kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar kızlar kimse yokmu ya kızlar kırmızım bitti ama kaç gündür kasıklarım agrıyo çok kötü hiç böyle olmamıştım olmassa bu hafta doktora gidecem galiba.

bende hala adet olmadım kızlar..yoksa yine mi adetlerim gecikecek korkuyorum valla ..eşime test yapıyım dedim bi 10 gün geçsin diyo test almıyo,hamile değilsindir umut bağlama diyo..bilmiyom kızlar ne yapıyım akıl verin bana..2 hafta önceden ağrılarım başlamıştı..hala da ara ara ağrı girip çıkıyo..kist felan olabilir mi sanırım o adeti de geciktiriyomuş..öptüm canlarım...

bende hala adet olmadım kızlar..yoksa yine mi adetlerim gecikecek korkuyorum valla ..eşime test yapıyım dedim bi 10 gün geçsin diyo test almıyo,hamile değilsindir umut bağlama diyo..bilmiyom kızlar ne yapıyım akıl verin bana..2 hafta önceden ağrılarım başlamıştı..hala da ara ara ağrı girip çıkıyo..kist felan olabilir mi sanırım o adeti de geciktiriyomuş..öptüm canlarım...

gecikme dışında başka ne belirtilerin var mı canım? 10 gün nasıl dayanıcan? sen bir şekilde al bi test ve yap. en azından ona göre davranırsın.

canım bencede test yapmalısın daha fazla bekleme canım hem hamile değilsen biran önce doktorada gidersin .....

canım fazla bi belirtim yok zaten kızımda da 6 gün geçince test yaptım çünkü belirtiler o zaman başlamıştı..2 hafta önceden kasıklarımda belimde ağrı vardı..bezen çok hafif bulaantılar gelip gitmişti..ama kesin bişey diyemiyorum..psikolojikte olabiliyo..hayırlısı bakalım..belki yarın falan ikna edebilirsem ve adet olmazsam yaparım testi canım..öptüm canlarım..

haklısın zelişcim eşimle bi konuşayım bakalım..tamam derse yarın okuldan gelirken alır..peki testi sabah mı yapmam lazım..birde yarın dört gün olacak varsa çıkar değil mi?..kızlar yaa asıl çıkmazsa üzüleceğimden korkuyorum..normalde gecikmem oluyo yaa eşim ondan ümitlenmiyo biraz bekle diyo..hayırlısı neyse o olsun...öptüm canlarım..

canım fazla bi belirtim yok zaten kızımda da 6 gün geçince test yaptım çünkü belirtiler o zaman başlamıştı..2 hafta önceden kasıklarımda belimde ağrı vardı..bezen çok hafif bulaantılar gelip gitmişti..ama kesin bişey diyemiyorum..psikolojikte olabiliyo..hayırlısı bakalım..belki yarın falan ikna edebilirsem ve adet olmazsam yaparım testi canım..öptüm canlarım..

canım benim hadi hayırlısı allahım bu ayınhamiş haberi başlangıcını senle yaptırır insallah

ülkücüm canım benim 4 günlük gecikmeyle 4 saatlik idrarla çıkar yani 4saat idrarını tutarsın bence yarın yap ve müjdeli haberi ver bize....

ali_ye cim sağol canım ya ..rabbim hepimize nasip etsin inşallah..bizi birlikte yaptığımız dualar için rabbim dileklerimizi kabul eylesin..hayırlı,mazlum evlatlar nasip etsin..amiiinnn..ama içimde adet olacakmışım gibi bi his var yaa hayırlısı neyse o olsun inşallah..öptüm canlarım..

hımmmm demek yanlışlada olsa adını ögrendik ebrucum adet olucakmış gibi hissetmen normal canım ben hamile oldugumu ögrendigim gün bile adet olcam zannettim ama bebiş yoldaymış annesine çaktırmıyormuş inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

kızlar buarada 3 kilo vermişim gerçi iyi oldu vermem kilolu hamile kalmıştım ama çok iştahsızlık var bende bulantılarımda fazlalaşmaya başladı neyse daha 8 haftayı yeni bitirdik yani 2 aylıgız 3 aydan sonra bebek annenin yediklerinden beslenmeye başlıyacagı için belki düzelirim vitamin verdi dr içerisinde folikasitte varmış günde 1 tane içiyorum belki faydası olur

kızlar sitede sorun var galiba sayfalar geç açılıyor bende dinleneyim bari başım agrıyor sanki herkese iyi geceler

kız ne ülküsü ben ebru..allah iyiliğini versin emiii...öptüm zelişcim..

ayyy ebrucum canım kusura bakma burda forumda bir arkadaş var ülkü diye ona üzüldüm bişey yazmışdı bir topiğe aklım ona takıldı canım tekrar kusura bakma canım benima.s.

kızlar buarada 3 kilo vermişim gerçi iyi oldu vermem kilolu hamile kalmıştım ama çok iştahsızlık var bende bulantılarımda fazlalaşmaya başladı neyse daha 8 haftayı yeni bitirdik yani 2 aylıgız 3 aydan sonra bebek annenin yediklerinden beslenmeye başlıyacagı için belki düzelirim vitamin verdi dr içerisinde folikasitte varmış günde 1 tane içiyorum belki faydası olur

başakcım canım sen nerelerdesin ya canım nasıl gidiyo hamilelik rabbim ne güzel mucizesini yaşattı sana:nazar: inşallah bizlerinde dilekleri gerçekleşir bizede dua et canım......a.s.

düüütttttt, kırmızı kart. yeni tarih 3 şubat.(herhalde öyle olur, bu aralar iyice sapıttı benim ki)delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydın....

kızlarrr beni bu zamanlar hep bir heyecan sarıyo tam ovulasyon zamanları sonra duruluyom adet zamanı gene heyecan basıyoooo:)
sizlerin haberlerinizide okuyorum. başak seninde uzun süre olmadı değilmi ikinci ben hsg, yara mara uğraştım durdum. bakalım bu ay yara yakmadan sonraki 2.ayım. ama yaza kadar olmazsa aşılama deneyeceğim sanırım.

günaydın canlarımm..ne kusuru zelişcim canım benim..evet başakcım adım ebru isterseniz öyle de konuşabiliriz..başakcım sen testi kaç gün geçince yapmıştın..belirtiler kaç gün sonra başladı..kızlar bi kilo ağır kaldırsam sol kasığım ağrıyo batma oluyo...eğer varsa ve bişey olursa eşim sorumlu..adam test yaptırmıyo..çarşıyada inemiyorum çocukla..ayy şaştım kaldım kızlarrr..öptüm canım hepinizi..

kızlarrr..herkese günaydın ve iyi haftalar....
bende de regl sancısına benzeyen ağrılar başladı..hayırlısı inşallah diyorum:((
aslında adet tarihim 10 ocak görünüyor listede ama klomen tam 28. gün adet gördürüyor..yani bugün yarın görmem lazım benim göreceksem de..klomenle ilk ayımda da öyle olmuştum..neyse..söz kırmızıları görsem de görmesem de halay çekecem:)))

öpüyorum canlarım.sevgiler herkese...

Back
X