- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.981
selam kızlar..öğlen geldik dr.dan..bu saate kadarda hazırlığımı ancak bitirdim kaynanamlar yoldalar 20dk geliyorlarmış..dr. dedikleri de değişmedi tüp bebek dedi oda..ve ve veeeeee çocuğumuz olduğu için hiçbir şeyi hastahane karşılamıyoırmuş..herşey bizdenmiş yani..yaklaşık 6000tlmiş tüp bebek fiyatıda..evin borcu daha bitmedi başka taksitlerde var ne yapacgız bilmiyorum..yaza evin taksidi bitecek yaza dedim dr.a..oda dediki..bence yaza beklemeyin bir an önce elinizi çabuk tutun dedi..belki şuan fsh değeriniz dahada yüksektir geç kalabilirsiniz dedi..yani kızlar anlayacgınız durum bu..bilemiyorum artık ne yapacagız herşeyin hayırlısı olsun..eskisi gibi üzgün değilim alıştım artık belkide ondan..Allah oğluma Atakanıma sağlık ömür ve hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin ne yapayım..eşimlede daha detaylı konuşmadık bakalım ne yapacagız..kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım..zeynepim özelliklede seni düşünüyorum inanki bunları yazarken ..sevincin kursagında kalmasın bitanem..seni ve bütün arkadaşları çok öptüm..kaynanmlar burdayken pek gelemem hepiniz sağlıcakla kalın..