kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşlar dkt dan geldim değerim yükselmiş 856, olmuş ve 2 haftalık dedi tahliller iyi çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur şimdi bekliycez artık e 3 sene bekledim 10 gün neki herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin..

:teytey::teytey:Tebriklerr canım rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunuu:sm_cool:hadiyin kızlarr sıradakiii hamiş kimm kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar dkt dan geldim değerim yükselmiş 856, olmuş ve 2 haftalık dedi tahliller iyi çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur şimdi bekliycez artık e 3 sene bekledim 10 gün neki herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin..

canım ya ben burayı kacırmışım teprikler allah sag salim eline kavuştursun :teytey::teytey:

güleser1983.............................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

zeynepcim tebrik ederim canım.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.benimki 40.haftasını geçti hala beklemekteyiz günler geçmek bilmiyo.inşallah sağlıklı olsunda geç olsun.

güleser1983.............................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

zeynepcim tebrik ederim canım.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.benimki 40.haftasını geçti hala beklemekteyiz günler geçmek bilmiyo.inşallah sağlıklı olsunda geç olsun.

canım benim saol inşallah bizde o günleri görürüz...allah sana sağlıklı doğumlar nasip etsin canım doğumdan sonra bize haber ver canım...

günaydın canlarııııımmm...nasılsınız kızlaaaarrr...nasılsınız tatlı hamişlerimiz...öptüm hepinizi....

Kızlar çok endişelenmeye başladım.Dün olmam gerekiyordu.Hala olmadım.Klomen kullanınca hiç şaşmazdı 33. günümde olurdum.Kist mi yaptı acaba .Bilgisi olan yokmu?test yapsam daha erkenmi

gezgin cim aramıza hoşgeldin canım..bence biraz daha bekle..bazen aksayabiliyo..normalde hiç gecikir miydi.?öptüm canım tekrar hoşgeldin..

Canım listede varım ben zaten 31 ocak tarihim.Fakat çok fazla giremiyordum.ben klomen kullanıyorum .bu ilacı kullanırken her 33. günde olurdum.5 ayım bu klomende .Şimdiye kadar hiç aksamazdı ilk defa bu ay.Görünürde bir şey yok.Fakat 3-4 gün falan belimağrıdı,göğüslerim de acıyor.Bel ağrım şu anda yok.Kasıklarımda şişkinlik var ama ağrı yok.Ben de şaşırdım.İnşallah sonu hayırdır kist olmamıştır.

kızlarr çok sıkıldım yaaaaa..neyseki koçiş evde şimdi gezmeye götürecek bizi..üf sigara içmeye saklı saklı odaya gir dışarıda çıkamadım daha hiç..aya amann kayanan kayınbabayla yaşayanlar ne zorluklar çekiyormuş şimdi daha iyi anlıyorum..şakkıdı.bir zararları yok bana iyilerdir severimde ikisini ama ben alışmışım rahata ne yapayım..:dilcikar:

gülesercim sanırım sıra sende..hadi bakalım hayırlısı..kız bi tahlil yapta halay çekelim hadi...

gezgincim sende tahli yaptır madem hiç aksamıyordu önceden..

canlarım dualarım sizlerle inşallah sıradaki hamileler sizlersinizdir..sonra darısı bizlere..öptüm canlarıııımm..

raezbeh iyi niyetin için sağol canım.
Belki yarın kan testi yaptırırım gelmezse kırmızılar.
2 gün geçmiş olacak çıkar herhalde varsa....

2 gün geçtiyse belli olur kan tahlilinde..hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah yarın ki ilk müjde senden gelir..sonrada güleser den alırız müjdeli haberleri..yarın bende hastaneye kadın doğum dr una gidecem..göğsümdeki sütü sorucam ..bide tedavimle ilgili danışacam ..tabi bi de yazasa glukofen yazmasını istiycem..çünkü kilom aldı başını gidiyo..hamile kalmam zorlaşıyo..öptüm canlarııımm beniiiimm..

Back
X