kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım adet günüm bugündü.bugünü atlattım bakalım yarın ne olacak..hayırlıysa olsun inşallah..zelişcim inşallah hayırlı haberleri veririm canım..şöyle 3-4 gün geçerse yapacam tahlili..birbirimiz için dua edelim canlarım ..çok ihtiyacımız var..zelişcim sen nasılsın canım..iyice toparlandın değil mi...öptüm canlarım..

canım adet günüm bugündü.bugünü atlattım bakalım yarın ne olacak..hayırlıysa olsun inşallah..zelişcim inşallah hayırlı haberleri veririm canım..şöyle 3-4 gün geçerse yapacam tahlili..birbirimiz için dua edelim canlarım ..çok ihtiyacımız var..zelişcim sen nasılsın canım..iyice toparlandın değil mi...öptüm canlarım..

ebrucum canım benim inşallah hamilesindir bende toparlandım daha iyiyim zaten korunmada korunmuyorum herşey olacağına varır....

Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun..a.s. a.s.

Rabbim gönlünüzdekini sizlerle hepimize nasip etsin inşallah..

Tabikide isteyen herkeze tatlımı tatlı birer bebek ilk başta:asigim:

Ben biliyorsunuz ev işimiz oldu yavaş yavaş hazırlanıyorum bu arada bebek işi azıcık erteleniyor..Çokta değil tabiki 1 ay bilemediniz 2 ay ..Nasip olurmu bilmem ama hepimiz için sürekli dua ediyorum..Bambaşka bir duygu umarım yeniden yaşayabiliriz bu güzel duyguyu ve sağlıklı ,akıllı evlatlarımız olur

Hepinizi öperim tek tek MUTLU YILLAR Şeniz

ebrucum canım benim inşallah hamilesindir bende toparlandım daha iyiyim zaten korunmada korunmuyorum herşey olacağına varır....

canım benim allah razı olsun..iyi olduğuna çok sevindim..inşallah bebişin sağlıklı sıhhatli gelir tekrardan..rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun canım..kızlaaarrr günaydın uykuculaaaarrr..:sm_cool:.hadin garii,kalkın bakeeemm....öptüm canlarım..:1hug:a.ssahi bugün rüyamda halay çektim,kızlar valla çok komik.:roflol::roflol:..inşallah hep beraber çekeriz..tey tey teeeyyy:teytey::teytey:.

selam kızlar ne habersiniz bakalım..raebzehcim hayırlısı olur inşallah hakkında canım benim..inşallah bebeişin göbüşündedir..:)

sağol gülücük ..canım benim inşallah rabbim hepimize nasip etsin..pek umutlu değilim aslında..bormal gecikmede olabilir..kasıklarıma ara ara ağrı girip çıkıyo..hayırlısı ne zamansa o zaman olsun...amiiiiinnn..öptüm canlarım..

teşşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun allahım sabır versin sende benim gibisin isyan yok pes etmekte yok inş. sonunda hayırlısıyla alırız bebişlerimi kucagımıza ama inan içimden hiç çıkmıyor yaşadıklarım canımı çok acıtıyo herşeyde vardır bir hayır diyorum sen sonuncu kasımda oldu diyosun beklemeyi düşünmüyosun rahımın dinlenmesi gerekiyormuş en az 3 ay dr um dedi düşük arkası hemen hamile kaldıgım için 2. böyle olmuş olabilir dedi çünkü araştırıldı bişey çıkmadı o yüzden ben 4 -5 ay beklemiyi düşünüyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

canım benim yaşımdan dolayı doktorum bir adet gör sonra devam dedi. ben onu bile beklemedim. zaten ha deyince kalabilen biri değilimki. İnşallah Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmaz. içinin ne kadar acıdığını tahmin edebiliyorum. 3 kez yandı içim ama zamanla hafifliyor. geçmiyor ama hafifliyor.:çok üzgünüm:

zeynepcım sıze yenı tarıhımı vermedım verelım bakalım tamda emın degılım ama 30 ocak olabılır zaten karıstı tarıhım de

ya ben kasım ayında 29 gununde oldum aralıkda ıse 35. oldum 2 3 gun gecmıstı ama oldu ıste nıye bole anlamaadım

Berknilay.................................30 Aralık
tali-tan.......................................2 Ocak
raebzeh.....................................2 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
WANNABABY...........................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
lolo.........................................12 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

hhm sanırım ben bugün yarın yumurtlucam çalışmalara hız vermeli:) düün kontrole gittim yara yakılmışştı geçmiş bişeyim kalmamış dr smear bile almadı ole ole ole

kızlaaaarrr nedesiniz canlarııımmm..haftasonunun keyfini çıkarıyonuz herhal...öptüm canlarııımmm..

sorma canım yaa çok sıkıcı birgün..bide kış hava soğuk bir yere çıkamıyoz sıkılmamız normal..öptüm canlarım..

Back
X