kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydın kızlar ben birtürlü bu kasık ağrılarımı anlayamadım tamam yumurtlarken ağrırmış ama önceden yumurtlamıyormuydum ne ağrım vardı ne sızım ama şimdi yumurtlama zamanımda hem ağrım hem akıntım çok anlamadım gitti her ay böyle

kızlarr ben çarşamba günü hastalandım 26. günümde yeni ay yeni kısmet hayırlısı olsunnnn artık kaç günde oluyom onuda karıştırdım 3 ay 30 gündeydi bu ay 26 bir dahaki ay ne olcek bakalım?:)

herkeze günaydın ve hayırlı cumalar kızlar pek vaktim olmuyo yazılanları okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir
benim canım sıkkın biraz oğlumun sınıf arkadaşının annesinin hamile olduğunu öğrendim hemde ikizmiş kazayla olmuş üç tane çocukları var allah nasib ederse 5 olucak aslında çok sevindim nazarım değmesin diye defalarca maşşallah dedim dua ettim çok sevindim yeni bebeklerin dünyaya geleceğine ama bi tarafım burkuldu allah bizede nasib etsin bir evlat daha yanımızdaki yavrularımızada uzun sağlıklı ömür versin ..AMİN....

cerot,xxgizemxx topiğimize hoşgeldiniz...umarım listeye girdiğiniz gibi hamiş çıkarsınız

güleser1983 belirtilerin çok güzel adetinde geçtiğine göre umut var demektir...inşallah güzel haberlerin gelir canım...

canım çok sağol.hoşbuldum valla kendi adıma..çok ilgilisiniz, teşekkür ederim hepinize..
ben evde pc olmadığı için sadace işyerinden girebiliyorum kk ya hafta içi..şimdi gördüm dün akşam yazdıklarınızı.inşallah hepimizde muradımıza ereriz kızlar..1. yi nasip eden Rabbim 2. de nasip eder, ben inanıyorum..siz de inanın..bu topik hamiş haberinden kaynayacakk:))))

cerot,xxgizemxx aramıza hoşgeldiniz..inşallah burası uğurlu gelir canlarım.kızlaaaarrr nerdesiniz huu huuuu..öptüm canlarım..

canımm hoşbuldukk...senin de kızın var sanırım benim gibi..Maaşallah çok şeker..Allah bağışlasın ve 1 tane de kardeş versin ona İnşallah..
kızlar benim aslında ilk bebeğim gibi olacak çünkü 2. evliliğim ve kızım ilk eşimden..ama yanımda Allaha şükür..şimdiki eşimin ilk çocuğu olacak, çünkü onun ilk evliliği benim..
anlayacağınız hem 1. bebek gibi hem 2. gibi heyecan var evimizde..İnşallah hayırlısıyla hepimize nasip etsin Rabbim..

sevgiler herkesee..a.s.

Günaydınn kızlar hayırlı günler ..Cumanız mübarek olsun kızlarr...Rabbim bize,eşlerimize,ailemizee sağlıkk,sıhhat versin inşallahh...Rabbim isteklerimizi,muradlarımızı hayırlı zamanda kabul etsin inşallahh..Puhaha sabah sancıyla uyandım dedim adet oluyom :)Bir baktımm anaaa benimki gelmişş puhahaa gell nan delü sey sendemı korkcamm..2 gün önce geldii :)haha tabii allahıma şükürler olsun meme,çene işini hallettim.Vücut stresi boşalttı..Zaten bebeği takmaya fırsatta olmadı :)geldii benim delü dana :)Puhaha 14 gün önce plansızda ilişki olmuştuu tutmamıs demek ..Rabbim kısmet etmemiş olsunnn :) umrumda değillll...Yeterki sağlığım yerinde olsun ...Ulaaa hep ağlamak olmazzzz bu ayyy gülecemm dedim oynayacam :)yazık değilmi kırmızlarında kutlamaya ihtiyacı var ..Garip onlarda kızlar be ne etsin geliyor iştee ...24.ayınn kutlamasıı bugünnn PARTİ yapacamm puhahaha hepp ağladımm herr ayyy inanamıyom bu sefer gülüyomm hahaha:)delürdüm iyicee
A.gif
D.gif
E.gif
T.gif
O.gif
L.gif
D.gif
U.gif
M.gif
Yaşa Yaşa çok yaşa senn bir ilke imza attım senı kıymetımı bill:roflol:Müziği son ses açtummm .Zeynoooo delümmm benii 24 OcaK TARihine eklersin :)

günaydın kızlaarr..herkese hayırlı cumalar..cumanız bol dualı ve mübarek olsun..cerot cum inşallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürür..dediğin gibi inşallah bu topik hamiş haberleriyle kaynıycak..allah kızını sana bağışlasın canım..benimde kızım 3 yaşına girdi..hayırlısıyla tedavi, hamile kalıyım ,doğuruyum derken 3 yaşını bitirir..belkide daha fazla..hayırlısı inşallah..lolo cum canım sıkma canını..rabbim bize birer tane vermiş ya,kurban olduğum birini veren ikinciyide hayırlısıyla verir inşallah..kızlar bence hepimiz şöyle bi düşünelim..nerde eksiğimiz var,eminim ki çoğumuzun bazı yerlerde açığımız var ki onları kapatmamız lazım..yani başkalarının hamile olduğunu duyunca kızıyoruz ,yeri galiyo kıskanıyoruz gibi vs.birbirimiz ve o hamile olanlar için bol bol dua edelim..rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla hepimize yeniden o muhteşem duyguyu anneliği nasip etsin..amiiinnn..öptüm canlarım..

kız allah sana ne deyim emiii..bu kırmızılarda senden bıkıp gidecek birgün..tamam tamam al sana bebek diye kaçacak delüüüümm..beni güldürdün yaa allahta tez zamanda hayırlısıyla seni güldürsün inşallah canım..

balsurat
Allah senin iyiliğini versin emi..vallahi çok güldüm..ama helal be sana boşwerrrr hihoyyyt hep üzülecek değiliz ya oldu oldu olmadı vardır bir sebepi..vardır bir hayır bundada..Allah mutluluğunu sevincini daim etsin inşallah..çok öpüyorum seni maşallah diyeyimde nazar degmesin bacummm..:nazar:

valla kızlar bence erken adet olmak gebelige daha yakın oldugunuza işarettir en son adet oldugumda 3 gün erken gelmişti şaşırmıştım sonraki ayda bebişim geldi umarım sizinde öyle olur inşallah

allah iyiliğini versin bencede kutlamalısın ne güzel ki adet oluyorsun olmasan bide o stes hadi bakalım bidahaki aya kismet

kız allah sana ne deyim emiii..bu kırmızılarda senden bıkıp gidecek birgün..tamam tamam al sana bebek diye kaçacak delüüüümm..beni güldürdün yaa allahta tez zamanda hayırlısıyla seni güldürsün inşallah canım..

allah iyiliğini versin bencede kutlamalısın ne güzel ki adet oluyorsun olmasan bide o stes hadi bakalım bidahaki aya kismet

balsurat
Allah senin iyiliğini versin emi..vallahi çok güldüm..ama helal be sana boşwerrrr hihoyyyt hep üzülecek değiliz ya oldu oldu olmadı vardır bir sebepi..vardır bir hayır bundada..Allah mutluluğunu sevincini daim etsin inşallah..çok öpüyorum seni maşallah diyeyimde nazar degmesin bacummm..:nazar:
kaydirigubbakcemile3Ben bile kendi kendime güldüm yazdıklarımı okuyunca :)Herşeyde bir hayır vardıırrrr sağlıgımız yeterkı ıyı olsun kızlarr :) herşey bebe değilmiş bu hayatta :)Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda hayırlı zamandaa olsun geç olsun yeterki hayırlı evlatlar olsunn inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
valla kızlar bence erken adet olmak gebelige daha yakın oldugunuza işarettir en son adet oldugumda 3 gün erken gelmişti şaşırmıştım sonraki ayda bebişim geldi umarım sizinde öyle olur inşallah
Başakcım inşallah öyledırr hep günü gününe olan adetim geçen ay ve bu ay erken başladı gelmeye :)Güzel hamiş allaha emnaet ol :Saruboceq:

balcım işte bu canım nedemişler ölmek var dönmek yok her ay üzülüp ağlamaktan psikolojimizde yerle bir oluyo bundan sonra böyle üzülmek yok aslında birazda sevinmeliyiz bu kırmızılar geliyo ne çok kadınlar var aylarca adet olmazlar biz yinede bu kırmızıların değerini bilelim ayda bir misafir edelim....

temeeeemmm...o zaman kim önce adet olacak diye müjdeleri verelim..haa ne dersiniz..hem kafamız biraz dağılmış olur..işte umut dünyası..hadi bakeeemmm..bu sefer sıra bana geliyo sanırım.:teytey::teytey:.öptüm canlarııımm..:1hug:a.s.

herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız ben fena sayılmam zeynep canım benim yeni adet tarihim 23 ocak a.s.

slm kızlar şuan öğlen arası ben müziğin son sesini açtım işyerindede kimse yok süper bir ortam yaptım hepinizi bekliyorum biraz relax olalım değilmi

balsurat çok komiksinnnn yaa..kırmızılar da şaşırmıştır bu kadına noluyor yaw diye:)))) kaçarlarmış geri farklı tepki görünce..
kızlar unutmayın kırmızıları görüpte hamiş olmakta var kaderde ya..ben kızıma gebeyken 12 haftalık olmuş bebişim ööle öğrenmiştim..her ay regl olur gibi kanamam oldu doğuma kadar..o kadar da nefret etmiyorum kırmızılardan o yüzdenn..ama görmesen daha iyi tabii..
yani aylarca neden regl olmuyorum diye kızıp, orkitlere imrenerek baktığım günleri de yaşadım inanın..tedaviye başlamadan önce reglini düzene sokmamız gerek dedi dr.um ve gebeyken bile gelen kırmızıların kökü kurumuştu:))
hep beraber oynayalım arkadaşlar..umutsuz olmak yokkk:)))))
ben size diyorum kaynayacak bu topik hamile haberleriyle....
2009 da dolacak listemiz..
sevgiler hepinizee..ve hayırlı cumalaaaar....

slm arkadaşlar hayırlı cumalar benim yengem vardı40yaşında hamile kaldı oğlu car22 yaşında oğlu istemedi yengemde istemiyordu ama aldıramıyordu günah diye oğlu bana baba mı diyecek diye utanmıştı ama olmadı ve bebek düştü millet 30 40 demiyor doğuruyor bizler istiyoruz ama olmuyor yaaaaaaaaaa üffffffff bilmiyorum artık allah şu cumalar günü için bizlerede versin inşşş

günaydın kızlaarr..herkese hayırlı cumalar..cumanız bol dualı ve mübarek olsun..cerot cum inşallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürür..dediğin gibi inşallah bu topik hamiş haberleriyle kaynıycak..allah kızını sana bağışlasın canım..benimde kızım 3 yaşına girdi..hayırlısıyla tedavi, hamile kalıyım ,doğuruyum derken 3 yaşını bitirir..belkide daha fazla..hayırlısı inşallah..lolo cum canım sıkma canını..rabbim bize birer tane vermiş ya,kurban olduğum birini veren ikinciyide hayırlısıyla verir inşallah..kızlar bence hepimiz şöyle bi düşünelim..nerde eksiğimiz var,eminim ki çoğumuzun bazı yerlerde açığımız var ki onları kapatmamız lazım..yani başkalarının hamile olduğunu duyunca kızıyoruz ,yeri galiyo kıskanıyoruz gibi vs.birbirimiz ve o hamile olanlar için bol bol dua edelim..rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla hepimize yeniden o muhteşem duyguyu anneliği nasip etsin..amiiinnn..öptüm canlarım..

canımm çok sağol..Allah cümlemizin yüzünü güldürür inşallahh..birini veren Rabbim ikincisini de verir İnşallah dimi..demek 3 yaşında..Allah bağışlasın canım seninkini de. biraz daha arayı fazla açmamışsın bana göre..benimki seneye okula başlayacak 6 yaşında ve ben 33 lük bir çıtırım huzurunuzda:))))) 35 olmadan olsa bari de amniyosentez falan yaşamasam canım ya...neyse hayırlısı neyse o olsun hakkımızda değil mi..

sevgilerimle arkadaşım..a.s.

ooo maşallah canım seninki genç kız olmuş..allah bağışlasın..tedaviyle hamile kaldığım için hemen başlayım çalışmalara dedim...inşallah korktuğun şeylerden uzak tutsun rabbim.daha gençsin canııımm..hemen salma kendini 35 ne ki..hadi kızlar..şimdi halay zamanı tey tey teeeeyyyy...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:öptüm canlarım..:1hug:

Back
X