kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

]
0,,10440~3302340,00.jpg

Evet bu aydaa Kırmızı karttt şuttuu vurduuuuuuuu KLOMENN foss olduu..:roflol::roflol::roflol:
Zeynomm delüm yeni tarihim 22 Şubatt yıne olcama ama kenarda yazılı dursunnn:tomato:

Evet bu aydaa Kırmızı karttt şuttuu vurduuuuuuuu KLOMENN foss olduu..[/COLOR][/SIZE][/FONT]:roflol::roflol::roflol:
Zeynomm delüm yeni tarihim 22 Şubatt yıne olcama ama kenarda yazılı dursunnn:tomato:

Hayırlısı olsun balsurat. bir dahaki aya inşallah.

geçen gün rüya forumunda ultrasonla ilgili rüyanı okumuştum. Allah Allah ne ilginç falan derken dün gece kendimide ultrasonda gördüm. hemde dr iki tane kese gösteriyordu.:dance: bir tanesi daha ufak henüz gelişmemiş falan diyordu.

sabah uyanınca güldüm halime. bebekler gelene kadar bir sanırım kafayı sıyırıcaz bebişler gelince delü anneleri olucak.-tatlicadiarzu-sırnaşık şey[/QUOTE]

YA İLAHİ KIZLAR ÇOK GÜLDÜM YAAA..ALLAH DA SİZİ GÜLDÜRSÜN E Mİİİ:)
BU ARADA HERKESE HAYIRLI HAFTALAAAARa.s.

selam kızlar....
balsurat kız Allah iyiliğini versin emi çok güldüm kırmızı kartına..canım benim demekki hakkında hayırlısı buymuş üzülme olurmu..

wannacığım rüyalarıda bile bizlerlesin bak canım benim öpüyorum seni..

zeynepim oğlanla biz kavga edip duruyoruz sizde durum nasıl..çocuk daha tatile adapte olamadı sanırım hemen sıkıldı anasına çekmiş oda delü...:D

geçen gün rüya forumunda ultrasonla ilgili rüyanı okumuştum. Allah Allah ne ilginç falan derken dün gece kendimide ultrasonda gördüm. hemde dr iki tane kese gösteriyordu.:dance: bir tanesi daha ufak henüz gelişmemiş falan diyordu.

sabah uyanınca güldüm halime. bebekler gelene kadar bir sanırım kafayı sıyırıcaz bebişler gelince delü anneleri olucak.-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

sabah uyanınca güldüm halime. bebekler gelene kadar bir sanırım kafayı sıyırıcaz bebişler gelince delü anneleri olucak.-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

YA İLAHİ KIZLAR ÇOK GÜLDÜM YAAA..ALLAH DA SİZİ GÜLDÜRSÜN E Mİİİ:)
BU ARADA HERKESE HAYIRLI HAFTALAAAARa.s.
[/QUOTE]

slm kızlar nasılsınız bakem kırmızı kartı olan arkadaşlar yılmak yok maça devammmmmmmmm

selam kızlar....
balsurat kız Allah iyiliğini versin emi çok güldüm kırmızı kartına..canım benim demekki hakkında hayırlısı buymuş üzülme olurmu..

zeynepim oğlanla biz kavga edip duruyoruz sizde durum nasıl..çocuk daha tatile adapte olamadı sanırım hemen sıkıldı anasına çekmiş oda delü...:D
Yılmak yok kızlarr yola devam ediyorumm :roflol::roflol:Ama hala şu yazıdıgım aklıma geldikte gülüyorum ..Akşam eşime anlattım koptuu gülmekten:roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar....

canım benimki bilgisayar televizyon ve play statıon arasında mekik dokuyo kalan zamanlardada beni deli ediyo...herşeye verecek bir cevabı oluyo... zor zamanları sanırım kendilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar...

kızlar valla çok candan dostlarsınız..yerinde gülüp yerinde dertlerimizi paylaşıyoruz..valla beni güldürdünüz yaa rabbimde teker teker sizleri bebişlerle güldürsün inşallah..amiiinnn.kızlar eşim evde tatil olduğu için pek giremiyorum nete..gezmeye falan gidiyoz.evde işlerle uğraşıyım derken giremiyom..nasılsınız bakalım..öptüm calarııımmm..

günaydın kızlarr..
zeynepcim benimkide öyle tv.pc arasında koşturuyor..spor yapalım hadi dediğimde zorla yaptırıyorum.dün kinder süpriz sayesinde yaptırdım bugünde sevdiği bir arkadaşı var ona gidecegiz diye yaptıracagım yarına Allah Kerim..

raebzeh canım boşver gez toz koçişinle güzel zman geçir..herzaman koçişler evde olmuyor..bende seni öptüm canım:.
cerot.. güleser sizlerden ne haber kızlar..

gülücük günaydın bitanemm...
canım iyiyim çok şükür nasıl olayım..bugün aşılamada 7. günüm..bir yandan ümitlenmeyeyim derken, diğer yandan ister istemez ümitleniyorum.
aşılama ile ilgili topikleri de okuyorum bu ara.. valla topik topik gezmekten çalışamaz oldum..işten atılmazsam iyi:)))
çok öpüyorum ve güzel bir gün diliyorum sana canım...

günaydın kızlar cerot canım aşılaman tutar inşallah canım sende müjdeli haberlerini verirsin bizlere.....

Bu ay bendede birşey yok haberiniz olsun.Şubat 15 ev taşıyoruz nasipse tam o tarih olmasada o aralar sürekli evde temizlik yerleştirme koli yapıyoruz oğluşla.
Bebişi olacak arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah.Olmayanlarada devam en kısa zamanda inşallah diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum.a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın kızlar cerot canım aşılaman tutar inşallah canım sende müjdeli haberlerini verirsin bizlere.....

zelişcim canım çok sağol..inşallah hepimiz müjdeli haberi vereceğiz buradan, inanıyorum ben..sadece bazılarımızın bebişleri biraz daha nazlı o kadar:))
sevgilerimle canımm:1hug:

kızlar valla çok candan dostlarsınız..yerinde gülüp yerinde dertlerimizi paylaşıyoruz..valla beni güldürdünüz yaa rabbimde teker teker sizleri bebişlerle güldürsün inşallah..amiiinnn.kızlar eşim evde tatil olduğu için pek giremiyorum nete..gezmeye falan gidiyoz.evde işlerle uğraşıyım derken giremiyom..nasılsınız bakalım..öptüm calarııımmm..

canım evet burası çok farklı..herşeyimizi paylaşabiliyoruz burada..iyi ki varız canım hepimiz de...:))
1. yi veren rabbim 2. yi de verecek inanıyorum canım ben..
çok öptüm kızışını da, seni dee:1hug:

günaydın kızlarr..
zeynepcim benimkide öyle tv.pc arasında koşturuyor..spor yapalım hadi dediğimde zorla yaptırıyorum.dün kinder süpriz sayesinde yaptırdım bugünde sevdiği bir arkadaşı var ona gidecegiz diye yaptıracagım yarına Allah Kerim..

raebzeh canım boşver gez toz koçişinle güzel zman geçir..herzaman koçişler evde olmuyor..bende seni öptüm canım:.
cerot.. güleser sizlerden ne haber kızlar..

:sm_cool:canım ben iyiyim sadece 2 gündür kasıklarım agrıyo herhalde bu ayda foso çıkacam galiba yine aglayacak ana vatan....:sm_cool:

cerotcum inşallah hakkında en hayırlısı neyse onu verir Rabbim..dualrımız seninle canım benim..

gülesercim olsun canım benim üzülme olur mu..belkide hamişsindir canım hamişkende kasıklar ağrıyor unutma tutunmaya çalışıyordur belki annesine bebişin..kırmızıları görmemeden bişey dme sakın olur mu canım benim..öpüyorum seni..

nazlıcım sanada kolay gelsin..dikkat et kendine havalar kötü üşütürsün mazallah..

zelişcikk senide oğluşunuda çok öptüm pek tatlı maşallah..

Kızlar listeye sat ları mı yazıyorsunuz benim sat 8 ocak biz de ikinciyi istiyoruz umarım şubatta ben de müjdeli haberi alırım.

Kızlar listeye sat ları mı yazıyorsunuz benim sat 8 ocak biz de ikinciyi istiyoruz umarım şubatta ben de müjdeli haberi alırım.

slm canım aramıza hoşgeldin :)ewet son sat tarihini veriyorsun :)Şeniz

cerot canım aşılaman hakkında hayırlı olsun inşallahh.Bebişinn sana tutunsun inşallah müjdeli haberler alırsın :Saruboceq:

günaydın kızlarr..yarın kaynanam ve kayınpeter geliyorlar..birde hastahaneye gidecegim..güya 15tatilde dinlenecektik ama olmadı neyse..bir yandan temizlik yapıyorum bir yandanda yemek işim çok anlayacgınız..hepinizi çok öpüyorum arada gelmeye çalışırım bye..

cerotcum inşallah hakkında en hayırlısı neyse onu verir Rabbim..dualrımız seninle canım benim..

gülesercim olsun canım benim üzülme olur mu..belkide hamişsindir canım hamişkende kasıklar ağrıyor unutma tutunmaya çalışıyordur belki annesine bebişin..kırmızıları görmemeden bişey dme sakın olur mu canım benim..öpüyorum seni..

nazlıcım sanada kolay gelsin..dikkat et kendine havalar kötü üşütürsün mazallah..

zelişcikk senide oğluşunuda çok öptüm pek tatlı maşallah..

gülücük canım AMİNN diyorum bende..Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun canım arkadaşım..bööle kurbanlık koyun gibi beklemek çok sıkıcı yaa..içimi açıp bakmak istiyorum neler oluyor diyee:))-tatlicadiarzu- sıyırdım galibaa...

slm canım aramıza hoşgeldin :)ewet son sat tarihini veriyorsun :)Şeniz

cerot canım aşılaman hakkında hayırlı olsun inşallahh.Bebişinn sana tutunsun inşallah müjdeli haberler alırsın :Saruboceq:

balsuratım canım çok sağol..hep beraber çığlıklar atacağız buradan, inanıyorum benn..
çok öptüm bitanemmm:1hug:

günaydın kızlarr..yarın kaynanam ve kayınpeter geliyorlar..birde hastahaneye gidecegim..güya 15tatilde dinlenecektik ama olmadı neyse..bir yandan temizlik yapıyorum bir yandanda yemek işim çok anlayacgınız..hepinizi çok öpüyorum arada gelmeye çalışırım bye..
canım fazla ağır işler yapma yine de noolur noolmaz..aksi gibi böyle zamanlarda denk gelir hep..istersin olmaz olmaz, eve biri gelir duyarsın ki hamilesin:))) söylenmez de ilk aylar kesinleşene kadar dimi:))
Allah yardımcın olsun canım bu arada..3 öğün yemek yaparsın artık:)

çok öptüm tekrar:1hug:

Back
X