- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.941
saolun cerotcum..vallahi sorma sabahtan beri ilk oturuyorum ve daha yemek yok öf yaa..sende haklısın beklemek çok ama çok zordur..Allah sabırlar versin..inşallah bebişin seninledir canım benim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:teytey::teytey::teytey:Hadiii bakalımmmmmmmmm müjdelii haberrrrrrrrrr gelicekkkkkkkk azzzzzz kaldıııııı hadiiiii gelllllll:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:Hadiii bakalımmmmmmmmm müjdelii haberrrrrrrrrr gelicekkkkkkkk azzzzzz kaldıııııı hadiiiii gelllllll:teytey::teytey::teytey:
ZYNP.ZEYNEP hamileeeeeeeeeeeee
telefonda konuştuk kıyamam ağladı ağlattı beni senağlama
60 çıkmış kan sonucu :teytey:
kızlar zeynep hamile duydunuzmu hadin bakalım halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
senı torpılı senı burda varsın lıstede
bende sana eslık edeyım..sanırım kımsenın haberı yok burdaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kız ballll bişemi biliyonuz yoksa müjdeli habermi var.....
söylemicektim ama tutamadım kendimi :roflol:
kızlar zeynep hamile duydunuzmu hadin bakalım halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok güzel bir haber dıptıscığım bizlerede haber verdiğin için çok sağoola.s.
zeynepcim canımmmmmmmmmmmmmm gözünaydın:CüvCüv::CüvCüv:
ay inanmıyorum çok sevindim hihoyyyt zeynep canım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin çok şükür oğluna kardeş geliyor darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:
ayyy ayyy zeynepcim canım adına çooooook sevindim mutlu oldum allah tamamına erdirsin canım inş. saglıklı sorunsuz hamilelik geçirirsin ve bebeşini hayırlısıyla kucagına alırsın darısı tüm isteyenlerin başına amiiiiiiiiiiiin
ayyyyyyyyyy canım gözün aydın çok sevindim
hadin kızlar başı zeynepcim çekti arkası gelir artık
kaç gün geçtide testmi yaptın zeynep benimde olmadı daha..
canım benim bugün adet günümdü ve belirtimde yoktu ama evde bayağıdır bekleyen testlerim vardı dedim öylesine yapayım yazık tarihleri geçmesin dedim...öğleyin yaptım ve bıraktım 5 dk sonra bi bakrtım 2 çizgi biri silik bir daha yaptım başka markadan onunki daha silik ama var ...hemen hastaneye kan verdim sonucum 60,45 çıktı dr a göstermedim bile...bu arada bugün 27. günüm canım...inşallah sende hamişsindir...
canım anlat bakayım belirti oldumu sende nezaman yaptın testi özel bişey yaptınmı...
vala canım alah sagsalim eli ayagı düzgün bi evlat versin çok sevindim benimde bi belirtim yok ama benim düzensiz oldugu için pek ümüdim yok ama bende yarın bi test yapayım
zeynepppppppppppp canım çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı ugurlu olsun minik yavrun babayıda tebrik ederim ne çok sevinmiştir şimdi valla benimki yolda gelirken arabanın içinden başını çıkarıp naralar atmıştı rezil etti beni şimdide geceleri ben uyurken yakaladım karnımı okşayıp bebekle konuşuyor demekki tek kafayı kıran ben degilmişim babamızda kırıkmışta bana belli etmiyormuş
zeynepim canım benin çokk sevindim inanki kendiminmiş gibi sevindim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah..darısı benim ve bütün isteyen arkadaşların başına inşallah..oyy kıyamam ağlarmışş..bu son olur inşallah dökülen son gözyaşların olur canımmmm..çok öpüyorum seni canım benim..