- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #1.721
bana da uyar zeynepcim bakalım diğer kızlar ne diycek..hafta sonuna kadar ayarlayalım gününü..hadi bakalım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cuma olsun zelişçim sen daha iyi bilirsin cuma saat kaçta olsun...
hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah razı olsun hepinizden şu zor zmanımda desteginizi esirgemediniz..namazımızı saat kaçta ne zman kılacagız anlamadım hepiniz ayrı ayrı yazmışsınız canlarım..
sampuan.............................15 Kasım
kaymaklım..........................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
esrako...................................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
dilşahım
HAMİŞLER
sakaleynmaster
BTRKLC
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....
slm kizlar ben sonucu aldim ayin 20 sinde sonuc malesef negatif ilk gun cok agladim ama ertesi gun toparlandim ben rabbimden hakkimda hayirlisi neyse onu istedim rabbimde bunu nasip etti demekki hayirlisi buymus bilmiyorum birkez daha deneyebilirmiyim bilmiyorum yumurta toplama isleminden sonra benim cok agrim ve kanamam oldu bu beni cok korkutuyor ilk tup bebek deneyimdi ama gercektende ikiniciyi deneyebilirmiyim bilmiyorum cok korkuyorum hepimiz icin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize 1 tane bile olsa yavrularimiz rabbim onlara uzun hayirli saglikli omurler nasip etsin amiiiiiinnnnn kendinize iyi bakin hersey icin tesekkurler kizlar:1hug:
slm kizlar ben sonucu aldim ayin 20 sinde sonuc malesef negatif ilk gun cok agladim ama ertesi gun toparlandim ben rabbimden hakkimda hayirlisi neyse onu istedim rabbimde bunu nasip etti demekki hayirlisi buymus bilmiyorum birkez daha deneyebilirmiyim bilmiyorum yumurta toplama isleminden sonra benim cok agrim ve kanamam oldu bu beni cok korkutuyor ilk tup bebek deneyimdi ama gercektende ikiniciyi deneyebilirmiyim bilmiyorum cok korkuyorum hepimiz icin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize 1 tane bile olsa yavrularimiz rabbim onlara uzun hayirli saglikli omurler nasip etsin amiiiiiinnnnn kendinize iyi bakin hersey icin tesekkurler kizlar:1hug:
henüz tam kesinleşmiş değil ama cuma günü saat 11 de galiba...................