kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

başınız sağolsun canım. dediğin gibi ölüm soğuk. kaç yaşında olursa olsun insanı üzüyor.

zeynepim canımmmmm çokkk sevindim inşallah 2 hafta sonrada minicik pıt pıt atan kalpini duyarsında tamamen rahata erersin dularımız seninle inşallah darısı bana ve bütün isteyen kızların başına hayırlısıyla:D

zelişim başın sağ olsun canım benim dediğin gibi ölüm soguk ve kelimelerin bittiğ yer..alt komşumun babası ölmüş 10 günn olmuş benim yeni haberim oldu ve çok utandım kadından.altlı üstlü oturuyoruz ama bi haberiz günlerde karşılaşıyoruz sadece halbuki komşu hakkı işte 40 daire olunca kime ne olmuş bilinmiyor maalesef ki çok ama çok üzüldüm ve utandım..yarın ilk iş baş sağlığına gidicem..neyse akşam akşam sizide sıkmayayım.öptüm cicilerrrrr

canım gözün aydın çok sevindim adına allahım hayırlısıyla bebişini kucagına aldıgın günleride nasip etsin inş. ve tüm isteyenlerede nasip etsin rabbim inş. sevgileer

canlarım saolun allahım sizlerede nasip etsin....

canım klomen +pregl kullandıgım ay kist oluşmuştu ..ilk kez kist oluşmuştu çok sancı çektim..regl ile atılır dedi dr. beraberlikte yasak dedi kist çatlarmış..bende boş durmadım hemen soğan suyuna başladım 2 hafta temiz kaldım hemen tekrardan adet oldum..sancım felanda kalmadı şükür ..soğan suyu bu tip kistler için birebirmiş kızlar..a.s.

Gülücük cevapladığın için sağol.Ben de soğan kürü kullanmakistiyorum.Ama gebelik de var ya bir zararı olurmu acaba.Gerçi doktor yüzde doksan gebeliğin 4. ayınakadar gider dedi.Ama beni yine de korku saldıı.

kızlar nasılsınız canlarıııımm...iki gündür giremiyorum..internetimizde sorun vardı bugün hallaoldu çok şükür..
zeynep ablam canım çok sevindim,rabbim inşallah kalp seslerini duymayıda nasip eder..amiinn..
zelişcim canım benim başınız sağ olsun,kusura bakma yeni öğrendim..rabbim geride kalanları hayırlı ömürler versin..
fundacım canım hakkında hayırlısı olsun,rabbi,m tez zamanda hayırlısıyla versin ..amiiinn..
cerotcum,aliyecim kızlar canınız sağ olsun..sizler sağlıklı sıhhatli olun gerisi gelir zaten..canınızı skmayın canlarııımm benim..
dirissimo canım allah razı olsun sana da geçmiş olsun,rabbim bir daha böyle korkuları hiçbirimize yaşatmasın..
beratefe canım çok sağol..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiiiiiinnn...

hepinizi öptüm canlarııımm beniiiimm..

zeynep,heja,gülücük,wannababy,batuhanım,tuğbamurat,reabzeh canlarım hepinizden allah razı olsun çok sağolun

Gülücük cevapladığın için sağol.Ben de soğan kürü kullanmakistiyorum.Ama gebelik de var ya bir zararı olurmu acaba.Gerçi doktor yüzde doksan gebeliğin 4. ayınakadar gider dedi.Ama beni yine de korku saldıı.
canım bence kullanma bişey Allah korusun bebege bişey olur çok üzülürsün..sancın felan yoksa bekle 4. ayını ama sancın varsa dr. danış öyle karar ver..a.s.

zeyney bim canım zaynebim maşallah bebişse gordunmu korkucak bişey yokmuş minik kalbinin atışlarınıda gorceksın inşallah :nazar:gezgın iyikihatırlatın bende içcecem sogan suyunu sımdı içsem olurmuki amannn olur öptum kızlar hepiniziŞeniz

canım sogan suyu cocuk duşururmuş oyle derler annemler hamile oldugumuzu anladıkmı sogan suyu içerdik derdi adetımız gelirdi derdi sakın içme

kızlar nasılsınız canlarıııımm...iki gündür giremiyorum..internetimizde sorun vardı bugün hallaoldu çok şükür..
zeynep ablam canım çok sevindim,rabbim inşallah kalp seslerini duymayıda nasip eder..amiinn..
zelişcim canım benim başınız sağ olsun,kusura bakma yeni öğrendim..rabbim geride kalanları hayırlı ömürler versin..
fundacım canım hakkında hayırlısı olsun,rabbi,m tez zamanda hayırlısıyla versin ..amiiinn..
cerotcum,aliyecim kızlar canınız sağ olsun..sizler sağlıklı sıhhatli olun gerisi gelir zaten..canınızı skmayın canlarııımm benim..
dirissimo canım allah razı olsun sana da geçmiş olsun,rabbim bir daha böyle korkuları hiçbirimize yaşatmasın..
beratefe canım çok sağol..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiiiiiinnn...

zeyney bim canım zaynebim maşallah bebişse gordunmu korkucak bişey yokmuş minik kalbinin atışlarınıda gorceksın inşallah :nazar:gezgın iyikihatırlatın bende içcecem sogan suyunu sımdı içsem olurmuki amannn olur öptum kızlar hepiniziŞeniz

canım sogan suyu cocuk duşururmuş oyle derler annemler hamile oldugumuzu anladıkmı sogan suyu içerdik derdi adetımız gelirdi derdi sakın içme

kızlar teşekkür ederim...soğan suyunu bende içtim hamile kalmadan 2 ay kadar önce...gerçi bende kist felan yoktu ama yinede kullandım...bende akıntıda olmadı sanırım iltihabım yoktu...ama sizde kullanın belki işe yarıyodur...ama gezgin sen kullanma canım ben maydonoz nane bile yemiyorum düşüğe sebep oluyo diye...sende dikkatli ol canım...

herkese günaydınlarr...
dün kontrolümüz ii geçti. pıtırcanımın pıtpıt atan kalbini duydukkkkkk.....
minnoşum benimle sağlıklı.......bir sonra taaaa 5 hafta sonra çağırdı dr. demkki o hafta ikili test olcak. bakalım hayırlısı ..... zeynep inşallah sende bu günleri gör bebişinin kalbini duy arkadaşım ....

herkese günaydınlarr...
minnoşum benimle sağlıklı.......bir sonra taaaa 5 hafta sonra çağırdı dr. demkki o hafta ikili test olcak. bakalım hayırlısı ..... zeynep inşallah sende bu günleri gör bebişinin kalbini duy arkadaşım ....

canım ya çok sevindim ne güzel bir duyguymuş deilmi handecim...inşallah 2 hafta sonra bende duyarım meleğim sesini....

herkese günaydınlarr...

:asigim::asigim:İnşallah diğer haberleride hep böyle çoşkuyla vereceksin canım .Darısı Zeynepcim senin başına birtanesi sağlıkla inşl.:1hug:
Zelişcim başınız sağolsun canıma.s.
Gelelim bana az sonra evden çıkıp yine taşınacağımeve artık son bir hafta öteki c.tesi gidilecek ama bende bittim hani:)Daha buneki bu topladıklarım açılıp yerleşecek Allahım güç kuvvet ver yarabbim:Saruboceq:
Durgunum içimde tuhaf bir duygu var bugün nedense yanlız değilim az sonrada annemin yanında olacağım ama tuhaf işte hani derler ya dokunsalar ağlayacağım işte öyle birşey:1no2:Çok şükür birşeyimiz yok olmasında ama ne bileyim böyle birşey işte.Az sonra çıkacağım bomba gibi eve geri döneceğimyerimseniben

Hepinizi tek tek öperim:ecrin_bebek:a.s.

:asigim::asigim:İnşallah diğer haberleride hep böyle çoşkuyla vereceksin canım .Darısı Zeynepcim senin başına birtanesi sağlıkla inşl.:1hug:
Gelelim bana az sonra evden çıkıp yine taşınacağımeve artık son bir hafta öteki c.tesi gidilecek ama bende bittim hani:)Daha buneki bu topladıklarım açılıp yerleşecek Allahım güç kuvvet ver yarabbim:Saruboceq:
Durgunum içimde tuhaf bir duygu var bugün nedense yanlız değilim az sonrada annemin yanında olacağım ama tuhaf işte hani derler ya dokunsalar ağlayacağım işte öyle birşey:1no2:Çok şükür birşeyimiz yok olmasında ama ne bileyim böyle birşey işte.Az sonra çıkacağım bomba gibi eve geri döneceğimyerimseniben

teşekkür ederim nazlıcım dostlar sağolsun ne güzel işte yeni evine taşınıcaksın rabbim mutlulukla huzurla oturmanızı nasip etsin...

zelis basın sagolsun canım.:(

zeynepp gozun aydın olsunn insallah iki hafta sonra ben cinsiyet ogrencem sen kalp atısları duyacaksınn. darııs tum geride kalanların basına sizlere doumda mutlaka dua edeceğim insallah o zamana kadar sayınız iyice azalır hatta biterr.

handefe senin bu ogluna bayılıyorum ben ya çok yakısıklı ve sevimli massallahhh gozlerinin içi guluyor.

zelişcim canım başın sağolsun
zeynepcim ne mutlu daha cinsiyetini öğrenceğimiz günler gelecekkaydirigubbakcemile5

zeynepcim canım gözün aydın keseyi gördün biz sana dedik dimi inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın bu arada bizimde cenazemiz var babamın 90 yaşında doğuştan kör teyzesi vardı 4 senedir annem bakıyodu onu bu sabah öldü o yüzden pek giremiyom yarın defnedicez onu

zelişcim başınız sağolsun canım..annen cennetlik canım hani derler ya..bi an onu düşündüm..öz babannen bile değil yani babanın teyzesi..ama annen gocunmadan bamış Allah razı olsun..
mekanı cennet olsun teyzenin, nur içinde yatsın canım....

raebzeh canımmmm..daha iyiyim ben artık valla..sağol bitanemm..düşündüm ve 22. ayında bebeğine kavuşanlar var, onlar naapsın diyerek kendimi teselli ediyorum canım arkadaşım..7. ayımdayım.Allahım daha fazla bekletmeden versin bebişlerimizi hepimizeee..AMİN..

canım benim neden böyle oldun sen...ne güzel bak yeni bir eve taşınıyosun herşeye en baştan başlayabilirsin...tabi taşınmak çok zor ama arkası güzel olacak böyle düşün kendinide üzme canım olurmu...

zeynepp gozun aydın olsunn insallah iki hafta sonra ben cinsiyet ogrencem sen kalp atısları duyacaksınn. darııs tum geride kalanların basına sizlere doumda mutlaka dua edeceğim insallah o zamana kadar sayınız iyice azalır hatta biterr.

handefe senin bu ogluna bayılıyorum ben ya çok yakısıklı ve sevimli massallahhh gozlerinin içi guluyor.

canım inşallah bir kız haberi gelir senden...iyi dileklerin içinde saol canım...

zelişcim canım başın sağolsun
zeynepcim ne mutlu daha cinsiyetini öğrenceğimiz günler gelecekkaydirigubbakcemile5

saol canım seninde gelecek o günlerin merak etme sakında umutsuzluğa kapılma seni üzgün görmek istemiyorum...

fundacım sonuçta hangi hastaneye gittin memnun kalmana sevindim fiyatda epey uygunmus. yumurtanı kac mm iken catlatacak dr bakalım banada bilgi everirmisin bu konuda. benhamile kalabilmeyi dr umun erken yumurtamı catlatmasına borçlu olduumu dusunuorum çunku

CANIM YAAAA saolllll allah hepimizinkileri bağışlasın hepsi ayrı yakışıklı ama çevredende böle şeyler duyunca çok hoşuma gidiyooooo ne yalan sölimm allah razı olsunnn

zelişcim bu arada başınız saolsunnnn allah geride kalanlara ömür versinnn ben seni çok iyi anlıyorum bizimde yanımızda halamız vardı babamın kardeşi dediğin gibi hiç evlenmemiş hep annemlerle idi ve sedef hastası oldu 60 yaşından sonra ama son zamanları çok zorlu geçmişti halamında annemde halama bakmıştı yıllarca bilirim nasıl özen nasıl incelik isterrr annene helal olsun bakmış tertemiz yanınızda beslemiş... sizlerede sabır versinn mekanı cennet olsun

Back
X