- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.561
iyi akşamlar kızlar kimse yokmu ya kızlar kırmızım bitti ama kaç gündür kasıklarım agrıyo çok kötü hiç böyle olmamıştım olmassa bu hafta doktora gidecem galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hala adet olmadım kızlar..yoksa yine mi adetlerim gecikecek korkuyorum valla ..eşime test yapıyım dedim bi 10 gün geçsin diyo test almıyo,hamile değilsindir umut bağlama diyo..bilmiyom kızlar ne yapıyım akıl verin bana..2 hafta önceden ağrılarım başlamıştı..hala da ara ara ağrı girip çıkıyo..kist felan olabilir mi sanırım o adeti de geciktiriyomuş..öptüm canlarım...
bende hala adet olmadım kızlar..yoksa yine mi adetlerim gecikecek korkuyorum valla ..eşime test yapıyım dedim bi 10 gün geçsin diyo test almıyo,hamile değilsindir umut bağlama diyo..bilmiyom kızlar ne yapıyım akıl verin bana..2 hafta önceden ağrılarım başlamıştı..hala da ara ara ağrı girip çıkıyo..kist felan olabilir mi sanırım o adeti de geciktiriyomuş..öptüm canlarım...
canım fazla bi belirtim yok zaten kızımda da 6 gün geçince test yaptım çünkü belirtiler o zaman başlamıştı..2 hafta önceden kasıklarımda belimde ağrı vardı..bezen çok hafif bulaantılar gelip gitmişti..ama kesin bişey diyemiyorum..psikolojikte olabiliyo..hayırlısı bakalım..belki yarın falan ikna edebilirsem ve adet olmazsam yaparım testi canım..öptüm canlarım..
kız ne ülküsü ben ebru..allah iyiliğini versin emiii...öptüm zelişcim..
kızlar buarada 3 kilo vermişim gerçi iyi oldu vermem kilolu hamile kalmıştım ama çok iştahsızlık var bende bulantılarımda fazlalaşmaya başladı neyse daha 8 haftayı yeni bitirdik yani 2 aylıgız 3 aydan sonra bebek annenin yediklerinden beslenmeye başlıyacagı için belki düzelirim vitamin verdi dr içerisinde folikasitte varmış günde 1 tane içiyorum belki faydası olur