- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.081
yaaaaaa yıne kımse yok.....benım senı adet tarıhım 25 şubat....eklersenız sevınırım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi...
((ilk siiznle paylaşıyorum inanın..daha eşime söyleyemedim
senağlama
bir dahaki aya beni 3 mart olarak ekleyebilirsiniz..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..
Kızlar...
Evde yapılan testlerden yaptım ve 2. çizgi biraz daha açık ama çıktı.
HAMİLEYİM heralde değilmi...Ne olur fikir verin.....
Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi...
senağlama
bir dahaki aya beni 3 mart olarak ekleyebilirsiniz..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..
Herkese merhaba,
senağlama
sevgilerimle..
canım benim seni çok iyi anlıyorum her ay ümitlenmiyeyim diyorsun yinede adet olunca üzülüyorsun üzülmeyi bırak ben oturup ağlıyorum sonra ertesi sabaha ne salakmışım niye ağlıyorsam diyorum işte bu kadın olduğumuz için elbet gelecek ama işte bizi üze üze gelecek
canım ya üzülme diycem ama elinde deil biliyorum inşallah bir dahaki ay normal yollardan gelir bebişin..
cerot canım çok üzüldüm,üzülme bitanem hem aşılamadan sonraki ay hamile kalan bir çok arkadaşımız var inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın......:teselli:
Herkese merhaba,
senağlama
sevgilerimle..
canım ya üzülme inşallah 2. aşılamanda tutar......
cerotcum üzülme canım..demekki hayırlısı buymuş çok dua ettim ben sana demekki buymuş hakkındaki en hayırlsı olan..canım benim bak bizlerde aynı durumdayız üzülme olur mu canım benim öptüm seni..
cerotcum üzülme canım benim ..yeni açtım neti şimdi gördüm..sağlık olsun önemli olan bu canım..rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin..amiinn..
nasılsınız canlarııımmm..pek giremiyorum nete valla meraktan hemen açtım..öptüm canlarııımm..
cerot uzulme demek çok kolay gibi hani uzulmemek elde değil ama gercekten uzulmemeye calıs allaha inancım sonsuzdu benim hayırlı olan zamanda gelecek diyordum ve tup bebek arastırmaya baslamısken hamile kaldım. seninkide en uygun zamanı bekliyor eminim
herkese günaydınnnnnn....
evet cerotcum ne desek boş biliyorum elbet için içini yiyecek ama gerçekten psikoloji önemliymiş bende hastalanıp dr.a gidelim diye bekliyodum aşılama için ..... nasıl olsa 15 aydır olmuyo bu ay adetin ilk günü gidelim dedim ve oay adet görmedim demekki kafayı biraz boşaltmak gerekiyormuş dedim kendime ama takmamak da elde değil onuda biliyorummmmm
başka şeylerle uğraş birazcık..... kafanı dağıt örgü ör, kitap oku... nebilimmmm işte bir tavsiye