olacaksın...bu arada herkese günaydııııınnnn...

Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN

tamam cuma olsun zelişçim sen daha iyi bilirsin cuma saat kaçta olsun...

zeynepcim canım 10 erken bence cuma saatine yakın olması için saat 11 de olsun niyetimizde bir olsun ben bundan 2 ay önce zaten 4444 salatı tefciriyeyi çekmiştim bu dua öyle büyük bir duaki ben bu duayı iki kere okudum iki dileğim anında kabul olmuştu bu üçüncü okuyuşum bekliyorum inanıyorumki rabbim bu duamıda kabul edecek bilmem bilirmisiniz hürrem 2000 diye bir arkadaşımız vardı sitede onada yazmıştım bu duayı oda okudu okuduktan 6 7 ay onra hamile kaldı..........neyse kızlar fazla uzattım heralde bu namaz işi çok iyi olacak rabbim bizi boş çevirmeyecek .............

canım biz namazı kılalım,ardından da salatı tefciriyeyi aramızda belli sayılarda paylaşıp okuyabiliriz..biz üniversiteye hazırlanırken paylaşıp okurduk..bencede cumaya yakın bi zamanda olsun..gerçi benim için farketmez ben herzaman müsaitim..kızımda benle kılar..elini bazen açıp allaahh kardeş ver diyo cimcimem...

hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah razı olsun hepinizden şu zor zmanımda desteginizi esirgemediniz..namazımızı saat kaçta ne zman kılacagız anlamadım hepiniz ayrı ayrı yazmışsınız canlarım..

hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah razı olsun hepinizden şu zor zmanımda desteginizi esirgemediniz..namazımızı saat kaçta ne zman kılacagız anlamadım hepiniz ayrı ayrı yazmışsınız canlarım..

henüz tam kesinleşmiş değil ama cuma günü saat 11 de galiba...................

slm kizlar ben sonucu aldim ayin 20 sinde sonuc malesef negatif ilk gun cok agladim ama ertesi gun toparlandim ben rabbimden hakkimda hayirlisi neyse onu istedim rabbimde bunu nasip etti demekki hayirlisi buymus bilmiyorum birkez daha deneyebilirmiyim bilmiyorum yumurta toplama isleminden sonra benim cok agrim ve kanamam oldu bu beni cok korkutuyor ilk tup bebek deneyimdi ama gercektende ikiniciyi deneyebilirmiyim bilmiyorum cok korkuyorum hepimiz icin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize 1 tane bile olsa yavrularimiz rabbim onlara uzun hayirli saglikli omurler nasip etsin amiiiiiinnnnn kendinize iyi bakin hersey icin tesekkurler kizlar:1hug:
sampuan.............................15 Kasım
kaymaklım..........................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
esrako...................................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
dilşahım

HAMİŞLER

sakaleynmaster
BTRKLC
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

slm kizlar ben sonucu aldim ayin 20 sinde sonuc malesef negatif ilk gun cok agladim ama ertesi gun toparlandim ben rabbimden hakkimda hayirlisi neyse onu istedim rabbimde bunu nasip etti demekki hayirlisi buymus bilmiyorum birkez daha deneyebilirmiyim bilmiyorum yumurta toplama isleminden sonra benim cok agrim ve kanamam oldu bu beni cok korkutuyor ilk tup bebek deneyimdi ama gercektende ikiniciyi deneyebilirmiyim bilmiyorum cok korkuyorum hepimiz icin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize 1 tane bile olsa yavrularimiz rabbim onlara uzun hayirli saglikli omurler nasip etsin amiiiiiinnnnn kendinize iyi bakin hersey icin tesekkurler kizlar:1hug:

canım hiç sıkma canını gerçekten çok üzüldüm.yapacak bir şey yok dediğin gibi sen elinden geleni yaptın takdir yüce rabbimin .allah evlatlarımıza uzun ömür versin.allahıma bin şükür ki evlatlarımız var.sakın üzülme.kendine iyi bak.

ballım kaymaklım..üzülme demekki rabbim böyle hayırlısını nasip edecekmiş..sıkma canını daha yaşın benim gibi küçük nasıl olsa..hayırlısı olsun tatlım..öptüm kızlaaarr
kızlaaaarr bu arada saati kararlaştırdınız mı?

kaymaklım bak ne güzel söylemişsin demekki nasip deilmiş...insanız hepimiz elimizde olmadan tabikide üzülüyoruz ama yaşın küçük bakarsın bebeğin sana süpriz yapıp normal yollarla gelir canım...hakkında haıyrlısı olsun...

Back
X