kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar..yeni hamişimiz gezgin Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini..gülesercim inşallah sendende hayırlı haberler alırız..eee sıra bizlere geliyor sanırım..zelişimle bende sıra değilmi canımcım..hayırlısıyla inşallah sıra bizde..:)

gülücük canım benim inşallah sıra bizlerede gelir ben artık inanıyorum birgün bizde hamile kalıcaz fakat inşallah fazla beklemeyiz....:1hug:

iyiaksamlar kızlar grip oldum atibiyotik kulanıyorum cok hastayım 3gun sonra adetım gelcek cok gergınım temizlenınce doktora gitcem insallah

aman masallah masallah A llah nazarlardan saklasın kızlar bu ne bereket 2009 ugurlu geldı topımıze hamısler cogalıyo cok guzel darısı da bız bekleyenlere bu ay benım tam 1. sene doluyor hadı bakalım hayırlısı

Kızlar hepinize çooooooooooook teşekkür ederim.İnşallah sizlerde buradan müjdeli haberleri vereceksiniz.

canım valla maşallaaaaaaaaaaaaaaaahh:nazar:nazar değmesin topiğimize..hamişler çoğaldı..gezgin cim canım benim gözün aydın..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı naip etsin..amiiiiiiiiinnnn:Saruboceq:

haydi halaya devam o zaman...öptüm canlarıııımmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

zeynepcim canım değerin çok güzel arttı maşallah hadi gözün aydın bitanem bizlerede dua et....

canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla kucagınada alırsın

iyiaksamlar kızlar grip oldum atibiyotik kulanıyorum cok hastayım 3gun sonra adetım gelcek cok gergınım temizlenınce doktora gitcem insallah

aman masallah masallah A llah nazarlardan saklasın kızlar bu ne bereket 2009 ugurlu geldı topımıze hamısler cogalıyo cok guzel darısı da bız bekleyenlere bu ay benım tam 1. sene doluyor hadı bakalım hayırlısı

canlarım allahım sizlerede çok bekletmeden tez zamanda nasip eder inşallah...

sağol zeynep ablacım..tatlı hamişlerimiz bizler için dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş..canlarım sizlerde bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah amiiiiinnn...bende dr a gidemedim..dr izne ayrılmış..neyse hayırlısı..öptüm canlarııııııııııımmm

:nazar::nazar:masallah zeynep allah nazarlardan saklasın darısı basıma bu ay hıc umudum yok gelcek aylarda nasip eder insallah

günaydın hanımlarrrrrrrrrrr

kızlar şimdi saglık ocagından geldim ama kandan hamilelik testi yapmadılar yeni açıldıgı için daha yokmuş yarın olmazsa evde yapılan testlerden yapayım belki busever çıkar.....

gülesercim senin kaç günün geçti
evde yapsan zaten çıkar ben 8. gün yaptığımda silikde olsa çıkmıştı.

canım benim ayın 27 sinde olacaktı ama benim normalde adet düzensizligim var ben test yaptım 2 gün geçince çıkmadı yalnız adet belirtim yok benim 10 gün kala falan gögüslerim çok acır ondan bilirim olacagını bakalım yarın yaparım test.......

Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..:((:1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi...:(((ilk siiznle paylaşıyorum inanın..daha eşime söyleyemedim:(senağlama
bir dahaki aya beni 3 mart olarak ekleyebilirsiniz..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..

Back
X