- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.541
ebrucum canım napıyon adet olmadın dimi güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım adet günüm bugündü.bugünü atlattım bakalım yarın ne olacak..hayırlıysa olsun inşallah..zelişcim inşallah hayırlı haberleri veririm canım..şöyle 3-4 gün geçerse yapacam tahlili..birbirimiz için dua edelim canlarım ..çok ihtiyacımız var..zelişcim sen nasılsın canım..iyice toparlandın değil mi...öptüm canlarım..
ebrucum canım benim inşallah hamilesindir bende toparlandım daha iyiyim zaten korunmada korunmuyorum herşey olacağına varır....
teşşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun allahım sabır versin sende benim gibisin isyan yok pes etmekte yok inş. sonunda hayırlısıyla alırız bebişlerimi kucagımıza ama inan içimden hiç çıkmıyor yaşadıklarım canımı çok acıtıyo herşeyde vardır bir hayır diyorum sen sonuncu kasımda oldu diyosun beklemeyi düşünmüyosun rahımın dinlenmesi gerekiyormuş en az 3 ay dr um dedi düşük arkası hemen hamile kaldıgım için 2. böyle olmuş olabilir dedi çünkü araştırıldı bişey çıkmadı o yüzden ben 4 -5 ay beklemiyi düşünüyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
hhm sanırım ben bugün yarın yumurtlucam çalışmalara hız vermeli:) düün kontrole gittim yara yakılmışştı geçmiş bişeyim kalmamış dr smear bile almadı ole ole ole